روی 9600 هم کار نکرد , من که کم آوردم هر کاری کردم نشد !بی خیالش شدم
اما به هر حال از زحمات و همکاری های آقا حامد سپاسگزارم.
روی 9600 هم کار نکرد , من که کم آوردم هر کاری کردم نشد !بی خیالش شدم
اما به هر حال از زحمات و همکاری های آقا حامد سپاسگزارم.
سلام دوست من
توجه کنید :
که این خیلی ساده انگاری است که هر کسی که آب ریزش بینی دارد "فقط دچار حساسیت فصلی شده است " و یا اینکه شما به حتم یقین بگویید " سرما خورده اید " و به سرعت یک نسخه خوب برایش بپیچید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید خدمت دوستان عرض کنم که در مواقعی مشکلات از نواحی دیگر هستند و گاها" نیاز است کار های مقدماتی دیگر انجام شود. و حتی گاها" این گونه مشکلات هیچ ربطی به ایرادات فرم ویری و یا نواقص کارخانه ای ندارد بلکه ایراد از جایی دیگر است.
خیلی خوب است که آدمی خود بتواند کار خودش را پیش ببرد و من کاملا" موافق این موضوع هستم ولی اتلاف وقت و هزینه و هم ناکارآمد بودن بعضی مواقع و هم ما میبینیم که تکرار عملیات اشتباه با دستوراتی اشتباه موجب ضرر هایی بیشتر میشود و اطلاعات شما در معرض خطر نابودی قرار میگیرد. مثلا" تنظیم سرعت در این برنامه اصولی دارد . آخر همینطوری که دیمی نمیشه بگویید گذاشتم روی فلان سرعت .
دوست عزیز ، دستورات خاص در محیط های خاص کار میکنند دستورات تی مد دارید اف مد داریم و.... ما که زبانمان مو در آورد .....
توصیه:
اگر اطلاهات ارزش دارند حتما" به متخصص و یا گارانتی امر مراجعه نمایید
اگر هارد ارزش دارد به گارانتی مراحعه نمایید
اگر فقط تجربه ارزش دارد هر کاری دوست دارید انجام دهید.
اما
اسرار بیش از اندازه در مواقعی که عملیات موفقیت آمیز نیست نکنید
دستورات و عملیات " من درآوردی" و یا ابتکاری را به هیچ عنوان انجام ندهید
درب هارددیسک را تحت هیچ شرایطی باز نکنید و اجازه باز کردن آن را تا رویت کامل کلین روم به هیچ احدی ندهید.
و....
کلام آخر " صلاح مملکت خویش خسروان دانند "
موفق باشید
سلام خسته نباشید
آقا من میخواستم این usbاین مدار بخرم
یادم یه جایی تو همین تاپیک آدرس جاهایی که میشه خرید نوشته بود با مدل قیمت
اول میخواستم ببینم جایی توی اصفهان ایمن usb این مدار میفروشند یا نه؟
دوم اینکه میخواستم لطف کنید و بگید توی تهران از کجا میتونم بخرمش
و اینکه چه مدلیشا بگیرم که خوب باشه و کار بده و خراب نشه،آخه یادم یکی از مدل هاش میگفتن خراب میشه و کار نمیده
مرسی![]()
ttl to usb اورجینال smd رو مهندس امیر قبلا میفروختند.
که جز تشریفات pc.3000 است.
اما برای ttl to rs232 مدارشو میتونید تهیه کنید و فیبر بخرید خودتون بسازید.
اما usb های اورجینال قابل اعتماد است.
سلام به دوستان ، امیدوارم راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه . منم هارد مکستور 500 دیگه دتکت نمی شه . توی رشت ساکن هستم ، اما تونستم مبدل سریال تو یو اس پی رو از پاساژ جمهوری بخرم / اما الان نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده کرد . آموزش ها که در صفحات قبلی برای دنلود قرار داده شده دیگه برای دانلود موجود نیست . از دوستان عزیز کسی می تونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون که لینک رو قرار دادین / یه سوالی برام پیش اومده / نمی شه از طریق اتصال ساتا یه یو اس پی این کار رو انجام داد ؟
من جواب سوالما نگرفتم
اصلا سوال من چیز دیگه ای بود!
چرا میشه.
من خودم pc.3000 و تو قطعاتم مدار usb که قطعات smd روش هست رو استفاده میکنم و خیلی هم قابل اعتماد هست.
---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
شما میخوای بخری دیگه!
غیر از اینه؟
اگر iq من درست متوجه پست شما نشده است بار دیگر توضیح دهید![]()
سلام دوست من
اورجینال این قطعه که USB است و همانطور که جناب آقای گرجی فرمودند متعلق به سیستم PC-3000 میباشد و شما میتوانید اورجینال این قطعه ( USB Terminal) را همراه با درایور آن از نمایندگی رسمی و انحصاری فروش PC-3000 خریداری نمایید.
خانه سخت افزار نماینده انحصاری شرکت ACE Laboratory میباشد به سایت آن مراجعه نمایید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
متاسفانه در اصفهان نمیتوانید آن را خریداری نمایید.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)