تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 314 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب من اولش تو اینترنت سرچ کردم که ببینم تو بسته اش چه چیزهایی بود ...
    بعد یه لیست آماده کردم که اونجا یادم نره ، البته انقدر هیجان داشتم که کل لیست رو حفظ بودم .
    رفتم اونجا و وقتی کوکی رو تحویلم دادن انقدر هیجان زده بودم که یارو بهم گفت چرا بسته رو باز نمی کنی ببینی همه چی سر جاشه یا نه ؟
    دیگه منم رفتم و یه نگاه کوشولو انداختم تا جزییات اصلی رو ببینم ... و همه چی هم توش بود ، کارت قرعه کشی ، گارانتی ، گوشی ، هدست ، شارژر و ...

2. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوروش جان منظورم اینجوریش نبود . مثلا تست تاچ ، بلوتوث و ... رو میگم که باید تست بشه یا نه ؟

4. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

با سلام
    در محل کارم گوشیمو ( K510 ! ) دزدیدن ... دیگه مجبورم تا 200هزار گوشی بخرم ، و برای خرید کوکی چند تا سئوال بی پاسخ مونده که اگه حل شه ، به امید خدا همین کوکی رو می گیرم :
    1- خیلی نازک نارنجیه ؟ یعنی اگه تو کیف باشه و بیفته بازم به فنا می ره ؟ مقاومتش در چه حدیه ؟
    2- سرعت تبادل فایل ها با کامپیوتر چطوره ؟ ( کوروش خان شما چی می گید ؟ )
    3- زیر نور خورشید ال سی دیش قابل رویته ؟ چطوره ؟
    4- از بعضیا شنیدم که بعد از یه مدتی منوهاش و انیمیشن و ... خسته کننده می شه ، نظر شما چه ؟
    5- اثر انگشت روی ال سی دیش نمی مونه که ؟
    6- دوربینش از استار بهتره یا نه ؟ مقایسش کنید ؟
    .
    در نهایت به دور از هر گونه تعصب ، از آقا کوروش و دوستانه دیگری که کوکی یا احیانا استارو دارن تقاضا دارم بگن ، من چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    استار یا کوکی ،مسئله این است

داره خودمونی میشه sengele's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    roma

پيش فرض

بچه ها خواهشن یه عکس از کیف این گوشی بذارین باتشکررررررررررر

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

1- خیلی نازک نارنجیه ؟ یعنی اگه تو کیف باشه و بیفته بازم به فنا می ره ؟ مقاومتش در چه حدیه ؟
    2- سرعت تبادل فایل ها با کامپیوتر چطوره ؟ ( کوروش خان شما چی می گید ؟ )
    3- زیر نور خورشید ال سی دیش قابل رویته ؟ چطوره ؟
    4- از بعضیا شنیدم که بعد از یه مدتی منوهاش و انیمیشن و ... خسته کننده می شه ، نظر شما چه ؟
    5- اثر انگشت روی ال سی دیش نمی مونه که ؟
    6- دوربینش از استار بهتره یا نه ؟ مقایسش کنید ؟

1. با کیف که اصلا! کیفش خیلی عالیه هیچیش نمی شه. خودش اگه از رو بیفته (هر گوشی فول تاچی که باشه) تاچش به فنا میره!
    2. میتونم بگم متوسط (با رم داخل گوشی).
    3. اگه منظورتون اینه که فقط بشه دید که آره (من فکر کنم روی 40 درصد روشنایی تست کردم!). روی 100 درصد بازم بهتر میشه. البته انتظار نداشته باشید مثل آیفون باشه ها! ولی قابل رویته (از دید من!).
    4. مال من این یه مشکل رو داشت = بعضی موقع ها توی موزیک پلیر که دکمه بک رو میزدم یکم دیر پاسخ میداد.
    5. تقریبا بله می مونه (من بدون صفحه محافظ تست کردم).
    6. نمی دونم!

8. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1- خيلي نازک نارنجيه ؟ يعني اگه تو کيف باشه و بيفته بازم به فنا مي ره ؟ مقاومتش در چه حديه ؟
    هنوز جرات نکردم آزمايشات خفن روش انجام بدم :دي
    ولي کم کم دارم از حالتي که وسواس داشتم در قبالش يه خرده دور ميشم و هنوز هم سالمه ، اولا هميشه تو کيفش ميزاشتم و بعد ميزاشتم تو جيبم و بيرون اصلا گوشيم رو از جيبم در نمي آوردم ... الان ولي عادي شده ديگه ... ولي خوب ، چون هم تاچ هست و هم نازک هست ، مي ترسم پرتش کنم تو ديوار ببينم سالم ميمونه يا نه :دي
    2- سرعت تبادل فايل ها با کامپيوتر چطوره ؟ ( کوروش خان شما چي مي گيد ؟ )
    نمي دونم والا ، مثلا من يه آلبوم آهنگ 40 مگابايتي رو خواستم بريزم فکر کنم حدود 10 الي 15 دقيقه طول کشيد با PC Suit ، دفعات بعدي با حالت Mass Storage هم امتحان مي کنم ببينم اون چي هست ... شايد چيز خوبي باشه :دي
    ولي در کل انتظار داتم سريع تر باشه ...
    3- زير نور خورشيد ال سي ديش قابل رويته ؟ چطوره ؟
    من توي خونه براي اينکه باتريش بيشتر شارژ بمونه ، نور صفحه رو بجاي 100% روي 40% ميزارم و اين حالت در بيرون يه خرده ناراحت کننده هست ... ولي اگه بيرون باشي و نور پس زمينه رو روي 100% بزاري راحت ديده ميشه ...
    4- از بعضيا شنيدم که بعد از يه مدتي منوهاش و انيميشن و ... خسته کننده مي شه ، نظر شما چه ؟
    اون يه مدت هنوز براي ما فرا نرسيده ، من که سريع ميرم تو جايي که مي خوام ، مثلا آهنگ يا بازي يا ... و چندان به منو هاش نگاه نمي کنم ... هرچند چون بيشتر رنگ استفاده شده تو منوهاش سياه هست يه خرده دلگيره ... ولي يه والپيپير شاد گذاشتم و هر وقت دلم ميگيره يه سر به صفحه ويجت هاش ميزنم :دي
    5- اثر انگشت روي ال سي ديش نمي مونه که ؟
    موقعي که گوشي رو خاموش بکني ، يعني اينکه صفحه خاموش باشه ، اگه انگشتت رو روش فشار بدي و بازتاب نور لامپ روي صفحش بيوفته اثر انگشت ديده ميشه ... ولي در حالت عادي که گوشي صفحه اش خاموشه ديده نميشه و در حالتي که صفحه هم نور پس زمينه داشته باشه اصلا ديده نميشه ... من قبلا با گوشي Htc Touch hd کار کرده بودم ، به نظرم کمتر از اون اثر انگشت روش ديده ميشه ... حالا قضاوت با شما !
    6- دوربينش از استار بهتره يا نه ؟ مقايسش کنيد ؟
    نمي دونم والا ... من که عکس گرفتم کاملا از دوربينش راضي هستم ، البته شايد دوربيناي قبلي که عکس گرفته بودم خيلي قراضه بود ، ولي من با دوربينش که کار کردم هم توي خونه و هم زير نور آفتاب(معاون مدرسه مون تصادف کرده بود ديروز ظهر ، من عکس گرفتم ازصحنه تصادف ، خوب عکس مي گرفت :دي)خوب بود.

به شدت اصلا نمي دونم :دي
    اينو با تعصب نمي گم ، ولي اگه بريد تو تاپيک استار ، مي بينيد که گهگاهي چند نفر ميان و گلايه مي کنند که فلان مشکل رو داره ، يعني در کل شايد امکاناتش از کوکي بيشتر باشه ولي سطح کيفيت امکاناتش معمولي هست ، کوکي امکانات کمتري داره روي کاغذ ، ولي به نظر من توي همينا کيفيت خيلي خوبي داره ... به طور خلاصه تر اينکه استار از نظر کميت امکانات موفق تره و کوکي از لحاظ کيفيت امکانات...البته اين نظره منه ، شما تو اون تاپيک هم يه پرس و جويي بکن ، دوست ندارم با توجه به حرفاي من بريد کوکي رو بخريد و بعدا خوشتون نياد.

10. 3 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در نهایت به دور از هر گونه تعصب ، از آقا کوروش و دوستانه دیگری که کوکی یا احیانا استارو دارن تقاضا دارم بگن ، من چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من باشم کوکی میگیرم، به دلیل اینکه از نظر خودم زیباتر و شیکتره و اینکه قابلیت کپی پیست و مخصوصا تسک منجر داره که برای من کاربردیه و با فارسی هیچ مشکلی نداره (تشخیص دست خط و کیبورد کامل داره). توی ظبط صدا هم استار محدودیت 60 دقیقه ای داره، به این خاطر میگم گفتم شاید ظبط صدا به کارتون میاد. فقط اگه زیاد اهل برنامه نصب کردن هستید استار محدودیت نداره تو تعداد برنامه ها. کوکی حدود 23 تا بیشتر نمی شه.
    Last edited by Michael Ropy; 15-10-2009 at 12:42.

12. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی بچه ها من امروز رفتم دادسرا و کلانتری و.... کارا رو انجام دادم گفتن برو 30-40 روز دیگه بیا!! ببینیم چی میشه.

فقط دعا کنید پیدا بشه! (شیرینی میدم!)
    Last edited by Michael Ropy; 15-10-2009 at 17:03.

14. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

عزیز برو کوکی بگیر شکم نکن

16. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

راستی بچه ها من امروز رفتم دادسرا و کلانتری و.... کارا رو انجام دادم گفتم برو 30-40 روز دیگه بیا!! ببینیم چی میشه.

فقط دعا کنید پیدا بشه! (شیرینی میدم!)
    امیدوارم هر چه زودتر گوشیتونو پس بگیرین و طرف نیز یه گوشمالی حسابی بشه و بفهمه که حق مردم واسه خودشونه

18. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •