شما استعداد خاصی برای سر مچ گیری داری هانآره گوشی من سامسونگ و این رو واسه گوشی خواهرم میخوام. گوشی اون ویوازهگوشی فارسی رو نداره راهی هست فارسی رو بهش اضافه کنم بدون فارسی ساز؟ منظورم اینه که خودم فلش یا آپدیتش کنماصلا چه طوری باید این گوشی رو فلش یا اپدیت کرد؟ولی اون فارسی در اولویته. اول اون رو جواب بدین ---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ---------- اگه بخوام از فارسی ساز استفاده کنم از چه فارسی سازی (فارسی سازهایی) میشه استفاده کرد؟لطفا در صورت امکان با لینک دانلود بگیددر ضمن این گوشی مثل گوشی های نوکیا برای نصب راحت تر برنامه ها نیاز به ه ک (2 حرف قبلی رو بچسبونید به هم) داره؟
خب دوست عزیز اگر زودتر جواب ندادم واسه اینه که اطلاعاتم کامل نیست شما میتونید از این تاپیک کمک بگیرید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی از برنامه های خوبی که این گوشی داره مثله برنامه خوندن فایلهای پی دی اف یا ورد و....نیاز هست که گوشی ه ک شده باشه یا برای استفاده از اونها باید ساین بشن و از این حرفا...من به شخصه خیلی از برنامه ها هست که دوست دارم روی گوشی اجرا کنم اما نمیتونم به همین دلیلی که ذکر کردم