نسخه 2.02 رو دانلود و مثه قبل عمل کن...
شاد باشی![]()
نسخه 2.02 رو دانلود و مثه قبل عمل کن...
شاد باشی![]()
سلام
پست 1 را انجام دادم و خود برنامه تمام کارها را انجام داد ولی حالا وقتی میرم داخل رام پچر و روی open4all میزنم به جای اینکه تیک سبز بشه ، یه ضربدر قرمز میزنه.(روی چند تا دیگه هم ضربدر میزنه اگه کلیک کنیم/ روی persis key1,2 و installserver-FP2 فقط تیک سبز میزنه)
پست 3 را هم انجام دادم ولی باز هم روی پچها ضربدر قرمز میزنه
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by agha sami; 22-09-2009 at 00:35.
دوســـت عزیز لینک برنامه ورژن 2.02 پست اول هستش ضمیمه شـــده تو سایـــت
آموزش هم همون پســـت اول
موفق باشید!![]()
همه پست 1و3 را انجام دادم ولی همانطور که در بالا گفتم وقتی روی پچها میزنم تا فعال بشن و تیک سبز بزنه ، ضربدر قرمز میزنه و فعال نمیشن . نمیدونم این به خاطر ورژن 30 ان96 هست یا نه چون قبلا که با ورژن 12 این مشکلات نبود .(در مورد ورژن 30 هم شنیده بودم که میگفتن فعلا کسی آپدیت نکنه چونن این ورژن هک نمیشه / نمیدونم درست بود یا غلط)
چه نیازی به Open4all داری ... InstallServer FP2 کارتو راه میندازه ... برای دیدن Private و ... هم از Modo استفاده کن ..!همه پست 1و3 را انجام دادم ولی همانطور که در بالا گفتم وقتی روی پچها میزنم تا فعال بشن و تیک سبز بزنه ، ضربدر قرمز میزنه و فعال نمیشن . نمیدونم این به خاطر ورژن 30 ان96 هست یا نه چون قبلا که با ورژن 12 این مشکلات نبود .(در مورد ورژن 30 هم شنیده بودم که میگفتن فعلا کسی آپدیت نکنه چونن این ورژن هک نمیشه / نمیدونم درست بود یا غلط)
دوستان من تازه 5800 خريدم و ميخوام هكش كنم...
آموزش آخرين روش هكش رو از كجا گير بيارم...
اگه تو انجمن هست آدرسشو لطف كنيد...
مر30...
با اجازه بزرگترا....
تو پست اول همین تاپیک کامل ترین و بهترین و ساده ترین روش هکش هست.
سلام خسته نباشید.
من فایل های شماره 1 و 2 رو ساین و نصب کردم. رفتم تو قسمت برنامه های نصب شده و روی این آقا گاوه ok زدم و شروع کرد به یه کارهاییولی متاسفانه روی Installing rootcerts گیر میکنه !
مشکل کجاست؟ کار دیگه ای باید انجام می دادم یا چیز دیگه ای هم باید نصب می کردم؟
سلام
یه فایل بیشتر نیست دوست من...کنسل کنید و دوباره تست کنید.
شاد باشی![]()
سلام آقا یونس، اون فایلی که گذاشته بودید رو extract که کردم توش سه تا فایل بود.
Roma_HelloOX-G28O-1[6120 classic][romass100].sis
Roma_HelloOX-G28O-1[romass100].sis
Roma_HelloOX-G28O-2[romass100].sis
من با خودم گفتم اولی که لابد مخصوص 6120 هست، دومی و سومی رو ساین کردم و نصب کردم و باقیش اون شد که گفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)