تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 233 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی میدونه چطور میتونم فریمور (S800MDXJC1) رو از سایت 4shared دانلود کنم چون تا حالا بیش از ده بار خواستم دان کنم با IDM نتونسته و حتی بیش از 90 درصد فایل رو گرفته و بعد ارور میده که نمیتونه بقیه فایل رو دان کنه.لطفا اگه کسی میدونه چطور میشه از سایت 4shared دانلود کنم کمک کنه که خیلی گیر این فریمورم چون تا حالا بیش از 20 بار گوشی رو فلش کردم و هر فریموری یک مشکلی داشته میخوام این یکی رو هم امتحان کنم.

اگه مشکل شما حل نشده این لینک مستقیم برای دانلود هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من جدیدترین فریم ویر S800MDXJC1 رو روی گوشیم ریختم
    تو این فریم ویر تاچش عالی شده و کاملا قابل حسه
    زبان فارسی رو نداره اما وقتی اس ام اس فارسی میاد حروفها همه برعکسن مثلا چطوری رو اینطور مینویسه : ی ر و ط چ
    Aswring Machine یا همون منشی تلفنی متاسفانه تو این فریم ویر نیست
    کارکردن باهاش هم از سرعت خوبی برخورداره

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم راجع بع مدل خاور میانه ای این گوشی یعنی مدلs8003 ایا این مدل زبان فارسی را به هنگام نوشتن اس ام اس یا قرار گرفتن اسام اس در اینباکس گوشی پشتیبانی می کند دوستانی که تست کرده اند لطفا پاسخ دهند
    2.این گوشی دارای دو نمونه رم داخلی 2GB و 8GB است از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارند شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
    3. نرم افزار اصلی GPS برای نصب روی گوشی چه نام دارد بین نرم افزارهایTREKBUDDY وگارمین چه تفاوتی وجود دارد برای نصب روی GPS کدام یک از این دو نوع نرم افزار را باید روی گوشی نصب کرد تفاوت بین TREKBUDDY و گارمین در چیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان قاط زده گوشيم!!! الان ديگه صداش در نمياد فك ميكنه تو حالتي كه هندسفري بهش وصل ولي وصل نيست ولي وقتي هندسفري رو بهش وصل ميكنم صدا رو تو هندسفري ميشنوم !! چييييي كااااارررر كنم؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نميدونم چي شد درست شد!!!
    يه سوال ديگه فروير گوشي من jpl1 هست به نظرم كه تاچش خوبه مي خوام ببينم كسي اين داشته بعد S800MDXJC1 اينو بريزه
    فرقش چيه؟ ارزش عوض كردن داره؟

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 درخواست پاسخ به این سوال

دوستان یک سوالی داشتم راجع بع مدل خاور میانه ای این گوشی یعنی مدلs8003 ایا این مدل زبان فارسی را به هنگام نوشتن اس ام اس یا قرار گرفتن اسام اس در اینباکس گوشی پشتیبانی می کند دوستانی که تست کرده اند لطفا پاسخ دهند
    2.این گوشی دارای دو نمونه رم داخلی 2GB و 8GB است از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارند شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
    3. نرم افزار اصلی GPS برای نصب روی گوشی چه نام دارد بین نرم افزارهایTREKBUDDY وگارمین چه تفاوتی وجود دارد برای نصب روی GPS کدام یک از این دو نوع نرم افزار را باید روی گوشی نصب کرد تفاوت بین TREKBUDDY و گارمین در چیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر
    دوستان کسی پاسخگونیست مخصوصا سوال 3

داره خودمونی میشه aminkh17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان کسی پاسخگونیست مخصوصا سوال 3
    تا اونجایی که من می دونم گارمین نسخه Java نداره که بتونید تو این کوشی نصب کنید
    در مورد سوال اول بلی فارسی رو کاملا ساپورت می کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    مرورگر وب این گوشی بعضی از صفحات رو بطور کامل نمیاره
    از طرف دیگه opera mini هم نوشته های فارسی رو چپکی نشون میده
    میخواستم مرورگر NetFront ورژن جاوا رو تو گوشی بریزم ولی هیچ جوره پیداش نکردم
    اگه کسی ورژن جاوای این برنامه رو داره خواهشا بذاره رو سایت که خیلی دنبالشم
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

aminkh17
    باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد.

---------------------------
    هر چی فریم ویر دیدم یه مشکلی داشت که ازش خوشم نیود .مساله من سر تایپ فارسی موقع اس ام اس دادن و همین طور اس ام اس فارس که واسم میفرستند و بتونم بخونم.اگه فریم ویر خوب با این ویژگی سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنی تا مشکل اصلیم که همون دیر لود شدن رمم بعد از اتصال به کامپیوتر هست بر طرف بشه
    Last edited by part gah; 22-05-2010 at 17:37.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

aminkh17
    باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد.

---------------------------
    هر چی فریم ویر دیدم یه مشکلی داشت که ازش خوشم نیود .مساله من سر تایپ فارسی موقع اس ام اس دادن و همین طور اس ام اس فارس که واسم میفرستند و بتونم بخونم.اگه فریم ویر خوب با این ویژگی سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنی تا مشکل اصلیم که همون دیر لود شدن رمم بعد از اتصال به کامپیوتر هست بر طرف بشه
    فرم ویر فارسی 2 تا هست که یکیش رو فقط نمایندگی ها دارن و تو نت فقط یه نسخه موجوده.

دیر لود شدن رم هم مربوط به خود رمه و فیرم ویر تاثیری نداره.

11. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •