تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 434 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خانوما من حدود 1 یا 2 ماه نیستم خواستم خداحافظی کنم فقط منو یادتون نره ها خوب؟
    مرسی بایییییییی

آخر فروم باز mehraria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ليلا جون هر جا كه هستي خوش باشي و خندان ما هم منتظرتيم تا بياي بازم باي باي

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

ليلاجون موفق باشي
    بذار من اون گوشه ذهنم اسمتو حك كردم مامنتظريم دوست جون برگردي

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

لیلا جان هرجا میری خوش باشی..و سلامت

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همگی سلام... من دوباره به این تاپیک برگشتم ... بعد از یکی دو روز گذشته که برام مثل یه سال گذشتن!

نقل قول نوشته شده توسط TEC
    snowy_winter جونم دوباره بهت تبریک میگم واسه قبولیت، اونم چی.. با یه رتبه ی خیلی خیلی عالیت.
    تو که اینقدر درس خونی و رتبه های خوب خوب میاری، پس شیرینیت کوووو؟

من گشنمه

وای من با این همه شیرینی جوش نزنم
    مرسی TEC جون.. البته به نظر خودم که خوب نبود. انتظار خیلی بهتر از این رو داشتم... ولی چه کنم...
    شیرینی هم چشم... بذار یه جای خوب و یه رشته ی به درد بخور قبول بشم(چه خوش خیالم من! با این رتبه!!)
    باید یه کم آشپزی هم یاد بگیرم! هیچی بلد نیستم درست کنم. اگه قبول بشم و برم فکر کنم یه هفته نشده از گشنگی بمیرم!!!

نقل قول نوشته شده توسط AaVaA
    snowyجان خوبه....مراقب انتخاب رشته باش!
    حتما آوا جون... این دفترچه ی رشته های قلم چی اگه اطلاعاتش درست باشه خیلی مفیده... و یه جورایی امیدوار کننده!

نقل قول نوشته شده توسط *leila
    سلام خانوما من حدود 1 یا 2 ماه نیستم خواستم خداحافظی کنم فقط منو یادتون نره ها خوب؟
    مرسی بایییییییی
    لیلا جون من تازه اومدم اونوقت تو داری میری؟
    امیدوارم هر جا هستی موفق باشی
    زود برگرد... دلمون برات تنگ میشه

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

همگی سلام... من دوباره به این تاپیک برگشتم ... بعد از یکی دو روز گذشته که برام مثل یه سال گذشتن!

مرسی TEC جون.. البته به نظر خودم که خوب نبود. انتظار خیلی بهتر از این رو داشتم... ولی چه کنم...
    شیرینی هم چشم... بذار یه جای خوب و یه رشته ی به درد بخور قبول بشم(چه خوش خیالم من! با این رتبه!!)
    باید یه کم آشپزی هم یاد بگیرم! هیچی بلد نیستم درست کنم. اگه قبول بشم و برم فکر کنم یه هفته نشده از گشنگی بمیرم!!!

حتما آوا جون... این دفترچه ی رشته های قلم چی اگه اطلاعاتش درست باشه خیلی مفیده... و یه جورایی امیدوار کننده!

لیلا جون من تازه اومدم اونوقت تو داری میری؟
    امیدوارم هر جا هستی موفق باشی
    زود برگرد... دلمون برات تنگ میشه
    سلام به همه...snowy_winter عزیز بهت تبریک میگم. نا شکری نکن رتبه ت خیلی خوبه. فقط واسه انتخاب رشته دقت کن. انتخاب رشته از خود امتحان کنکورم مهمتره.

در آغاز فعالیت THA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت شما
    ميبينم كه مجاز به انتخاب رشته شدي.منم تبريك ميگم،ولي شيوا جان راست ميگه انتخاب رشته مهمه.
    منم اگه قابل بدوني ميخوام كمكت كنم. خودم ورودي85 هستم .با اون رتبه اي كه داشتم اصلا فكر نميكردم حتي پيام نور قبول بشم.ولي با كمك يه دبير تونستم انتخاب رشته درستي بكنم .
    اول ببين رشته مورد علاقت چيه؟ ميدوني كه ميتوني 100 انتخاب رشته كني .اول رشته مورد علاقه توي دانشگاهي كه حتي احتمال چند درصد ميدي قبول ميشي .بعد از اون، رشته هايي كه در اولويت بعدي گذاشتي.
    بدون كه با اين روش ان شاءا... قبول ميشي.(بااين رتبه اي كه اوردي ولي متاسفانه من نميدونم چند شدي)

آخر فروم باز Venus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

12 راهکار برای دستیابی به جذابیت ----------- دخترانه[ June 24, 2007 ]

زیبایی شما کاملا به حالات فیزیکی و روحی شما بستگی دارد. اما نگذارید این موضوع بر شما غلبه کند. شاید تمایل داشته باشید که هر ماه یکی از این روش ها را بکار گیرید تا در طول سال زیبا به نظر برسید.

1- ورزش کنید : اگر درباره ارجحیت های زیبایی می اندیشید ، هیچ چیز به اندازه برنامه ورزشی منظم تاثیر مثبت ندارد. اگر شما از شنا، والیبال ، تنیس یا دوچرخه سواری لذت می برید، سعی کنید که آن نظم را در آن ورزش دنبال کنید . حتی 30 دقیقه پیاده روی در روز تاثیر شگرفی در بر دارد.
    2- مدلتان را عوض کنید : با آرایشگرتان مشورت کنید که چه مدل موی دیگری به شما میاد. گاهی اوقات سالها کشیدن خط چشم به یک طریق یا استفاده از عطر یکسان باعث میشود خیلی سخت مدلهای جدید را بپذیرید .
    3- کمدتان را مرتب کنید : در کمدتان را بازکنید و ببینید چه لباس هایی را در 2 سال گذشته نپوشیده اید. آنها را کنار بگذارید و در مورد کشوی میز آرایشتان نیز لوازمی که خیلی وقت است استفاده نمی کنید دور بریزید.
    4- سری به دکترتان بزنید: دست کم سالی یکبار سری به پزشک و دندانپزشک خود بزنید. هیچ وقت نگذارید که بیش از 12 ماه از آخرین ویزیت شما با دندانپزشکتان بگذرد. دندان های سفید یکی از مهم ترین اصول زیبایی شماست.
    5- همیشه یک وقت برای موهایتان داشته باشید : موهای شما یکی از اصلی ترین پایه های زیبایی شماست. در هر قرار آرایشگاه ، قرار بعدی را هماهنگ کنید تا مطمئن شوید که به موهایتان سروقت میرسید.
    6- به باشگاه ورزشی بروید: تناسب اندام شما چقدر برایتان مهم است ؟ مطمئن باشید که همان قدر هم در انرژی جسمی و روحیه شما موثر است.
    7- صحیح غذا بخورید : درباره رژیم غذایی تان تجدید نظر کنید تا میزان انرژی تان را به حداکثر برسانید. اینکار را با حذف غذاهای مشخصی شروع کنید تا زمانی که به یک فرمول غذایی مناسب برسید. مواد غذایی کم چرب و کم شکر مصرف کنید تا به یک تعادل برسید.
    8- یک تغییر بزرگ داشته باشید : این تغییر حتی میتواند شامل بلوند کردن یا فر کردن موهایتان باشد.
    9- مهربان باشید : یک کار خیرخواهانه انجام دهید بی آنکه انتظار تلافی داشته باشید . اینگونه کارها باعث تغییرات مثبت بزرگی در احساس شما میشوند. رفتار مودبانه همیشه منجر به زیبایی درونی و بیرونی میشوند.
    10- آب بنوشید: مقدار زیادی آب بنوشید . نوشیدن مقدار زیاد آب در روز به لاغرهایی که میخواهند چاق شوند و چاق هایی که میخواهند لاغر شوند توصیه میشود. کارهای کوچک دیگری که باعث میشود رفتارتان بهتر شود را امتحان کنید. لبخند بزنید. به حرف دیگران گوش کنید، صاف بنشینید، در طول روز به بدنتان کش و قس دهید…
    11- یک هدف در نظر بگیرید : هدفی را در نظر بگیرید که با سعی در رسیدن به آن از شر چند کیلو اضافه وزنتان خلاص شوید.
    12- خوب بخوابید : به اندازه کافی بخوابید. موقع شب خواب خوبی داشته باشید تا صورتتان شفاف شود. نور اطاق هنگام خواب باید در کمترین حد ممکن باشد. شب زودهنگام بخوابید و سحر گاه از خواب برخیزید تا انرژی های کیهانی که در جهان در هنگام صبح پخش میشوند به بدنتان برسد. اینکار از لحاظ علمی ثابت شده است.

Banned RooS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    HOllAND

پيش فرض

ونوس جان کی حوصله این کارا رو داره

Banned RooS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    HOllAND

پيش فرض

oops
    یادم رفت
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •