طبق کتاب درسی پیوند دو نوکلئوتید که با پیوند بخش فسفات یکی به بخش قند یکی دیگه رخ میده یک پیوند کووالانسی به نام فسفودی استره
در داخل هر نوکلوتید هم پیوند بین قند و فسفات داریم. اونم کووالانسیه و فسفودی استر نامیده میشه؟
این 2 تا هم از قبل جامونده
طبق کتاب درسی پیوند دو نوکلئوتید که با پیوند بخش فسفات یکی به بخش قند یکی دیگه رخ میده یک پیوند کووالانسی به نام فسفودی استره
در داخل هر نوکلوتید هم پیوند بین قند و فسفات داریم. اونم کووالانسیه و فسفودی استر نامیده میشه؟
این 2 تا هم از قبل جامونده
نه دوست عزیز فسفو دی استر فقط به پیوند بین نوکلئوتیدهای مجاور هم اطلاق میشه.
دوستان برای فیزیک پیش دانشگاهیی چیکار کنم ؟
یه کلمه از حرف های معلم و نمیفهم ... جزوش هم داغونه ...
یه جزوه ای چیزی نیست که به درد امتحان نهایی بخوره ؟
دوستان چرخه ی کالوین در استروما انجام میشه؟
آخه عکس کتاب کشیده که NADPH و ATP در بیرون از تیلاکوئید ساتخته میشه!
یک سوال دیگه که خیلی به این ربط داره![]()
در گیاهان C4 که چرخه ی کالوین در غلاف آوندی است آیا باز هم در استرومای کلروپلاست آنزیم روبیسکو فعاله؟ یا در همون غلاف آوندی؟
Last edited by After4Ever; 21-02-2013 at 15:09.
فار عالیه برای آموزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش تصاعد که میگن سوالای حرکت شناسی رو میشه باهاش جواب داد چیه ؟
Last edited by mohammad varaste; 22-02-2013 at 14:31.
تو زیست دوم درس چهارم اگه اشتباه نکنم
تو معده
پپسین با HCl ترکیب میشه پپسینوژن میسازه
یا
پپسینوژن با HCl ترکیب میشه پپسین میسازه؟؟
تو خیلی سبز دومی رو گفته ولی تو سی دی آموزشی دادگستری اولی رو میگفت
فکر کنم دادگستری اشتباه گفته درسته؟
Last edited by A/|\IR; 23-02-2013 at 20:27.
اره
متن خود کتاب رو هم بخونین نوشته پپسینوژین با ترکیب با اسید کلریک به پپسین فعال تبدیل میشه
بعد خود پپسین هم با اثر بر پپسینوژین باعث تبدیل پپسینوژین به پپسین می شود
خیلی از سوالای مربوط به سرعت رو میشه باهاش جواب داد . سرعت تشکیل یه تصاعد عددی با قدر نسبت شتاب میده. یعنی اگه شتاب برابر 10 باشه؛ سرعت میشه یه تصاعد عددی که قدرنسبتش 10 هست . و سرعت در هر ثانیه رو هم میشه از طریق جملات اون تصاعد به دست آورد
دادگستری اشتباه نکرده. هر دوتاش درست هستن امیر جان.
ایشالا توی دانشگاه میخونی که علاوه بر اینکه پپسین با پپسینوژن ترکیب میشه؛ با خود HCl هم ترکیب میشه و پپسیوژن میسازه.
دادگستری دم دست من نیست الان ولی بعید میدونم دادگستری اولی رو گفته باشه ولی دومی رو نگفته باشه. چون من خودم زیست دوم رو از دادگستری یادگرفتم فصل گوارشش رو![]()
احتمالا دادگستری هردوتاش رو گفته باشه چون دومی توی کتابه و خیلیم مهمه دونستنش. اون فصل گوارش رو یه بار دیگه به طور کامل به دادگستری گوش کن احتمالا هر دوتاش رو گفته باشه. منتها ممکنه تو جاهای مختلف فصل گفته باشه.
مگه میشه یه پزشک متخصص بیهوشی که فهم کامل متابولیسم سلول های بدن ؛ اساس درس و شغلش هست رو اشتباه بگه ؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)