تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 227 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

برنامه ملاک نیست؟ شما صبح تا شب با برنامه ها سر و کار داری یا با بنچمارک کارتو راه میندازی؟
    در مورد بنچ مارک قبلا بحث شده و نتیجه اینکه بنچ مارک های ویندوز برای مک بوک ها اعتباری ندارن...
    بنچ‌مارک معتبر با استفاده از Geekbench گرفته میشه که برنامه ای تحت مکینتاش ه.
    به نظرم این بحث دیگه تمام شده است و داره از حالت تخصصی خارج و به نظرات شخصی تبدیل میشه
    قضاوت بین اینکه اپل بهتره یا لپ تاپ های دیگه رو میذاریم به عهده ی خواننده...
    البته کار مشکلی نیست واضحه...
    جا داره از taban341 هم تشکر کنم، اطلاعات مفیدی رو قرار دادن.
    برقرار باشید و سبز

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

من تصمیم به خرید لپ تاپ اپل دارم و چندتا سوال برام پیش اومده:

کار با سیستم عامل اپل خیلی سخته و نیاز به آموزش زیاد داره؟

برای سیستم عامل اپل فایروال و آنتی ویروس وجود داره؟

اگر ممکنه Persian-QWERTY در مورد یک توضیح کامل بدید؟

DVD هایی رو که در ویندوز رایت کردم میتونم رو اپل هم استفاده کنم(مثل موزیک-فیلم و ...)

شرکت معتبری در ایران وجود داره که لپ تاپ های اپل رو بفروشه و چون اپل نمایندگی رسمی در ایران نداره از کجا میشه به آک بودن دستگاه پی برد و داخل جعبش چه وسایلی هست؟ (لطفا جدید ترین لپ تاپ اپل رو که میشه در ایران تهیه کرد مدلش رو ذکر کنید)

و در کل از سیستم عامل اپل راضی هستید و نرم افزار های مختلف براش هست؟

مرسی
    بسیار تصمیم خوبی گرفتید اما باید از ویندوز فاصله بگیرید.
    در مورد سوال اولتون نه اصلا سخت نیست بلکه خیلی خیلی راحت تر از ویندوزه همه ی افراد که از صفر شروع میکنن در ظرف ۲ روز یا حد اکثر ۱ هفته آشنایی کامل با این سیستم عامل پیدا میکنن. (در صورتیی که ویندوز رو نمیشه به این راحتی یاد گرفت، پس شما که با ویندوز کار میکنی مطمئن باش مکینتاش n برابر آسون تره.)

خود این سیستم عامل سکیوریتی بالایی داره و نیاز به نصب برنامه های امنیتی نیست اما برنامه هایی از این قبیل براش نوشته شده که کاری جز ضرر رساندن به سیستم ندارن. به زبان ساده تر مکینتاش اینقدر امنه که نیازی به این چیزا نداره.

Persian-QWERTY یک چیدمان کیبورد برای زبان فارسی ه.
    ترتیب حروف فارسی در این چیدمان دقیقا به صورت کیبورد انگلیسی ه، یعنی وقتی من روی کیبوردم میزنم asb به فارسی تایپ میکه اسب! دقیقا انگار شما دارین انگلیسی تایپ میکنین اما فارسی نوشته میشه.
    معمولا افراد سرعت تایپ انگلیسی شون بیشتره و به همین دلیل با این روش سرعت تایپ فارسی هم برابر با انگلیسی میشه.

آره چرا که نه، مک از تمامی فرمت های عکس و فیلم و .... پشتیبانی میکنه.

بله شرکت هایی که سالهاست توی کار واردات اپل هستن خیلی هم معروف و مطمئن ه.
    داخل جعبه شارژر و ۲ تا دی وی دی و سیم و لپ تاپ هست، برای اکبند بودن به جعبه توجه کنید که یه برچسب روش باشه، و مهمتر از اون خود لپتاپ توی یک پوشش ه که برای استفاده باید اون را باز کرد.

اپل هر سال ۱ سری از لپ تاپ ها شو معرفی میکنه، الان مدلای ۲۰۱۰ موجوده که کانفیگ ها و سایز های مختلف دارن اما بهترین و بالاترین مدل MC373 هست.

بله هرکی برده راضی ه!!!
    از نظر نرم افزاری چیزی کم نداره خصوصا با افتتاح فروشگاه نرم افزاری مک (Mac App. Store) شاهد پیشرفت نرم افزاری چشمگیری خواهیم بود.

3. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

برنامه ملاک نیست؟ شما صبح تا شب با برنامه ها سر و کار داری یا با بنچمارک کارتو راه میندازی؟
    در مورد بنچ مارک قبلا بحث شده و نتیجه اینکه بنچ مارک های ویندوز برای مک بوک ها اعتباری ندارن...
    بنچ‌مارک معتبر با استفاده از Geekbench گرفته میشه که برنامه ای تحت مکینتاش ه.
    به نظرم این بحث دیگه تمام شده است و داره از حالت تخصصی خارج و به نظرات شخصی تبدیل میشه
    قضاوت بین اینکه اپل بهتره یا لپ تاپ های دیگه رو میذاریم به عهده ی خواننده...
    البته کار مشکلی نیست واضحه...
    جا داره از taban341 هم تشکر کنم، اطلاعات مفیدی رو قرار دادن.
    برقرار باشید و سبز
    بحث من این بود برنامه هایی که 8 هسته رو ساپورت نمیکنن برا مقایسه ملا ک نیستن
    موافقم
    موفق باشید

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پردازنده های سری i5 با سری i7 به هیچ وجه قابل مقایسه نبوده و نیستند!

شما فقط تعداد هسته رو می بینید! پس کش L3 سری i7 چی میشه ؟ مهمترین وجه تمایز این سری همین کش L3 ه! : دی

در ضمن ، سوالات قبل خرید جاش اینجا نیست!

با تشکر ،

امید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه عزیز .
    تکنولوژِی جدید دیگه آنا گلیف نیست و با استفاده از عینک هایی با لنز شفاف مخصوص کار میکنه. و نیاز به مونیتور 120 هرتز داره
    دوست من تکنولوژی ای که شما از اون حرف میزنی به وسیله گرافیک های nvidia هست استفاده از یک سیستم ساده 3d پولاریزه طبق اعلام رسمی وب سایت nvidia (که من آخرین بار تابستون چک کردم ) بیش از ۲۰۰۰ دلار هزینه داره یک کارت گرافیک کا مدلش یادم نیست بعلاوه یه مانیتورخاص از samsung(این مانیتور ۱۷ اینچ تنها مانیتوری هست که پاسخ دهی تصویر لازم رو داره) که قیمت فقط مانیتورش بالای ۱۰۰۰ دلار هست یه عینک ساده پولاریزیشن که یادم اونم قیمت گزافی داشت.همینها نشون میده بکار رفتن این تکنولوژی در یک لپ تاپ باعث میشه قیمتش بالای ۳۰۰۰ دلار بشه .
    اینم لینک سایت nvidia الان که هرکاری کردم پیجش واز نشد (اما بازم میگم قیمتی که گذاشتم ماله تایستونه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by asaasaasa; 12-01-2011 at 17:21.

7. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پرفورمنسش اونقدر تاثیر نداره چون اپل داره با قطعات ارزون تر کار قطعات گرون تر رو میکنه پس بازم باید ارزون تر بشه نه گرون تر.کیفیت قطعات هم که تو ایسوس هم خیلی بالاس و شاید بالاتر از اپل.(اگه میدونی بگو از چه مارک های استفاده میکنه) ایسوس از این قطعات استفاده میکنه
    هارد : سی گیت و WD
    رم : kingston , hynix
    مونیتور : samsung
    مین بورد و گرفیک: این دوتا هم که ایسوس میزنه که مین بورد ایسوس که به نظر من بهترینه و گرافیک هاش هم جزو 3 تای اول هست
    تاچ پد هم که خازنی بودنش تو لپ تاپ تاثیر نداره. مزیت خازنی اینه که خش نمیفته که تو لپتاپ این بحث مطرح نیست. مولتی تاچ ایسوس هم که 3 تا انگشت رو ساپورت میکن
    شما این پست رو بخون اولین پستم تو این مبحث بود ببین نظرت چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by asaasaasa; 12-01-2011 at 17:29.

9. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Y.a.s.h.a.r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیـراز

پيش فرض

یه سوال داشتم،این Persian qwerty فقط مخصوص مک هست یا برای تمامی توزیع های لینوکس ارائه شده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید، مک از توزیع های لینوکس نیست، مک یه سیستم عامل جداست.
    البته هر دو شون اپن سورس هستند، من با تمامی توزیع های لینوکس کار نکردم اما توی فدورا چنین چیزی به چشمم نخورده.
    همچنین رد هت!

داره خودمونی میشه Y.a.s.h.a.r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیـراز

پيش فرض

آره اشتباه متوجه شدم
    همزمان داشتم تاپیک اوبنتو و اینجا رو میخوندم که ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

با سلام
    میدونستین شرکت Adobe اول نرم افزاراشو واسه مک میده بیرون بعد نخسه ویندوزیشونو و اینکه تعداد پلاگین ها و افکت ها نرم افزاراش مثلا فتوشاپ تحت مک بیشتر از ویندوزه؟!!!!

14. این کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •