دوستان این موتور ef7 خوبه یا نه لطفا کسانی که دارند نظر بدند
دوستان این موتور ef7 خوبه یا نه لطفا کسانی که دارند نظر بدند
یه سوال من از ایساکو پرسیدم چهار تا شمع برای ef7گفت 24 هزار تومان؟
به نظر من که ماشین خوبیست اگر بش فشار زیادی نیوورد,
بنده 2ماه یکی از اینا دستم بود به قدری ازش راضی بودم که یکی رفتم ثبت نام کردم وهمین روزا تحویلش میگیرم. انشالله که مشکلی برام نداشته باشه.
چون سمند تعادل و استحکامش توی جاده زیاده اکثر افرادی که دارند بیش از حد یه خودروی ایرانی بش فشار میارن و همین مسئله باعث میشه بعد یه مدت سمند به اصطلاح لش بشه واتاق خودشو بندازه ,
من خودم یه پارس از سال 84تا 88 داشتم ولی خدا وکیلی وقتی میخواستم بفروشمش اصلا بش نمیومد که 4 سال کار کرده باشه ,در صورتی که پارس هم میگن بعد 2سال لش میشه.
Last edited by hossein.az; 30-03-2012 at 23:57.
بعضی از دوستان گفته بودن موتور سوزی داره و قطعاتش زیاد نیست و مصرف سوخت بالایی هم داره
بین اقوام 2 نفر داریم که این ماشین رو دارن ,2سال کارکرد و1سال کارکرد
از دوستان هم 3 تاشون دارن تا حالا به غیر یکی که واشر در سوپاپشو عوض کرد هیچ کدوم تا حالا مشکلی پیدا نکردند.
از نظر مصرف هم خودم تست کردم .از بقیه هم پرسیدم همه پایین بودن البته صفرشون تا یه مدت مصرفش بالاست.
در مورد سوختن موتور هم والا یکی از رفقام نمایشگاه داره با سانتافه داشت میرفت شمال موتور سوزوند, اون بنده خدا 6 میلیون پیاده شد تا موتور تعمیر کرد ,اینکه دیگه ماشینه ایران فرغونه .
اکثر این قبیل مشکلات بستگی به رانندگی فرد داره ,ماشینای ایرانی توان 120 بالاتر رفتنو ندارن فوق نهایت 140 .
به نظرتون چه روغن موتوری تو سمند بریزم؟
سرویس دوره ای میگه تعویض روغن موتور رایگانه ولی باید روغنو خودتون بدید همه جا اینطوریه؟
نه اینطور نیست.
اگر کارت طلایی دارین همه چیز با نمایندگی هست
سلام من داشتم تو سایت ها در مورد این موتور جدید ef7 میگشتم و ببینم واقعا این شرکت آلمانی که میگن این موتور را طراحی کرده کجاست نام و نشانش چی هست چون سمند من با موتور ملی 20 روز دیگه باید تحویل بگیرم . که به یه سایت و مطلب خیلی جالبی بر خوردم که از شما دوستان میخوام بررسی کنید بینید ایران خودرو دروغ گوی بزرگی است یا نه ... این موتور ملی که حرفشو میزنن آپدیت شده موتور honda cr-x ef7 است که در سال 1998 روی ماشینها نصب شده است؟؟؟ اینم از سایتهای مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... rMN/uxKdM0
تمام آدرس فوق را در قسمت آدرستون کپی کنید ببیند چی میبینید مطمن هستم تعجب میکنید
میتونید در یاهو نیز قسمت جستجوی تصاویر این را چک کنید 1009 1989 CRX EF7 Engine Bay یادتوتن نره حتما نظرتون را بدید.
دوست عزیز من هرچه تلاش کردم صفحه باز نشد.![]()
ادرست مشکل داره حاجی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)