تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 370 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اوالا که این شایعه رو ایران رهجو درست نکرده

این شایعه رو شرکت PLAZA برای اولین بار باب کرد !!

اون نویز همچین شایعه نیست اون به خاطر هارد SEAGATE که در لپ تاپ های سری f به کار رفته !! که ایرانیا بهش می گن نویز !!
    اینکه میگن فنش صدا میده من تجربش کردم. وقتی بازی (GTA 5 (واقعا بازی گرافیک خفنی داره)رو روش اجرا کردم بعد از گذشت مدتی به علت بالا رفتن دمای CPu و GPU این صدا یه کم زیاد میشه و دلیل اون هم اینه که دور فن زیاد می شه برای خنک کردن این واحد ها.و چیز کاملا عادی هم هست و نمی شه به عنوان مشکل ازش یاد کرد. در مورد هارد هم یه چیزی به نظرم میرسه که بگم.
    ویندوز 7 از یک تکنولوژی برای مصرف انرژی کمتر بهره می بره که اون هم اینه که وقتی از هارد مدتی استفاده نشه Off میشه و وقتی می خواد شروع به کار کنه یه صدای نا خوشایتد میده که این هم قابل حل هست و نرم افزاریه.

از این مسیر می تونید درستش کنید.
    Control panel>power Option>Change setting For The Plan>Change Advanced power Setting>
    تو قسمت هارد دیسک Hard Disk جلوی Turn Off Hard Disk After رو مقدارش رو به never تغییر بدید. مشکل حل میشه.

تا چند روز دیگه انشاالله یه بررسی کامل ازش میذارم
    Last edited by takman_236; 19-05-2010 at 18:08.

2. این کاربر از takman_236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در ادامه حرف های دوست خوب takman_236 باید بگم که وقتی f115 با تمام توانش کار می کنه دور فن بالا می ره و هوای نسبتا داغی از لبتاب خارج میشه حالا کافیه یه چیزی جلوی لبتاب باشه نذاره تهویه درست صورت بگیره ، چه اتفاقی میفته!؟ حررات بالای دستگاه به هر قطعه ای میتونه آسیب بزنه ، توصیه من به دوستان اینه وقتی سیستم داره با تمام توانش کار میکنه حواسشون باشه که تهویه درست صورت میگیره، واگه زیاد بازی می کنید حتما از کول پد مناسب استفاده کنید.

داره خودمونی میشه J.Maheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینکه میگن فنش صدا میده من تجربش کردم. وقتی بازی (GTA 5 (واقعا بازی گرافیک خفنی داره)رو روش اجرا کردم بعد از گذشت مدتی به علت بالا رفتن دمای CPu و GPU این صدا یه کم زیاد میشه و دلیل اون هم اینه که دور فن زیاد می شه برای خنک کردن این واحد ها.و چیز کاملا عادی هم هست و نمی شه به عنوان مشکل ازش یاد کرد. در مورد هارد هم یه چیزی به نظرم میرسه که بگم.
    ویندوز 7 از یک تکنولوژی برای مصرف انرژی کمتر بهره می بره که اون هم اینه که وقتی از هارد مدتی استفاده نشه Off میشه و وقتی می خواد شروع به کار کنه یه صدای نا خوشایتد میده که این هم قابل حل هست و نرم افزاریه.

Control panel>power Option>Change setting For The Plan>Change Advanced power Setting>
    تو قسمت هارد دیسک Hard Disk جلوی Turn Off Hard Disk After رو مقدارش رو به never تغییر بدید. مشکل حل میشه.

سلام در ادامه تایید حرف دوست عزیز:

صدای نویزی که حتی در سایت سونی قسمت ریویو محصولات نگاه کنید هست به چند تا عامل بسته است :
    مهمترینش که به عنوان نویز و ایراد برای سونی گرفته شد مربوط به نویز اسپیکر بود که زمانی که میکروفن تعبیه شده بر روی لپ تاپ باز باشه صدای فن کارت گرافیک چون یک موتور الکتریکی هست ایجاد صدای نویز می کنه که اگه سایت ساپورت سونی نگاه کنید می تونید پیداش کنید و راه حل آن اینه که مواقعی که از میکروفن استفاده نمی کنید اونو قطع کنید.
    دوم مربوط به هارد دیسک به کار رفته در آن است که تقریبا زیر تاچ پد قرار گرفته و از اون شنیده می شه و این در همه هارد دیسک ها وجود داره حتی در دسکتاپ ها ولی چون صدای فن پاور کیس زیاد هست صدای هارد زیاد به گوش نمی رسه.
    نکته سوم چون این سری از سونی کارت گرافیک مجزا استفاده می کنه بنابراین صدای بیشتر فن این سری بیشتر بخاطر این هست که از دو فن یکی برای گرافیک و دیگری برای سی پی یو استفاده می کنه و تجربه نشان داده فن های کارت گرافیک معمولا صدای بیشتری دارند نسبت به سی پی یو ها.
    کسانی که گیمر هستند اگر می خواهند راندمان و عمر دستگاهشون بالا بره بهتره حتما از کول پد استفاده کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1 - خیر من مشکلی ندارم ، و تا الان هم ازش راضیم... اون امکاناتی که Home-p و PRO دارند ، فرقشون در کار ما کاربران که فقط در حوزه نرم افزار کار میکنیم مشکلی نداره ، بیشتر واسه کسایی هست که با شبکه سرو کار دارند.

2 - دوست من ، 330 گرافیک قدرت مندی هست ، و کار شما رو راه میندازه ، خیالت جمع باشه ، مردم با 256 هم مکس کار می کنند ، ، شما مثل من هستید منم بازی نصب نمیکنم ، چون من خیلی وس واس داشتم و خیلی تحقیق کردم ، دارم اینو می گم ، خیالت راحت باشه.

3- همش مخزرفه ، والا من که الان دارم کار میکنم ، هیچ مشکلی یا نویزی ندیدم !!!!!!!
    نمیدونم چرا بعضیا این شایعه هارو درست می کنند ، برندی مثل سونی = نویز !!!

4 - ببین ، باید خیلی بگردی ... من آدرس رو برات پیغام میزارم . توی کل پایتخت اینجا از همه ارزونتر می داد ، و میتونی خودت گارنتی رو انتخاب کنی الماس و امرتات.

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

اون سایت کمان که تا اونجایی که یادمه همین بود ، از 2..3 ماه پیش تا الان...
    بین اگه خودت یک کم ارزیابی کنی میبینی که بزودی قراره یارانه گذاشته بشه ...
    منم از او فروشنده شنیدم و اینم بگم که قیمت ها ... نسبت به ماه گذشته ..افزایش داشته.
    سعی کن خودت بری توی بازار و بگردی ببینی .. اینجوری توی نت ..نمیشه .. دنبال قیمت بگردی..
    منم خیلی توی نت می گشتم .. ولی فقط دودلی عایدم شد...ولی وقتی بری توی بازار و از نزدیک قیمت ها رو لمس کنی .. قیمت بازار دستت میاد.. ولی حتما قبلش.. دو یا سه تا مدل واسه خودت در نظر بگیر تا قبل اینکه فروشنده ها گیجت کنند
    حلا اون کمان و و بی خیال
    من اینجا تو مشهد اگه بخوام بگیرم یا باید از ایران رهجو بگیرم یاخلاصه از فروشگاه های پاساژ تک
    در مورد اینکه می گین قیمت ها از یه ماه پیش گرون شده باید عرض کنم اگر به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (یکی از فروشگاه های معتبر تک)بری سری اف از یک ماه پیش تا الان 100تومان قیمتش کم شده و من هر یکی دو هفته اونجا سر می زنم
    یعنی شما واقعا فکر می کنید یارانه روی قیمت لپ تاپ اثر میزاره؟
    من که فکر می کنم قیمت ها داره کم میشه یا لااقل مدل های بالا تر با همون قیمت میان تو بازار!!!!
    به نظر شما لا اقل تا اواسط تیر وضعت چطور میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حلا اون کمان و و بی خیال
    من اینجا تو مشهد اگه بخوام بگیرم یا باید از ایران رهجو بگیرم یاخلاصه از فروشگاه های پاساژ تک
    در مورد اینکه می گین قیمت ها از یه ماه پیش گرون شده باید عرض کنم اگر به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (یکی از فروشگاه های معتبر تک)بری سری اف از یک ماه پیش تا الان 100تومان قیمتش کم شده و من هر یکی دو هفته اونجا سر می زنم
    یعنی شما واقعا فکر می کنید یارانه روی قیمت لپ تاپ اثر میزاره؟
    من که فکر می کنم قیمت ها داره کم میشه یا لااقل مدل های بالا تر با همون قیمت میان تو بازار!!!!
    به نظر شما لا اقل تا اواسط تیر وضعت چطور میشه
    یه هندوانه دربسته است.
    ممکن قیمتش تا اون موقع 100 کمتر بشه و یا 100 بیشتر
    بازار ایران حساب کتابش معلوم نیست ممکنه اصلا دو ماه دیگه f115 و f116 تو بازار نمونه بعدش تا پاییز وارد نکن این مسئله زیاد اتفاق میفته، حیف نیست دوماه لذت کارکردن با سری f سونی رو از دست بدی!

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگر شما به اون صدا می گید نویز که من دیگه واقعا نمدونم چی بگم !!

و اما در مورد صدای هارد اصلا همچین چیزی نیست ما INSPIRON 1520 داشتم با ویندوز ویستا یا هارد SEGATE دقیقا همین صدا رو می داد !!

داره خودمونی میشه enriquecrazylove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه هندوانه دربسته است.
    ممکن قیمتش تا اون موقع 100 کمتر بشه و یا 100 بیشتر
    بازار ایران حساب کتابش معلوم نیست ممکنه اصلا دو ماه دیگه f115 و f116 تو بازار نمونه بعدش تا پاییز وارد نکن این مسئله زیاد اتفاق میفته، حیف نیست دوماه لذت کارکردن با سری f سونی رو از دست بدی!

دقیقا... همینه..واقعا چیزی معلوم نیست..
    من که قبل از خریدم داشتم میدیدم.. و قیمت ها رو چک می کردم.. قیمتش بالا رفته بود..
    او قضیه رو هم که فروشنده گفته بوده..
    شما اگه تصمیمت واقعا این دو مدل هست ... زودتر بگیری بهتره..
    به قول دوستمون... هیچی معلوم نیست

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگر شما به اون صدا می گید نویز که من دیگه واقعا نمدونم چی بگم !!

و اما در مورد صدای هارد اصلا همچین چیزی نیست ما INSPIRON 1520 داشتم با ویندوز ویستا یا هارد SEGATE دقیقا همین صدا رو می داد !!
    دوست عزیز خودم هم می دونم اون اسمش نویز نیست. شما مثل اینکه هنوز از اون قضیه خرید لپ تاپ یه چیزایی ته دلت مونده ها..گفتم احتمالا منظور از نویز هارد صدای هارد هستش تو پست های قبلی. بعدشم من بصورت عملی با این مشکل برخورد کردم که به علت دوباره شروع به کار کردن هارد صدار نا به هنجاری میده.بعد هم با این تنظیمات دیگه مشکلی پیش نیومد.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز خودم هم می دونم اون اسمش نویز نیست. شما مثل اینکه هنوز از اون قضیه خرید لپ تاپ یه چیزایی ته دلت مونده ها..گفتم احتمالا منظور از نویز هارد صدای هارد هستش تو پست های قبلی. بعدشم من بصورت عملی با این مشکل برخورد کردم که به علت دوباره شروع به کار کردن هارد صدار نا به هنجاری میده.بعد هم با این تنظیمات دیگه مشکلی پیش نیومد.

خرید لپ تاپ ؟

یادم نمیاد اما مطمئن هستم که اگر چیزی بوده !! 100% جوابت رو گرفتی پس خاطر جمع باش من نخوام گذاشت چیزی ته دلم بمونه چون اینجوری اضافه وزن پیدا خواهم کرد !!

حالا علمی یا عملی مهم اینکه اصلا این داستان که شما تعریف کردی هیچ کدوم ربطی به اون صدا نداره !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقا... همینه..واقعا چیزی معلوم نیست..
    من که قبل از خریدم داشتم میدیدم.. و قیمت ها رو چک می کردم.. قیمتش بالا رفته بود..
    او قضیه رو هم که فروشنده گفته بوده..
    شما اگه تصمیمت واقعا این دو مدل هست ... زودتر بگیری بهتره..
    به قول دوستمون... هیچی معلوم نیست
    آقا من همین الان تک بودم قیمت ها با دو هفته پیش هیچ تغییر نکرده بود
    رفتم پیش یکی از دوستام که سالهاست اونجا به عنوان فروشنده است وقتی ازش قضیه رو پرسیدم گفت نه از این خبرا نیست یارانه تاثیری رو لپ تاپ نداره چون اینا که تولید داخل نیست
    میگه تا تیر ومرداد مدل های خیلی بالا تری نسبت به f115می یاد

12. این کاربر از kizershoze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •