كسي رنگ مشكي تيبا رو ديده ؟ من مشكي شو هنوز تو خيابونا نديدم ، قشنگه ؟؟؟؟؟؟
كسي رنگ مشكي تيبا رو ديده ؟ من مشكي شو هنوز تو خيابونا نديدم ، قشنگه ؟؟؟؟؟؟
من مشکی شو دیدم قشنگه اما به نظرم نوک مدادیش قشنگتره. خودم هم همین رنگو گرفتم
راستی دیروز که تحویل گرفتم 40 تا کار کرده بود به نظرم زیاد اومد چون قبلا که پراید گرفتم فقط 7 تا کرکرد داشت
به نظر شما زیاد نیشت؟
بله رنگ قهوه اي مسي داريم رنگ گوجه اي هم چندين دستگاه داريم كه تا به حال فقط براي خودمون توليد كرديم و بيرون از كارخانه نرفته
چطوری جناب بندری؟ خسته نباشی
به نظر شما 40تا کارکرد در زمان تحویل زیاد نیست؟
قهوه ای مسی تا حالا چند تا تولید شده ؟ اصلا این رنگ رو خط هست و برنامه ای براش هست یا اتفاقیه ؟
فکر می کنی من اگه درخواست این رنگو بدم بهم میدند ؟
من خیلی از رنگش خوشم اومده.قبلا تصمیم داشتم وقتی ماشینو دادند بفروشمش ولی از وقتی این رنگو دیدم عاشقش شدم و اگه اینو بگیرم نگهش میدارم
ممنون چرا يك مقدار از حد معمول بالاتر هست(چقدر توش بنزين بوده؟
ممكنه زياد روي رول تست مونتاژ مونده باشه <ممكنه زياد توي تست جاده شركت رفته باشه،و اينكه ممكنه توي نمايندگي يه دوري باهاش زده باشن!!!!!!
قهوه اي مسي هم ميزنيم ولي برنامهاش بستگي به تقاضاي بازار و برنامه سايپا پارس خودرو و سايپا كاشان داره
اتفاقا توليد ديروزمون رنگ مسي بوده
ولي در كل برنامش كمه
[QUOTE=bandary;6122516]ممنون چرا يك مقدار از حد معمول بالاتر هست(چقدر توش بنزين بوده؟
ممكنه زياد روي رول تست مونتاژ مونده باشه <ممكنه زياد توي تست جاده شركت رفته باشه،و اينكه ممكنه توي نمايندگي يه دوري باهاش زده باشن!!!!!!
تقریبا خالی بود. پلاستیک صندلی راننده هم کنده شده بود معلوم بود از پخشش هم استفاده شده :( یعنی چیکارش کردن؟![]()
[QUOTE=glayolx;6122555]سلام
زیاد ناراحت نباش
منم یه پراید صفر شنبه تحویل گرفتم 108 کیلومتر کار کرده بود (ماشین اولی که بهم تحویل دادن 180 کیلومتر کار کرده بود که تحویل نگرفتمش)
بقیه ماشین ها رو هم چک کردم مدل sx ها بالای 100 تا کار کرده بودن ولی sl ها تا50 کیلومتر
[QUOTE=mehdi_08;6122638]عجب!!!!! 100 کیلومتر؟ پس این چه ماشین صفری هست ؟
ماشینهایی که تحویل میدن معمولا چقدر بنزین تو باکشون باید باشه ؟
الحمداله مال من 5کیلومتر کار کرده بود باک بنزین هم نصف بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)