مبدلی برای تبدیل فایلهای Autocad یا DWG به عکس با هر فرمتی BMP,JPG,... که کرک هم داشته باشه.چون من خودم همچین Converterی را دارم ولی محدودیت داره.بی زحمت با کرک اگه معرفی می کنید.ممنون.
مبدلی برای تبدیل فایلهای Autocad یا DWG به عکس با هر فرمتی BMP,JPG,... که کرک هم داشته باشه.چون من خودم همچین Converterی را دارم ولی محدودیت داره.بی زحمت با کرک اگه معرفی می کنید.ممنون.
mpeg 4 direct macker بهترين كانورتر با تنظيم كيفيت
يه تاپيك اب اين اسم هم دارم كه توش اموزشش هم هست
"mpeg 4 direct macker"
در مورد كانورت عكس هم فكر كنم paintمناسب باشه
شما میتونید از نرم افزار allok_amrconverter استفاده کنید .ببخشید لینکش رو نداشتم ولی میتونید توی گوگل سرچ کنید یا توی سایت زیر دنبالش بگردید . برای رجیسترش هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و در قسمت حرف a دنبالش بگردید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از 4U MP4 Video Converter استفاده کنید . برای دانلودش هم مثل بالا عمل کنید . goblet of fire جان شما هم دنبال همین بگرد .
acd see بهتره .
رفقا کسی مبدل DVD به VCD سراغ داره ؟؟؟
مطمئنا توی صفحات قبل هست اما چون سیستم کلمات سه حرفی رو سرچ نمی کنه مجبور شدم درخواست بدم...
ممنون
![]()
DVD To VCD (حجم 980 کیلو بایت)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DVD to VCD SVCD MPEG AVI Converter 2.05
اینم قرقش: (منظور کرک می باشد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kingdia DVD Ripper v3.0.6 حجم (8/3 مگابایت)
پسورد : www.kamyabonline.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::
Sothink DVD Ripper 1.3
(البته این برنامه بیشتر مخصوص دی وی دی هایی هست که یک یا دو فیلم رو به صورت پک رویه یک دی وی دی ریختن)
Name : BKT/BRDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Serial: 000016-83WFG8-ZPK51M-P5FNYX-K9Q9DW-WXAHX1-RVC45M-9NZGUE-WUJUA5-NK44RR
Xilisoft DVD Ripper Platinum نرم افزاري کامل و بسيار سريع براي Rip کردن ديسک هاي DVD به Format هاي محبوب صوتي و تصويري (حجم9/12 مگا بایت)
پسورد : www.kamyabonline.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(یکم بکف سعید)
Last edited by R10MessiEtoo; 19-07-2007 at 11:32.
به طرز عجیبی کف کردیـــــــــــــــــــــ م ....
ممنون مهدی جان ... زحمت کشیدی !!!
![]()
با عرض سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم كه ميشه به من بگين يه نرم افزار قوي براي فشردگي فايلها براي سيستمي كه FAT باشه هست يا نه كه من دانلود كنم ممنون ميشم.
با تشكر : SAM-SON 70
سلام
احيتاج به مبدل access به exeدارم
توي گوگل هر چي سرچ ميكنم، واسم در مورد فايل هاي ريسورسر مياره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)