نه... اگه توان شارژرت از باطری گوشی بیشتر باشه؛ شارژر خودشو تطبیق می ده. اما اگه کمتر باشه، بابای باطری در میاد تا شارژ بشه! N82 با شارژر خودش 1:30 ساعت شارژ می شد؛ اما با شارژر 3250 پس از 12 ساعت کماکان مشغول شارژ و پر شدن بود!!!
شاد باشین![]()
نه... اگه توان شارژرت از باطری گوشی بیشتر باشه؛ شارژر خودشو تطبیق می ده. اما اگه کمتر باشه، بابای باطری در میاد تا شارژ بشه! N82 با شارژر خودش 1:30 ساعت شارژ می شد؛ اما با شارژر 3250 پس از 12 ساعت کماکان مشغول شارژ و پر شدن بود!!!
شاد باشین![]()
نه فکر نکنم تو کوتاه مدت مشکلی پیش بیاد.سلام
گوشی رو اگه با شارژه دیگه ای به غیر از یکی خودش (از این سوزنی های قدیمی) شارژ کنیم که مشکلی براش پیش نمیاد , میاد ؟
به شدت جریان خروجی شارژر توجه کنید.اونی که رو خود گوشیه 890 میلی آمپریه اگه با شارژر با شدت جریان کمتر شارژ کنید مدت شارژ بیشتر میشه.
فکر نکنم مشکلی برا باتری پیش بیاد اگه کم اینکارو کنید.ولی اگه با شارژر های با شدت بالاتر شارژ کنید فکر کنم عمر باتری به مرور کمتر میشه.
من که همیشه میذارم شارژ گوشی تمام بشه بعد گوشیو بصورت کامل شارژ میکنم و هیچ وقت نصفه نیمه شارژش نمیکنم.
ممنون از جواباتون و چند سوال دیگه در مورد شارژ
چرا نوشته باید حتما اول شارژر رو به برق وصل کنید بعد سیمش رو به گوشی وصل کنید ؟
من تاحالا توجه نکرده بودم اما امروز دیدم پشت باتری نوشته indoor use only , چرا ؟ و اگر در فضای آزاد استفاده بشه چه مشکلی پیش میاد ؟
1: اگه اول شارژر رو به گوشی بزنی یه بار خازن شارژر خالی میشه مثل اینکه یک لحظه زدی به شارژ و برداشتی! بعد وقتی میزنی به برق چند لحظی اول تا خازن دوباره شارژ بشه ممکنه نوشان داشته باشه به این دلیل اول َارژر رو به برق بزنید!
گفته ایندور چون بیرون بارون میاد/برف میاد/... از اینجور چیزا
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
شارژ گوشی حتی لپتاپ رو نباید 100% خالی کرد، در اینصورت هربار که 100% دشارژ میشه یک درصدی از توان باطری کم میشه!
حداکثر زمانی که ارورو باطری داد باید بزارید شارژ!
مثله اینکه همه با ما قهرن یکی نیست جوابه منو بده
دوباره میپرسم:
1.با برنامه Ovi چطوری میشه مسیجا رو به عنوان فایل تکست برداشت ؟
2.فایل Word که تو گوشی ریختم درست نشون نمیده عجیب قریبه یه چیزی شبیه عربی،برنامه آفیس رو هم نصبیدم.
3.فایلای PDF هم وقتی که زوم میکنم نمیشه چپ و راست حرکت داد.نمیدونم ایراد از برنامه هستش یا چیز دیگه؟ (برنامه Adobe Reader رو نصبیدم)
ممنون[COLOR="Silver"]
Last edited by esi222; 29-06-2010 at 12:51.
اقا من اون برنام ادوبی که دادین رو نصبیدم ولی 14 روززه بود تموم شد حالا باید چیکار کرد؟
دوست عزیز بنده هیچ کدوم از سوالایی که پرسیدین رو تا حالا تجربه نکردم.اگه میدونستم مطمئن باشید از جواب دادن دریغ نمی کردم.مثله اینکه همه با ما قهرن یکی نیست جوابه منو بده![]()
دوست عزیز فکر نمیکنم اینطور باشه.شارژ گوشی حتی لپتاپ رو نباید 100% خالی کرد، در اینصورت هربار که 100% دشارژ میشه یک درصدی از توان باطری کم میشه!
حداکثر زمانی که ارورو باطری داد باید بزارید شارژ!
بنده همیشه میذارم باتری خالی شه و بیشتر مواقع گوشی هم خاموش میشه بعد شارژش میکنم.
کسی منبع موسقی راجع به طریقه شارژ گوشی نمیدونه؟
توی دفترچه گوشی چیز خاصی ننوشته!
من هم جواب هاش رو نمی دونم اگه میدونستم حتما می گفتم .
در مورد فایل های ورد مربوط به همه ی فایل ها میشه ؟ برای نمایششون از کدوم برنامه استفاده می کنید ؟ (اسم دقیق اش)
واسه PDF هم از کدوم برنامه استفاده می کنید ؟
کرک رو ساین و بعد نصب کردید ؟
من این گوشی رو چند وقته دارم و 2 سوال برام پیش اومده
1- آیا میشه از برنامه Flashlight-Touch به عنوان چراق قوه استفاده کرد ؟ من نصبش کردم ولی جایی برای روشن کردن چراغ قوه پیدا نکردم ( اصلا شدنیه ؟)
2- تنظیمات اسکرین سیور این گوشی کجاست ؟ اصلا داره ؟
من که تا حالا ندیدم جایی تو گوشی درمورد اسکرین سیور تنظیماتی داشته باشه.فکر نکنم اسکرین سیور داشته باشه.- تنظیمات اسکرین سیور این گوشی کجاست ؟ اصلا داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)