متشکر ولی از این راهی که گفتین هم رفتم باز هم نشد.گوشی بالا نمیاد.فکر کنم مشکل از ساین باشه.شما از کجا ساینش کردین؟(آنلاین یا با ساینر یا با هک؟)
متشکر ولی از این راهی که گفتین هم رفتم باز هم نشد.گوشی بالا نمیاد.فکر کنم مشکل از ساین باشه.شما از کجا ساینش کردین؟(آنلاین یا با ساینر یا با هک؟)
آقا بالاخره فهمیدم مشکل از چی بود.مشکل این بود که فایل هایی که با پسوند رار بود رو تو همون گوشی اکسترکت میکردم.الان یه مشکل دیگه دارم که فکر کنم با این یکی هم خودم باید کلنجار برم.یه فنت نصب کردم توی صفحه ی اصلی خیلی خوب و قشنگه ولی تو منو که میرم همه ی حرف ها تو هم میره تو کانتکت هم همینه.مرسی از دوستان
ممنون دوست عزیز اما من فکر میکردم برا جف هستش
خوب یعنی من این فایل رو دانلود کنم بعد اکسترکت کنم در مسیر
c/program file/ nokia/nsu
و دیگه نیازی به اتصال به نت نیستش درسته؟ممنون میشم یه توضیحاتی بدی
محل ذخیره شدن بولوتوث تو این گوشی کجاست؟
برو به این صفحه یه فایل تصویری آموزش آپگرید از طریق NSU هست خیلی مفید جالب و کاربردیه من که خودم خیلی برام مفید بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل بقیه نوکیاها تو قسمت مسیج گوشی هست دیگه.
منظورم اين بود كه توي هارد گوشي تو چه فولدري
خوب بسته به نوع فایل هست دیگه.اگه آهنگ باشه پوشه ی attachments و فیلم هم ویدئو و ...
دوستان من فايل فريمور ان 86 را دانلود كردم حالا ميخوام با فونيكس گوشي رو فلش و اپديت كنم وقتي همه كار هارو ميكنم و روي دكمه refurbish ميزنم ميگه كه اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx موجود نيست و برسي كردم ديدم اين فايل تو پوشه مربوطه نيست يعني تو اون فايل فريمور كه نصب كردم چنين فايلي نبوده و براي فلش كردن هم به اين فايل نياز دارم كسي ميتونه اين فايلو برام بزاره ممنون
سلام آقای خدایی
راستش برایه منم یه همچین اروری داد.(با jaf هم همین ارور رو داد و هرکاری کردم هم نشد)
ولی با فونیکس این ارور رو که داد من ادامه کار دادم ولی فلش شد و هیچ مشکلی هم نداره الان.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)