خسته نباشی.عجب سواله خوبی پرسیدینوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. لوک ما منتظریم. دموی فیفا کجاست ؟
![]()
خسته نباشی.عجب سواله خوبی پرسیدینوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. لوک ما منتظریم. دموی فیفا کجاست ؟
![]()
خدا ما مردیییم
هر چی می خوام برم نمی تونم . همین جا هستم .
سلام؛
خب چی بگم، میخوای فحش بدم؟!
انگار لوک وقتی داشته میومده محل کارش دمو از دستش افتاده و گم شده!
رومیلی گفته می تونید Repley هاتون رو در جهان فوتبال آپ کنین، در حالی که دمویی وجود نداره
یکی از اعضای فروم رسمی هم از نسخه XBox360 خیلی خوشش نیومده و گفته معامله بزرگی نبود
جدیدترین خبر که آدم با خوندنش یاد این بچه ها میوفته که میگن "مامان مامان یه ذره دیگه بازی کنم":
"@akshaykr88 We're looking at the PC demo at the moment, possible last-gasp install issue. I'll update soon..."
ما داریم برای آخرین بازی دمو رو مرور می کنیم، آخراشه، بزودی آپدیت میشم
منبع: Twitter
دمو حداکثر تا یک ساعت دیگه منتشر میشه، فروم رسمی داره شلوغ ترین روزش رو در سال سپری می کنه بیش از 1020 نفر آنلاین هستن، حتی پیتر مور هم آنلاینه، تاپیک دموی FIFA 10 به 1613 پست رسیده و هر لحظه داره بیشتر میشه، دموی فیفا10 بزودی منتشر میشود!
الان دیوید آنلاینه ولی لوک هنوز هم خوابیده، شاید پسووردش رو گم کرده!
15 ساعت گذشته ولی خبری نیست، من باورم نمیشه از ساعت 3 نیمه شب تا الان که 3:49 هست سر کارم
![]()
Last edited by MHSou; 10-09-2009 at 18:18. دليل: 4FUN!!!
منم باورم نمیشه. تازه فکر کن منو خیلی های دیگه از صبح داریم رفرش میزنیمنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آقا من زیاد تو این تاپیک نمی یام می خواستم بدونم درست متوجه شدم که دمویی که قراره بیاد و دانلود کنیم مال فیفا نکست هست؟ یعنی میشه با pc فیفا نکست بازی کرد؟؟؟!!
سلام؛
منم همینطور
نخیر نسخه PC نکست نیست.آقا من زیاد تو این تاپیک نمی یام می خواستم بدونم درست متوجه شدم که دمویی که قراره بیاد و دانلود کنیم مال فیفا نکست هست؟ یعنی میشه با pc فیفا نکست بازی کرد؟؟؟!!
Last edited by MHSou; 10-09-2009 at 18:32. دليل: 4FUN!!!
طبق آخرین خبر از سایت رسمی EA , انتشار دمو به یک شنبه 13 سپتامبر موکول شد. دلیل این کار به گفته ی لوک اینه که میگه چون در ایران الان روز های قدر و شهادت علی ع هستش میخوایم بزاریم واسه بعد شهادت !
![]()
![]()
سلام؛
ها؟ طبعا باید یه چیزی پرونده باشی چون تو فروم رسمی چیزی جز اسپم نمی بینم، یه احمقی هم اونجا دائم داره یه لینک فیک میذاره، هر چی هم بهش میگیم نذار ادامه میده.
دموی بازی احتمالا بعد از ریلیز نسخه اصلی میاد، حدس میزنم الان Elendil1 داره با XBox360 دمو رو بازی می کنه!![]()
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو دیگه کی هستی !!حرفمو باور کردی
خوش به حالش میبینم پیداش نیست![]()
سلام؛
مثل این که لوک بیدار شده و الان هم آنلاینه!
رومیلی گفته مراحل تست دمو تموم شده و در اسرع وقت دمو رو آپلود میکنم.
EA_LukeDidd![]()
EA - FIFA
Current Activity: Creating Thread FIFA 10 PC
Last edited by MHSou; 10-09-2009 at 19:02. دليل: 4FUN!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)