سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین.
سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین.
سلام ...بچه ها من GTA IV رو بازی نکردم ... ولی GTA Episodes from Liberty City رو چند روزی میشه گرفتم ولی خیلی بی سرو تهه .... کلا GTA IV هم اینجوریه ؟ ... نسبت به GTA :San Andreas خیلی بدتره به نظر من ... هیچی رو بهت نمیگه ... ولی فکر کنم اول باید IV رو بازی کنم ، نه؟ ...
راستی اگه میشه یه نقشه راهنمی واسه این بازی میزارین که توش همه ی جاها رو نوشته باشه .. ؟ ممنون
از این GTA چند نسخه الان موجوده؟
من Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو گرفتم این آخرین نسخه شه؟
کدوم یکیش قشنگ تره؟
این نسخه خیلی بهتر هست مخصوصا خود شخصیت بازی که ازنیکو خوشتیپ تر هست و 2 تا داستان مججزا داره
به این سایت برو و توضیحات رو بخون(الته اول پیداش کن بعد روی توضیح بیشتر کلیک کن)
اگه پاک شده بنویس shop.irangetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
بچه ها کسی میدونه چطور میشه از گیم پد در این بازی استفاده کرد.
اگر ممکنه کامل توضیح بدید.
ممنون
یکی هم جواب منو بده متظرم ... هیشکی نمیدونه مشکلش چیهسلام من این بازی رو گرفتم و نصب هم کردم ( 5 DVD هست ) بعد کرکی از خودش داست یعتی razor1991 کار نکرد و اروری مربوط به ریجستری بازی داد ... همین ارور مربوط به پست شماره 923 و بعد گشت و گذار بالاخره تغییرات رجیستری شو پیدا کردم ... که به این ترتیب بود :::>>
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC]
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"InstallFolder"="d:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City"
"Design Installer "="1"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\1.00.0000]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\1.40.0000]
اون InstallFolder رو به خاطره این درایو d گذاشتم که اونجا نصبش کردم .. حالا ولی یه مشکل جدی الان راحت رفتم تو بازی ولی وقتی paly هر دو تا شخصیت ها رو میرنم ... صفحه سیاه میمونه و کاری نمی کنه .. مشکل از کجاست لطفا رهنمایی کنید و مثل پست های قبلی بعضی ها رو بی جواب نگزارید
به نظر من شما کمی اشتباه می کنی ... اتفاقاً داستانش منو خیلی مجذوب خودش کرد ...
اما در این باره که اول باید 4 رو بازی کرد نسبتاً موافقم ...
شما هر کجاش رو که متوجه نشدی بگو من برات به طور کامل توضیح می دم ...
3 نسخه :
1.GTA IV
2.The Lost and Da + mned
3.The Ballad of G+ ay Tony
بله آخریشه
به نظر من GTA IV یه شاهکاره ... اما بعد از اون The Ballad of G+ ay Tony خیلی باحاله
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
بیلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئمنید که جی تی ای 4 هستش ؟؟؟
تا اونجایی که من یادم میاد ... جان و لوئیس بودند ... درست نمی گم ؟؟؟؟
بچه ها می گم این هم حداقل و ایده آل سیستم مورد نیاز برای این بازی: ( جون من دیگه نپرسین ...)
حداقل:
Operating system: Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+Memory: 2 GB RAMVideo: Direct X 9.0c, 512 Mb VRAM GeForce 8000 GT series or ATIHard Disk: 16 GB
ایده آل :
Operating System : Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64
Processor : Intel Core 2 Quad at 2.4 GHz or intel Corei series or AMD Phenom X3 at 2.1 GHz
Video Card : 1024 MB VRAM – nVidia GeForce 9000 GT / ATI Radeon HD3870
Memory : 4 GB RAM
Hard Disk : 16 GB of free Hard Drive Space
Sound : DirectX compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboad & Mouse / Gamepad
Installation : DVD-ROM Drive / Digital Download
این نقشه ی random people هستش :
هرکدام از این افراد بعد از مرحله ای در منطقه ای از شهر پدیدار می گردند :
1.Practice Swing
2.Bang Bang
3و4.Blog This!
5.Frosting on the Cake
اگر در مورد خود مرحله ها هم خواستی بگو برات توضیح می دم
خیلی ممنون از همه ی راهنماییت دوست عزیز ... تو رد کردن مرحله مشکلی ندارم ... فقط همین که باید خودم همه چیزو پیدا کنم بده ....تو این بازی میشه لباس عوض کرد ؟تو IV فکر کنم بشه ! مغازه ای چیزی داره ؟ ... اگه میشه ادرسشو بگید ... ممنون ...
خواهش میکنم جون هر کی می پرستین جواب سوال منو بدین ...سلام من این بازی رو گرفتم و نصب هم کردم ( 5 DVD هست ) بعد کرکی از خودش داست یعتی razor1991 کار نکرد و اروری مربوط به ریجستری بازی داد ... همین ارور مربوط به پست شماره 923 و بعد گشت و گذار بالاخره تغییرات رجیستری شو پیدا کردم ... که به این ترتیب بود :::>>
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC]
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"InstallFolder"="d:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City"
"Design Installer "="1"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\1.00.0000]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\1.40.0000]
اون InstallFolder رو به خاطره این درایو d گذاشتم که اونجا نصبش کردم .. حالا ولی یه مشکل جدی الان راحت رفتم تو بازی ولی وقتی paly هر دو تا شخصیت ها رو میرنم ... صفحه سیاه میمونه و کاری نمی کنه .. مشکل از کجاست لطفا رهنمایی کنید و مثل پست های قبلی بعضی ها رو بی جواب نگزارید![]()
منم مشکل تو رو روی ویندوز 7 32bit داشتم ویندوز 7 64it نصب کردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)