تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 428 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه PS2PS2PS2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

------------------------------------------------------------------------
    برای این کار توی صفحه اصلی بالای صفحه سمت راست طرف ضربدر کنار ایکون دسته هواپیمایی دنبال ایکون لامپ بگرد روش کلیک کن . از اونجا می تونی نور ها رو build کنی.

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

اگه واقعا عجله داری این رو دانلود کن . وگرنه منتظر باش تا خودم فارسی شو بزارم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون دیدم و روش هم کلیک کردم...فقط....یه سوال دیگه داشتم:
    وقتی build رو میزنم یه پنجره به نام swarm agent.... باز میشه که در حال پر کردن چیزی هست و این چیز هم همین جوری میره جلو تا آخر ولی دوباره بهش جا داده میشه و اون شرو به پرشدن میشه...(فکر کنم چیزی نفهمیدی)
    خلاصه....
    من اون رو میبندم و علاوه بر اون توی یو دی کی یه چیز هست یه اسم building map که اون هم تموم نمیشه و من مجبور به زدن stop build میشوم....(بازم فکر کنم چیزی نفهمیدی)
    حالا میدونی مشکل ها چیه و باید چه کنم؟؟؟(فکر کنم دیگه اینو نفهمیدی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام کاری بهش نداشته باش تا پردازشش تموم بشه بعد میتونی تغییراتی که تو بازی دادی رو ببینی
    مثلا یه نور اضافه کردی برای اینکه بتونی توی بازی ببینی باید طبق گفته دستمون عمل کنی و روی دکمه لامپ شکل کلیک کنی
    تا رندرش کنه اگه از فضاهای بزرگ و تکچر زیاد و متریال و استاتیک مش و غیره زیاد تو مرحله استفاده کنی این پردازشی که میبینی
    و میگی تموم نمیشه بیشتر میشه یعنی بستگی به فضا ی تو گرافیک بازیت و موادی که تو بازی استفاده کردی داره هرچی بیشتر باشه پردازش هم بیشتر میشه و دیرتر رندر میکنه پس برای دیدن تغیراتت تو بازی باید صبر کنی تا تموم بشه
    خیلی زیاد شد ببخشید

3. این کاربر از moeinhoseyni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PS2PS2PS2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام کاری بهش نداشته باش تا پردازشش تموم بشه بعد میتونی تغییراتی که تو بازی دادی رو ببینی
    مثلا یه نور اضافه کردی برای اینکه بتونی توی بازی ببینی باید طبق گفته دستمون عمل کنی و روی دکمه لامپ شکل کلیک کنی
    تا رندرش کنه اگه از فضاهای بزرگ و تکچر زیاد و متریال و استاتیک مش و غیره زیاد تو مرحله استفاده کنی این پردازشی که میبینی
    و میگی تموم نمیشه بیشتر میشه یعنی بستگی به فضا ی تو گرافیک بازیت و موادی که تو بازی استفاده کردی داره هرچی بیشتر باشه پردازش هم بیشتر میشه و دیرتر رندر میکنه پس برای دیدن تغیراتت تو بازی باید صبر کنی تا تموم بشه
    خیلی زیاد شد ببخشید
    مرسی
    خیلی ممنون
    باید ببینم شاید درست شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ممنون دیدم و روش هم کلیک کردم...فقط....یه سوال دیگه داشتم:
    وقتی build رو میزنم یه پنجره به نام swarm agent.... باز میشه که در حال پر کردن چیزی هست و این چیز هم همین جوری میره جلو تا آخر ولی دوباره بهش جا داده میشه و اون شرو به پرشدن میشه...(فکر کنم چیزی نفهمیدی)
    خلاصه....
    من اون رو میبندم و علاوه بر اون توی یو دی کی یه چیز هست یه اسم building map که اون هم تموم نمیشه و من مجبور به زدن stop build میشوم....(بازم فکر کنم چیزی نفهمیدی)
    حالا میدونی مشکل ها چیه و باید چه کنم؟؟؟(فکر کنم دیگه اینو نفهمیدی)
    ----------------------------------------------------------------------------------
    دمت گرم پاک ما رو نفهم کردی رفتی.
    راست می گه نباید کار به کارش داشته باشی تا پر بشه . بیشتر رندر اون سر رندر کردن lightmass طول می کشه
    که بایدم بکشه . ولی میتونی بعد از اینکه روی ایکون لامپ کلیک کردی تیک lightmass رو برداری اینطوری سریعتر
    می شه . ولی یادت باشه که این پروسه رندر باید کامل و با light mass باشه .
    اصلا چرا از light volume استفاده نمی کنی. اگه از اون استفاده کنی دیگه برای نور احتیاجی به رندر مجدد نداری.

6. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام
    کسی لینک دانلود CityEngine 2010 رو برای Unreal Engine نداره.(FULLVERSION)

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظورت چیه برای انریل میخوای ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نرم افزار city engine مخصوص انریل نیست .
    فقط می شه باهاش مثل نرم افزار های مدل سازی یه شهر و ساخت اورد توی انریل
    فکر کنم پسوند هایی که ذخیره می کنه . به انریل هم بخوره . در مورد یونیتی مطمئنم یه پسوند خاص داره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من موقع نصب آنریل ایمیلمو دادم همین دیروز یه ایمیل واسم اومد با موضوع City engine منم نخونده پاکش کردم

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نرم افزار city engine مخصوص انریل نیست .
    فقط می شه باهاش مثل نرم افزار های مدل سازی یه شهر و ساخت اورد توی انریل
    فکر کنم پسوند هایی که ذخیره می کنه . به انریل هم بخوره . در مورد یونیتی مطمئنم یه پسوند خاص داره .
    عزيز لينك دانلود اين City Engine رو داري ؟
    يونيتي پسوند هاي Obj , FBX , 3DS رو بدون اشكال ميخونه و فرمت max رو هم اگه 3d max داشته باشي ميخونه
    يونيتي مشكلي با City Engine از لحاظ فرمت نداره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

لینک دانلودشو اخرین بار توی سایت تک اینفو رحمت الله علیه دیده بودم . صبر کن بگردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •