تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 253 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

با تشکر از royce عزیز!
    یه سوال دیگه هم دارم !
    چطور میشه از اینترنت سیمکارت با کامپیوتر استفاده کرد! با همین b7300!
    با همون برنامه ی اینترنت شیرینگ میتونی که خودش دو حالت برای شیر کردن داره با کابل و از طریق بلوتوث
    یه راه خفن دیگه هم البته وجود داره که شیر کردن اینترنت گوشی با وایرلس هست که البته این کار با نصب یه نرم افزار امکان پذیره(گوشی و تبدیل به روتر وایرلس میکنه)

برای استفاده از اینترنت کامپیوتر هم روی گوشی میتونی به راحتی با اتصال کابل به کامپیوتر استفاده کنی

سلام دوستان منم میخوام این گوشی رو بگیرم .
    چند تا سوال داشتم که اگه اینا اوکی نشه منصرف میشم اینا برام خیلی مهمه.
    ایا نرم افزار پیغام گیر و منشی تلفن و ضبط مکالمه داره.من یه دونشو دیدم برا این که میگن کار نمیکنه نمیدونم حالا برنامهای دیگهای داره یا نه.
    و در مورد اس ام اس ایا امکانات اینو دیلورد کاممله مثلا کی دیلورد شد از اینا مثل نوکیا و سونی ارکسون که اینفو کامل میده.و اینکه طرف اس میده راحت میشه فوروارد زد یا ادیت کرد فورواردو یکم میشه در این مورد توضیع بدین.
    دوستان در مورد امکانات اس ام اس توضیع بدن خوب میشه.
    اگه اینا اوکی شه من میخرم
    قابلیت ضبط صدا با کیفیت خیلی بالا رو به صورت پیش فرض خود گوشی داره ولی کلا تو زمینه منشی تلفنی شاید ویندوز موبایل نتونه آنچنان خواسته هاتو برآورده کنه هر چند برای این کار نرم افزار هم وجود داره.با مسیج دادن هم هیچ مشکلی نداری البته به شرط اینکه مسیجینگ پیش فرض ویندوز و فعال کنی که اونم توی شونصد تا پست این تاپیک بچه ها گفتن
    لپ کلام
    این گوشی از بین پاکت پی سیها نسبت به قیمتش مفته فقط تحقیق کن ببین ویندوز موبایل به دردت میخوره یا نه خصوصا اگه قبلا تجربه ویندوز موبایل نداشتی

2. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام دوستان منم میخوام این گوشی رو بگیرم .
    چند تا سوال داشتم که اگه اینا اوکی نشه منصرف میشم اینا برام خیلی مهمه.
    ایا نرم افزار پیغام گیر و منشی تلفن و ضبط مکالمه داره.من یه دونشو دیدم برا این که میگن کار نمیکنه نمیدونم حالا برنامهای دیگهای داره یا نه.
    و در مورد اس ام اس ایا امکانات اینو دیلورد کاممله مثلا کی دیلورد شد از اینا مثل نوکیا و سونی ارکسون که اینفو کامل میده.و اینکه طرف اس میده راحت میشه فوروارد زد یا ادیت کرد فورواردو یکم میشه در این مورد توضیع بدین.
    دوستان در مورد امکانات اس ام اس توضیع بدن خوب میشه.
    اگه اینا اوکی شه من میخرم
    آره نرم افزار منشی تلفنی میتونی نصب کنی من خودم نرم افزار isecretary نصب کردم
    ضبط مکالمه هم که مال خودشه
    این یعنی چه؟!:امکانات اینو دیلورد / کی دیلورد

4. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_ostad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

برا دوستی که میخواد این گوشی رو بگیره بگم همه اون امکاناتی که گفتی رو مطمئنم داره به جز منشی که دوستان گفتن داره و این:
    ایا امکانات اینو دیلورد کاممله مثلا کی دیلورد شد از اینا مثل نوکیا و سونی ارکسون که اینفو کامل میده
    که این آخری رو متوجه نشدم.

برای هدفت از خرید گوشی بگم اگر حوصله ی پیچ پیچی بودن ویندوز موبایلو داری شک نکن با خریدش از نظر اطلاعات پیشرفت میکنی ولی اگر حوصله یا وقت کار باهاشو نداری همون چیزی که Royce گفت بهتره خودتو درگیرش نکنی.

از نظر صدا و کیفیت تصویر و ضبط فیلم و عکس و سایر نیازای مولتی مدیایی مطمئن باش ساپورتی!

حتی من صداشو گذاشتم کنار x6 که از نظر صدا میگن عالیه هردورو با یه آهنگ چک کردم صداش از x6 بلندتر بود!

برا کیفیت تصویر که بهش ایراد میگیرن بگم که من فیلم توش نگاه میکنم و هیچ وهیچ و هیچ افت کیفیتی توش نمیبینم!

ممکنه بشنوی که صفحش تو آفتاب معلوم نیست به اونی که اینو میگه ، بگو نور صفحشو زیاد کنه مطمئنم دیگه حرفشو تکرار نمیکنه!

ازین بگذریم که پاکت پیسی با این قیمت مفته!

خلاصه بگم من 6-7 ماهه دارمش هیچ موردی که بزنه تو ذوقم ازش ندیدم .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

با همون برنامه ی اینترنت شیرینگ میتونی که خودش دو حالت برای شیر کردن داره با کابل و از طریق بلوتوث
    یه راه خفن دیگه هم البته وجود داره که شیر کردن اینترنت گوشی با وایرلس هست که البته این کار با نصب یه نرم افزار امکان پذیره(گوشی و تبدیل به روتر وایرلس میکنه)

برای استفاده از اینترنت کامپیوتر هم روی گوشی میتونی به راحتی با اتصال کابل به کامپیوتر استفاده کنی
    یک اینکه به برنامه ی pc studio نیاز هست یا نه؟
    دو اینکه اینترنت شیرینگ رو باز میکنم کانکت رو که میزنم ارتباطش با کامپیوتر قطع میشه و دیگه برنامه ی pc studio شناساییش نمیکنه که بتونم از اینترنت سیم کارت تو کامپیوتر استفاده کنم؟

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

قابلیت ضبط صدا با کیفیت خیلی بالا رو به صورت پیش فرض خود گوشی داره ولی کلا تو زمینه منشی تلفنی شاید ویندوز موبایل نتونه آنچنان خواسته هاتو برآورده کنه هر چند برای این کار نرم افزار هم وجود داره.با مسیج دادن هم هیچ مشکلی نداری البته به شرط اینکه مسیجینگ پیش فرض ویندوز و فعال کنی که اونم توی شونصد تا پست این تاپیک بچه ها گفتن
    لپ کلام
    این گوشی از بین پاکت پی سیها نسبت به قیمتش مفته فقط تحقیق کن ببین ویندوز موبایل به دردت میخوره یا نه خصوصا اگه قبلا تجربه ویندوز موبایل نداشتی
    پس با ین حساب یعنی منشی پیغام گیر نداره من فقط یه دونه پیغام گیر برا این دیدم که یکی در این فروم می گفت اون کار نمی کنه همون که تو سایت جی سی ام گذاشتن.
    در مورد اس ام اس دوستان که اینطور می گن سیمبین بهتره از ویندوزه پس.
    از دوستان می تونم خواهش کنم از قسمت اس ام اس کوشیشون و امکاناتش مثلا از اینفو دیلورت اس ام اس که دادن یا یه اس که براشون اومده در انجا قسمت اپشنس رو ایجا قرار بدن من ببینم چون میخوام فردا سفاارش این گوشیو بدم ممنون میشم این کارو بکنین.چون این گوشی نیازم بر طرف میکنه

8. این کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

آره نرم افزار منشی تلفنی میتونی نصب کنی من خودم نرم افزار isecretary نصب کردم
    ضبط مکالمه هم که مال خودشه
    این یعنی چه؟!:امکانات اینو دیلورد / کی دیلورد
    عزیز این برنامه که معرفی کردین یکی در اینجا گفته بود که کار نمی کنه و از دوستان خواسته بود برنامه دیگهای معرفی کنن که.....
    اها معذرت گزارش تحویل منظورم بود.
    اخه در گزارش تحویل کامل اینفو میده طرف کی سند کرده کی به دست ما رسیده با چه قد تاخیر در سیمبین و جاوای سونی اریکسون کامله .حالا از دستان میخوام ممکنه از گزارش تحویل اس ام اس که دادن یه عکس بزارن ببینم کامل هست. و قسمت اپشنس اس ام اس که میاد میخوام ببینم چهقد امکانات داره مثل سیمبین هیت اگه ممکنه چون برام مهمه من کارم با اس هست هر روز بالا 100 تا اس میدم ممنون میشم یه عکس از اونجاها که گفتم بزارین.
    و ایا به غیر این برنامه منشی برنامه دیگهای برا پیغام گیر هست؟

10. این کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

عجیبه!!!!!
    کی بهت گفته این برنامه ی منشی کار نمیکنه؟ منشی مال خودش خواب بوده!
    من استفاده کردم خیلی هم راحت میشه باهاش کار کرد!
    برا اسمسها هم اونطور که میگی details (یه چیز تو همین مایه ها) نداره! ولی گزارش رسیدن پیام رو داره!

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

کدوم اینتر فیس ؟ چه شکلیه؟
    میتونی لینکشو بذاری منم امتحان کم بعد خبرت کنم.
    یا اینکه اسم کاملشو بذاری
    D-:
    همون Sense منظورمه دیگه!

13. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره

میگه فایل ویروسیه،کرک ها رو ویروس شناخته!

درست شد میذارم!
    پدر جان چی شد

مشعوفمون کن
    با تشکر

15. این کاربر از saeedfweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

برای هارد ریست این گوشی باید به صورت زیر عمل کرد :

1) گوشی را خاموش کنید.
    2) دکمه قفل (سمت راست گوشی) را به داخل فشار داده و نگه دارید.
    3) در حالیکه دکمه قفل را نگه می دارید، دکمه سمت چپ زیر LCD (جواب دادن به تلفن) را به داخل فشار داده و نگه دارید.
    4) در حالیکه دو دکمه فوق را نگه می دارید، دکمه سمت راست زیر LCD (قطع کردن تلفن) را به داخل فشار داده و نگه دارید.
    5) این سه دکمه را تا وقتی که پیغام فرمت در صفحه ظاهر می شود، فشار دهید.
    6) سپس همه دکمه ها را رها کنید.
    7) برای فرمت دکمه سمت چپ زیر LCD (جواب دادن به تلفن) را بزنید.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •