البته من توی بازی گزینه ای ندیدم که مثلا فقط با DX11 روشن شه....ولی اگه بازی DX رو ساپورت کنه کلا توی seven روی اون بالا میاد![]()
البته من توی بازی گزینه ای ندیدم که مثلا فقط با DX11 روشن شه....ولی اگه بازی DX رو ساپورت کنه کلا توی seven روی اون بالا میاد![]()
اصلا با این بازی حال نکردم.تیر اندازیش خیلی افتضاحه.اصلا هیجان نداره.گرد پای call of رو هم جمع نمی کنه
بازی خیلی خوبی بود و خیلی قسمتهاش از cod بهتر بود و مطمئنم نسخه های بعدیش که بیاد کلا cod دیگه حرفی برای گقتن در مقابلش نداشته باشه حالا یه سوال فایل های save بازی کجا ذخیره میشن؟؟؟
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا cod الان 6 سری گذشته ازش تا شده call of duty و این همه اسم و آوازه پیدا کرده واسه خودش!حالا این battlefield بیچاره تازه 2 قسمتش اومده...حالا اینم در نظر داشته باشین کهbf bad company 2 تازه 1 سال از معرفیش می گذره که به نظرم جا داره رقیب جدیه cod باشه.به واقع من تا به این اندازه ندیدم تو یک بازی اول شخص جنگی این چنین فیزیک بالایی واسه تخریب اجسام و ساختمانها و وسایل نظامی دشمن به کار رفته باشه...اگر هم واقعآ نقصی تو داستان و گیم پلی بازی بوده فیزیک بالای گرافیک ,همه اینها رو جبران کرده
Last edited by B.3.S.T; 02-09-2010 at 00:46.
سه تا فایل setting داره درسته؟؟ همیناس؟؟؟
بله منتها کل پوشه BFBC رو در نظر بگیر چون هر کدوم از اون فایلها قسمتهایی از نحوه تنظیمات وسیوهای شما رو دربر داره...
الان بازی رو تموم کردم.
داستانش عالی بود و گرافیک و تیراندازی تو بازی هم قابل قبول بود.
در کل از COD6 بهتر بود. به خصوص اینکه حالت یک نفرش خیلی طولانی تر از COD بود.
کسی نمیدونه battlefield 3 کی میاد؟ می خواهیم بریم ALASKA![]()
بتلفیلد بعدی مربوط به زمان جنگ ویتنام هست که در حال حاضر هم ساختش به پایان رسیده
در tgs 2010 از این بازی رونمایی شده
البته اونی که شما میگی battlefield 3 نیست. اونطوری که توی bad company تموم شد، نسخه 3 باید تو خود آمریکا اتفاق بیفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)