با همین gadget ها
تو ویستا قبلنا رمو میزد 34 % تو این سونم تقریبا همونو میزنه ( 3 گیگ رم )
با همین gadget ها
تو ویستا قبلنا رمو میزد 34 % تو این سونم تقریبا همونو میزنه ( 3 گیگ رم )
عجیبه !سلام
ما که یه نسخه شو داریم مال ما نسخه آخری نیست مشخصات سیستم ما هم از مال شما پایینتر بود ولی بازم سرعت لودش بالا بود
شاید ویروسی چیزی تو کامپپوتر شما هستیه اسکنی بکن
بازم نشد از نسخه پایین تر استفاده کن.شاید درست بشه.
اینهمه تبلیقات بعد ...
هیچیش با تبلیقات جور در نمیاد !
سلام بر دوستان
من وقتی می خوام این ویندوز رو روی لپ تاپ یا کامپیوترم نصب کنم دچار مشکلاتی می شم!
ویندوزه (rc1)هستش و ضمنا چون ایران تحریم تشیف دارن از سایت dlsara دان شده است توسط دوستان!
1- موقع نصب تو پی سی( اولا اینو بگم که نمدونم چرا بوتش ایراد داره وقتی می رم تو قسمت بوت یه ارور می ده که من از کل کلماتش فقط تونستم checksum و currupt رو حفظ کنم) تو ویندوز اکس پی نه آپگرید میشه (که طبیعیه پس هیچی) نه تو هیچ کدوم از درایوام ریخته میشه یه ایرادی هم میده که باید درایور IDE primary channel رو قرار بدی یا نصب کنی یا لازمه یه همچین چیزایی.
سیستمم هم 32 بیتی با سی پی یو 2.4 و رم 1گیگ و گرافیکم 5400gf هست با حافظه 256
2- تو لپ تاپم بازم نمتونم نصب کنم وینش ویستاست موقع آپگرید (لازم به ذکره که اون آقایی که پارتیشن ویندوز ما رو تعریف کردن بلا نسبت یه آدم بیشوور تشریف داشتن و فقط 19 گیگ از 160 گیگ رو کردن C ) اررور میده که 8 گیگ باید توتال درایورت باشه که من این ارورو نمفهمم که درایو من توتال 19 هست ولی این ارور داده میشه! و موقع نصب تو محیط ویندوزم یه پارتیشن دیگه همون ارور همیشگی رو میده که وقتی می خواستی از اکس پی ویستا رو بریزی این ارور رو باهاش مواجه می شدی (یعنی بفرما بوت)
دل 1525 با t7250 با رم 2 گیگ و گرافیک gma 945 exp chip fam
راستی دی وی دیه نمی دونم چرا ولی به نظرم یه خورده از اون آخراش رو انگار رایت نکرده یا لنز نتونسته باشه رایت کنه انگار که مثلا جای دستی چیزی بوده ردش کرده باشه ممکنه از این باشه که بوتش کار نمکنه؟؟
حالا سوال من اینه که چه کنم؟؟؟؟
Last edited by en-com; 21-08-2009 at 00:16.
من یه مشکل دارم با کرک ویندوز سون و ویستا:
من هردوی این ویندوز ها رو توی درایو های جدا نصب کردم هر کدوم از ویندوز ها رو که کرک میکنم ,
کرک اون یکی ویندوز می پره و trial میشه
Last edited by mahddi; 21-08-2009 at 01:40.
دوستان سلام!، من هنوز نفهمیدم چجوری باید این ویندوز رو کرک کنم؟!، نسخه ی آخر رو هم دارم(RTM)، روش SLIC هم نمی دونم چیه!. ممنون می شم کمک کنید!.
Salam ezterari bud va font farsi nadaram.man 7 ro nasb kardam vali seda nadare! (ruye kamputer khanegi) mamnun misham komak konin.
سلام دوستان
من یه ویندوز 7 دارم اما سرعتش کمه!!
خیلی عیب داره یک بار هم نگاه کردم زیر 7000 بود نمیدونم 6400 دقیق نمیدونم
میخواستم بدونم ایا این ویندوز 7 که تو فروشگاه p30world هست واقعا نخسه ی نهایی و بدون عیب هست یا همین هم مشکل داره.
اونی که من دارم 15 گیگ جا میگره!!
در ضمن نسخه ی 32 بیتی با 64 بیتی چه فرقی داره؟
سلام...
شما همین نسخه ای که پی سی ورلد گذاشته رو بختر مشکلت حل میشه!
من خودمم از همین نسخه استفاده میکنم و هیچ مشکلیم باهاش ندارم...
اگر سی پی یوت 64 بیتی هست از نسخه ی 64 بیتی استفاده کن...
اره 64 هست.
cpu:amd 4600 64*2
رم 2 گیگ
این 64 بیتی کاهش سرعت نداره؟
حالا فرقش با 32 بیتی چیه؟
دوستان نمیدونم این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری
من تو windows xp این درایو هامه طبق عکس زیر
اون درایو اخریه که 15 گیگ بود رو روش seven نصب کردم
و توی 7 اینطوری شده یعنی اون درایو اخریم رو کرده درایو c و بقیه رو یکی یک دونه shift داده و الان درایو یکی به اخریم تو xp شده اخری تو 7
حالا مشکل اینجاست همون طوری که تو عکس هم میبینید درایو اخریم رو تو 7 نمیشناسه
و وقتی میخوام برم توش میگه access is denied
اما تو xp که میام مثل همون عکس اولی میشناسه و واردش هم میشه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)