1 - خیر من مشکلی ندارم ، و تا الان هم ازش راضیم... اون امکاناتی که Home-p و PRO دارند ، فرقشون در کار ما کاربران که فقط در حوزه نرم افزار کار میکنیم مشکلی نداره ، بیشتر واسه کسایی هست که با شبکه سرو کار دارند.
2 - دوست من ، 330 گرافیک قدرت مندی هست ، و کار شما رو راه میندازه ، خیالت جمع باشه ، مردم با 256 هم مکس کار می کنند ،
.gif)
، شما مثل من هستید منم بازی نصب نمیکنم ، چون من خیلی وس واس داشتم و خیلی تحقیق کردم ، دارم اینو می گم ، خیالت راحت باشه.
3- همش مخزرفه ، والا من که الان دارم کار میکنم ، هیچ مشکلی یا نویزی ندیدم !!!!!!!
نمیدونم چرا بعضیا این شایعه هارو درست می کنند ، برندی مثل سونی = نویز !!!
4 - ببین ، باید خیلی بگردی ... من آدرس رو برات پیغام میزارم . توی کل پایتخت اینجا از همه ارزونتر می داد ، و میتونی خودت گارنتی رو انتخاب کنی الماس و امرتات.
.gif)
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اون سایت کمان که تا اونجایی که یادمه همین بود ، از 2..3 ماه پیش تا الان...
بین اگه خودت یک کم ارزیابی کنی میبینی که بزودی قراره یارانه گذاشته بشه ...
منم از او فروشنده شنیدم و اینم بگم که قیمت ها ... نسبت به ماه گذشته ..افزایش داشته.
سعی کن خودت بری توی بازار و بگردی ببینی .. اینجوری توی نت ..نمیشه .. دنبال قیمت بگردی..
منم خیلی توی نت می گشتم .. ولی فقط دودلی عایدم شد...ولی وقتی بری توی بازار و از نزدیک قیمت ها رو لمس کنی .. قیمت بازار دستت میاد.. ولی حتما قبلش.. دو یا سه تا مدل واسه خودت در نظر بگیر تا قبل اینکه فروشنده ها گیجت کنند
.gif)