اينم جالبه ها ....
آدرس شركت طلوع رايانه لقمان ولي مثينكه اسم شركت عوض شده .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم جالبه ها ....
آدرس شركت طلوع رايانه لقمان ولي مثينكه اسم شركت عوض شده .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمیدونم از کجا شروع کنم ولی بخدا وقتشو ندارم بشینم تموم مطلبو بخونم
من اهل اهوازم
زیاد میام نت حدودا هزینه تلفن ماهیانمون 20-30 تومن میشه و از اینترنت رایگان تبیان استفاده میکنم (دایال اپ)
بد جوری خسته شدم مخصوصا این چند وقت که همهشون خرابن چه هوشمندا چه تبیان باید چندتا شماره عوض کنی تا ببینی یکشون شانسی سرعت 2 کیلو بایت بهت میده یا نه(که اکثرا من ارسال و دریافت رو که نگاه میکنم هر دقیقه 100 کیلوبایته)
سیستمم مشکلی نداره مقصر isp های اهوازن بعضی وقتا تا 5 هم دانلود میکنم ولی اکثر اوقات خیلی پاینه و اعصابمونو خرد میکنه
بگذریم من از اساتید گرامی این سوال رو دارم
به نظرتون یه فناوری بدرد بخور که هزینه اینترنتش از بقیه کمتر باشه (خودم فک کنم adsl چون وایرلس گرون و نمیدونم وایمکس چقد هزینشه)
به پهنای باند زیادی هم احتیاج ندارم خیلی که مصرف کنم ماهی 1 گیگ پهنای باند میخوام , سرعت 128 باشه
حالا از شما بزرگوارن این تقاضا رو دارم یه سرویسی که از همه ارزون تر باشه و خوب کار بده و خودتون استفاده میکنید رو بهم بگید در ضمن خونمون گلستان-بهارستان
در مورد هزینه های اشتراک و چیزای دیگه هم یکم توضیح بدید ممنون میشم
در ضمن ایرانسل وایمکس زده و فک کنم چون شرکت بزرگیه تعرفه ش با تهران یکی باشه امکان داره وایمکس از ای دی اس ال ارزونتر و با کیفیت تر باشه؟
خیلی از شاتلی ها با خانوم دلفی آشنا هستن.
خبر جدید :
به زودی شرکتی بنام..... افتتاح میشه که به مدیریت خانوم دلفی میباشد.
و خدمات ADSL , Wireless ارایه میده. یکی از دوستان گفتش تجهیزات هم براشون نصب کردیم. به زودی راه اندازی میشه.
اوه اوه .. ديال آپ ....
با اين تفاسيري كه گفتي بهترين سرويس واست adsl هست ..
ميتوني eco128 بگيري از شاتل در ماه 3گيگ هم ترافيك داري ...
البته شاتل يه مدتيه كه داغون شده و بهت ژيشنهاد ميكنم فعلاً طرفشون نرو ..
اگرم ميتوني يه 1ماه ديگه صبر كن چون چندتا شركت جديد تو راهست ...
وايمكس هم از لحاظ پول تجهيزات از وايرلس ارزونتره البته اگه از خود ايرانسل بگيري ولي از اي دي اس ال گرونتره ..
از لحاظ تعرفه ها هم تقريباً در يك حد هستن ..
البته اوايلش احتمالاً ايرانسل واسه فروش كلي جشنواره و از اين جور بزك بازيها در بياره ...
ايول خانم دلفي ...
ديگه اينم از نيمادنت بره بيرون چه شود ...
نيما جون اين خبرا رو از كجا مياري ...
پس اينطوري كه معلومه 3 ، 4 تا شركت جديد تو راهن ...
اميدواريم كه رقابت زياد بشه و كيفيت ها برن بالا ...
Last edited by A.J; 20-12-2009 at 17:40.
دقیقآ 3 شرکت تا قبل از عید افتتاح میشه.
یکی از فامیل ها که در دیتا (مخابرات کار می کنه) و مستقیم با شرکت ها در ارتباط هستش ایم خبرها رو به ما میده که کاملآ هم موثق هستش.
سلام حسین جان ... به نظرم سرویس اکو128 از نیماد ( شاتل ) بگیر ماهیانه 13900 تومان هستش ... تازه ماه های بعد میتونی با استنفاده از کارت طلایی از تخفیفم استفاده کنی ... من خودم گلستان هستم سرویس اکو128 دارم و راضی راضی هستم ... حتی الان شب ها در ساعات رایگان هم با سرعت 55-60 داونلود دارم .... فعلا که خوبه
منم اگه Dialup بودم حوصله خوندن 119 صفحه رو نداشتم!
امین راست میگه
بهتره صبر کنی
ولی اگه عجله داری و 20 تومن رانژه برات مهم نیست از نیماد 128 اقتصادی بگیر
نیما بخاطر اخبار کاملآ موثقت ممنون![]()
سلام
دوستان ما در شرکت وایرلس گرفتیم ولی بعد از تعطیلی بدون استفاده میشه هر روز.
آیا این امکان هست از خونه هم استفاده کرد؟ کیانپارس هستیم و شرکت 2 خیابون فاصله داره.ولی شرکت دکل داره چون 1 طبقه هست.تقریبا اندازه یه ساختمان 7 طبقه.خونه ما هم 2 طبقه هست.
راستش من اصلا وارد نیستم.منظورم اینه که میشه مثل شرکت تو خونه هم آنتن گذاشت و استفاده کرد؟یا میشه از نوت بوک استفاده کرد؟
اگه میشه چه جوری باید وصل شد با همون یوزر و پس شرکت؟
شرکت راصد
ممنون
سلام دوست عزیز
از لطفت ممنونم
این سرویس که گفتی رو من نگاه کردم یکی دیگه هم بود که ماهی در میاومد 9900 ولی پهنای باندش 5 گیگ تو سه ماه بود این واسه من بهتره چون زیاد کارای سنگین نمیکنم
1- الان سرعتت چنده؟ میدونم 128 یعنی دانلود تو روز وقتی انجام بدی مینویسه سرعت چند؟ اخه فک کنم 128kbتقسیم بر 8 میشه میشه 16KB امیدوارم مث دایال اپ نباشه که نوشته 56 بعد با سرعت 4 دانلود کنی اخه 56تقسیم بر 8 میشه 7 ولی 3 تاش رو نمیدونم خمسشه یا مالیاتشه که نمیدن
2- یه سوال دیگه چقد ازت گرفتن واسه مودم و اشتراک نوشته بود مودم 60 تومن منظورشون چیه؟ خودشون میگن اجبارا همین یه نوع مودم رو بگیر یا خودت میتونی بری بازار بخری اخه تازه که نگاه کردم از قیمت 30 تومن داشتن تا 250 تومن
میشه خودم مودم بخرم؟
3- پیش شمارتون چنده؟ مال ما 332 تو سایتش که نگاه میکنم همش صفحه خرابه دوستم پیش شماره 334 داشت به شاتل زنگ زد گفتن واسه خططون نمیشه ای دی اس ال بگیری باید وایرلس بگیری من زنگ زدم یه دختره بود گفت فردا زنگ بزن.
یه چیزی جالب
پارسال اسفند بود سر همه دیوارا پوستر زده بودن تو اهواز adsl 512 ماهیانه 9000 تومن
من فروردین زنگ زدم گفتم یه اشتراک میخوام 512 کی بیام بگیرم , گفتش هر وقت خواستی بیا گفتم چه چیزای بیارم ؟
گفت فقط یه فیش و یه فرم منم کیف کردم گفتم از فردا روز خوشبختیه یه دفعه یه چیزی گفت با عقل جور در نمیاد زنگ بزن تعرفه رو بپرس منم زنگ زدم با کلی معذرت خواهی خانوم ببخشید تعرفه ماهیانه چنده؟ اونم یکم ناز کرد و خندید گفت مگه تغیری کرده همون مث قبله که
منم خوشحال شدم گفتم یعنی ماهی 9 تومن؟
گفتش نه ماهی 73500
من گفتم رو دیوار که زده بود 9 تومن؟
گفتش اون فقط واسه همون یه ماه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)