نه. اصلا تاریک نیست.
فقط وقتی جستجو کنین که کمبود منبع دارین چون میزان منابع تو کل کهکشانها از نیازتون به مراتب بیشتره.
نه. اصلا تاریک نیست.
فقط وقتی جستجو کنین که کمبود منبع دارین چون میزان منابع تو کل کهکشانها از نیازتون به مراتب بیشتره.
من با رزیولوشن 1920.1080 بازی میکنم همه چیزم اخرشهیه مشکل دیگه این گردن شفرده وقتی میدویه مثله غاز میشه گردنش اصلا طبیعی نیست !! اره اما چون که باید همه جای یه سیاررو بگردیم بعد همه جاش مثل همه دیگه ادم نمیدونه از کدوم نقطه شروع کرده که وقطی دوباره به اونجا رسید بفهمه تموم شده !!!
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
واسه من هست مثلا اونجا که تو اومگا باید بریم به afterlife عرض ادب کنیم محیط بدجوری تاریکه همش سیاه و قرمزه !!!من LCD w2261VP دارم یعنی مشکل از اینه ؟
ممنون ولی فایل ها از سرور توسط آپلودر پاک شدن.
شما سورستون رو می شه بگین؟؟
شما خوب ياد بگيريد كه از نقشه استفاده كنيد و هر جايي كه ميخوايد بريد يه نگاه به نقشه بندازيد كه بدونيد كجاها رفتين...در كل خيلي گيج كننده نيست...
در مورد تصوير هم...اونجا همينجوري هست...عادت ميكنيد يواش يواش...![]()
شما یکیو هدف میگیری بعد دکمه ی شلیک رو باید چند ثانیه نگه داری...
اه بودن که بازم میگردم میزارم برات
![]()
احیانا تو بازار نیست این dlc هاش رو بگیریم؟؟
شما اگه با کالکتور ها در گیر شده باشی که فک کنم توی یه مرحله در یه سیاره درگیر میشی .من فک کنم از اون جا پیدا کردم .![]()
کسی اینجا تمام امتیازا رو گرفته؟ تا قبل از ورود به omega 4 ؟اگه سیو قبل از ورود به omega 4 رو دارید اگه امکانش هست لینک دانلود بدید.
اینم تمام dlc ها که حدود 3 گیگ میشه و به نظر من ارزش دانلود کردن داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول تمام online optionهای بازی رو disable کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این فایل را دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی کاتسومی رو نداری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)