اگه مشکل شما حل نشده این لینک مستقیم برای دانلود هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل شما حل نشده این لینک مستقیم برای دانلود هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من جدیدترین فریم ویر S800MDXJC1 رو روی گوشیم ریختم
تو این فریم ویر تاچش عالی شده و کاملا قابل حسه
زبان فارسی رو نداره اما وقتی اس ام اس فارسی میاد حروفها همه برعکسن مثلا چطوری رو اینطور مینویسه : ی ر و ط چ
Aswring Machine یا همون منشی تلفنی متاسفانه تو این فریم ویر نیست
کارکردن باهاش هم از سرعت خوبی برخورداره
دوستان یک سوالی داشتم راجع بع مدل خاور میانه ای این گوشی یعنی مدلs8003 ایا این مدل زبان فارسی را به هنگام نوشتن اس ام اس یا قرار گرفتن اسام اس در اینباکس گوشی پشتیبانی می کند دوستانی که تست کرده اند لطفا پاسخ دهند
2.این گوشی دارای دو نمونه رم داخلی 2GB و 8GB است از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارند شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
3. نرم افزار اصلی GPS برای نصب روی گوشی چه نام دارد بین نرم افزارهایTREKBUDDY وگارمین چه تفاوتی وجود دارد برای نصب روی GPS کدام یک از این دو نوع نرم افزار را باید روی گوشی نصب کرد تفاوت بین TREKBUDDY و گارمین در چیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر
![]()
دوستان قاط زده گوشيم!!!الان ديگه صداش در نمياد فك ميكنه تو حالتي كه هندسفري بهش وصل ولي وصل نيست ولي وقتي هندسفري رو بهش وصل ميكنم صدا رو تو هندسفري ميشنوم !! چييييي كااااارررر كنم؟؟؟؟؟؟؟
نميدونم چي شد درست شد!!!
يه سوال ديگه فروير گوشي من jpl1 هست به نظرم كه تاچش خوبه مي خوام ببينم كسي اين داشته بعد S800MDXJC1 اينو بريزه
فرقش چيه؟ ارزش عوض كردن داره؟
دوستان کسی پاسخگونیست مخصوصا سوال 3![]()
تا اونجایی که من می دونم گارمین نسخه Java نداره که بتونید تو این کوشی نصب کنید
در مورد سوال اول بلی فارسی رو کاملا ساپورت می کنه
با عرض سلام و خسته نباشید
مرورگر وب این گوشی بعضی از صفحات رو بطور کامل نمیاره
از طرف دیگه opera mini هم نوشته های فارسی رو چپکی نشون میده
میخواستم مرورگر NetFront ورژن جاوا رو تو گوشی بریزم ولی هیچ جوره پیداش نکردم
اگه کسی ورژن جاوای این برنامه رو داره خواهشا بذاره رو سایت که خیلی دنبالشم
ممنون
aminkh17
باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد.
---------------------------
هر چی فریم ویر دیدم یه مشکلی داشت که ازش خوشم نیود .مساله من سر تایپ فارسی موقع اس ام اس دادن و همین طور اس ام اس فارس که واسم میفرستند و بتونم بخونم.اگه فریم ویر خوب با این ویژگی سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنی تا مشکل اصلیم که همون دیر لود شدن رمم بعد از اتصال به کامپیوتر هست بر طرف بشه![]()
Last edited by part gah; 22-05-2010 at 17:37.
فرم ویر فارسی 2 تا هست که یکیش رو فقط نمایندگی ها دارن و تو نت فقط یه نسخه موجوده.
دیر لود شدن رم هم مربوط به خود رمه و فیرم ویر تاثیری نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)