تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 119 از 178 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پراید خودرو سبکی هست. خیلی راحت متوقف می شه ولی 405 ماشین سنگینی نسبت به پراید هستش. به این راحتی وای نمیسته.
    ربطی هم به ABS نداره. ABS قدرت ترمز رو بالا نمی بره دوست من. عملکردش چیز دیگس.
    یه چیز دیگه که یادم رفت بگم اینکه:
    سیستم abs در صورتی به خوبی کار میکنه که ماشین به صورت خلاص نباشه یا موقع ترمز کلاج گرفته نشه
    متاسفانه اکثر ماها بی اراده موقع ترمز کردن پارو روی کلاج هم میگذاریم که این خودش باعث درست کار نکردن abs میشه
    بله . میدونم که ABS ربطی به قوی یا ضعیف بودن ترمز نداره
    بحث منم رو این مورد نیست . بحث من سر لیز خوردن خودرو هست
    مسلما ABS کار اصلیش اینه که از لیز خوردن خودرو جلوگیری کنه ولی وقتی خودرو لیز میخوره یعنی به درستی عمل نکرده
    حالا یه سوال . ABS همیشه فعاله یا مواقع خاصی فعال میشه؟ بعدش از کجا باید بفهمیم فعال شده ؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

بله . میدونم که ABS ربطی به قوی یا ضعیف بودن ترمز نداره
    بحث منم رو این مورد نیست . بحث من سر لیز خوردن خودرو هست
    مسلما ABS کار اصلیش اینه که از لیز خوردن خودرو جلوگیری کنه ولی وقتی خودرو لیز میخوره یعنی به درستی عمل نکرده
    حالا یه سوال . ABS همیشه فعاله یا مواقع خاصی فعال میشه؟ بعدش از کجا باید بفهمیم فعال شده ؟
    ببین دوست عزیز کار abs جلوگیری از قفل کردن لاستیک هاست و توانایی کنترل فرمون.در جاده های خیس بارونی عملکرد ترمز abs بهتر از ترمز بدون absهست اما در شرایط یخببندان برعکس زمان ایستادن خودرو بیشتر میشه و از ترمز بدون abs دیرتر وای میسته و البته خودروهای پیشرفته تر سیستم های مکمل abs دارن که تویه یخبندان هم بهتر عمل میکنن!
    حالا چرا تویه یخبندان بدتر می ایسته! همونطور که گفتم کار abs جلوگیری از قفل کردنه برا اساس اصطحکاک! یعنی هرچی اصطحکاک کمتر بشه(لیزتر) تایر زودتر فقل میشه و abs فواصل قطع ترمز رو بیشتر میکنه برای جلوگیری از قفل نشدن و همین باعث میشه خیلی دیر ماشین وایسه! پس میشه نتیجه گرفت هرچیزی که این سطح اصطحکاک رو کم کنه خودرو abs دار دیرتر وایمسه! از جمله کیفیت آسفالت از همه مهمتر جنس لاستیک جنس لنت و...
    اما تویه بارون وقتی که تایر رویه سطح جاده میره در اثر چرخش و اصطحکاک نوعی خشکی نسبی بوجود میاد که ترمز گیری با شرایط خشک تغریبا برابره! اما ما یه سری قانون فیزیکی داریم که رویه سطح لغرنده تا حداکثر اصطحکاکی که تایر قفل نکنه ترمز گیری خوبه اما همین که قفل کرد به سرعت لیز میخوره و اینجاست که ترمز عادی نسبت به abs دار ضعف نشون میده...
    حالا مشکل شما! شما باید ببینی تو شرایط خیس ماشین شما سر خورده یعنی تایرها قفل کرده وسر خورده یا به دلیل عمل کردن بیش از حد abs خودرو خیلی دیر وایساده!
    اگر که قفل کرده شک نکنین سیستم abs ماشینتون معیوبه حالا ایراد از سنسور abs یا پمپ و ...میتونه باشه...
    اما اگر abs زیاد عمل کرده به جنس لاستیکتون عاجش نرمی و سفت بودنش و کیفیت لنت ترمز بستگی داره...

3. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز کار abs جلوگیری از قفل کردن لاستیک هاست و توانایی کنترل فرمون.در جاده های خیس بارونی عملکرد ترمز abs بهتر از ترمز بدون absهست اما در شرایط یخببندان برعکس زمان ایستادن خودرو بیشتر میشه و از ترمز بدون abs دیرتر وای میسته و البته خودروهای پیشرفته تر سیستم های مکمل abs دارن که تویه یخبندان هم بهتر عمل میکنن!
    حالا چرا تویه یخبندان بدتر می ایسته! همونطور که گفتم کار abs جلوگیری از قفل کردنه برا اساس اصطحکاک! یعنی هرچی اصطحکاک کمتر بشه(لیزتر) تایر زودتر فقل میشه و abs فواصل قطع ترمز رو بیشتر میکنه برای جلوگیری از قفل نشدن و همین باعث میشه خیلی دیر ماشین وایسه! پس میشه نتیجه گرفت هرچیزی که این سطح اصطحکاک رو کم کنه خودرو abs دار دیرتر وایمسه! از جمله کیفیت آسفالت از همه مهمتر جنس لاستیک جنس لنت و...
    اما تویه بارون وقتی که تایر رویه سطح جاده میره در اثر چرخش و اصطحکاک نوعی خشکی نسبی بوجود میاد که ترمز گیری با شرایط خشک تغریبا برابره! اما ما یه سری قانون فیزیکی داریم که رویه سطح لغرنده تا حداکثر اصطحکاکی که تایر قفل نکنه ترمز گیری خوبه اما همین که قفل کرد به سرعت لیز میخوره و اینجاست که ترمز عادی نسبت به abs دار ضعف نشون میده...
    حالا مشکل شما! شما باید ببینی تو شرایط خیس ماشین شما سر خورده یعنی تایرها قفل کرده وسر خورده یا به دلیل عمل کردن بیش از حد abs خودرو خیلی دیر وایساده!
    اگر که قفل کرده شک نکنین سیستم abs ماشینتون معیوبه حالا ایراد از سنسور abs یا پمپ و ...میتونه باشه...
    اما اگر abs زیاد عمل کرده به جنس لاستیکتون عاجش نرمی و سفت بودنش و کیفیت لنت ترمز بستگی داره...
    ممنون از شما
    دیشب بردم سه جا نشون دادم همشون گفتن که اصلا ترمز ABS که رو خودروهای تولید داخل مثل پژو وصل میکنن همش آشغاله و کارایی خوبی نداره
    گفتن الکی خرجش نکن که تاثیری نداره
    یکیشون گفت اگه ببری نمایندگی و قانعشون کنی پمپ ABS رو واست عوض کنن ترمزش بهتر میشه (گفت پمپشم فقط بعضی از نمایندگی ها دارن )

من با ترمزم مشکلی تو جاده های خشک و صاف ندارم فقط تو جاده های خیس و گاهیم رو دست اندازها خوب عمل نمیکنه
    یکیشونم گفت تو ماشین های ABS دار تولید داخل فقط زانتیا ترمزش خوب عمل میکنه

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همونطور که تو تاپیک عیب یابی خودرو هم بهتون توضیح دادم متاسفانه ترمزهای 405 همین مشکل رو دارن. بنده هم 405 داشتم همین مشکل رو داشت. ترمزاش اصلا قابل اعتماد نیستن. باید مراعات کنید مخصوصا تو شرایط بارانی و لغزنده

محصولات وطنی و مخصوصا ایران خودرو همینه من خودم 405 دارم وقتی که از ایران خودرو تحویل گرفتم گیربکسش صدا میده و خیلی چیزای دیگه
    این چیزا دیگه داره عادی میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من حدود یه سال میشه یه 405 صفر گرفتم حالا گیربکسش صدا میده و فاصله ی درها تا بدنه رو فاکتور بگیریم
    وقتی با ماشین تو چاله یا دست انداز میرم از همه جای ماشین صدا در میاد کلافم کرده انگار ماشین برای 10 ساله پیشه
    بردم نمایندگی میگه جنس بکار رفته تو ساخت اتاق ماشین خوب نیست صدا میده
    میخواستم ببینم به نظره شما میشه کاریش کرد؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من حدود یه سال میشه یه 405 صفر گرفتم حالا گیربکسش صدا میده و فاصله ی درها تا بدنه رو فاکتور بگیریم
    وقتی با ماشین تو چاله یا دست انداز میرم از همه جای ماشین صدا در میاد کلافم کرده انگار ماشین برای 10 ساله پیشه
    بردم نمایندگی میگه جنس بکار رفته تو ساخت اتاق ماشین خوب نیست صدا میده
    میخواستم ببینم به نظره شما میشه کاریش کرد؟
    شاید تو بخش عیب یابی مطرح می کردید بهتر بود اما:
    در مورد صدای داخل اگه از ستونها هستش باید ببرید یه صافکار ماهر ستونها رو صداگیری کنه. تو اکثر 405 ها و سمند ها این صدای ستون وجود داره.
    اگه از جلو،عقب یا سمت چرخ ها هستش مشکل از جلوبندی ه که باید بدید جلوبندی تونو یه آدم ماهر آچارکشی کنه
    اگه از زیر ماشینه احتمالا از لوله اگزوزه باید بدین براتون سفتش کنن.
    مشکل گیربکسم کاری نمی شه کرد تو اکثر 405 ها هستش.
    دیگه از ماشین طراحی 30 سال پیش چه توقعی دارید؟!!!!

8. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاید تو بخش عیب یابی مطرح می کردید بهتر بود اما:
    در مورد صدای داخل اگه از ستونها هستش باید ببرید یه صافکار ماهر ستونها رو صداگیری کنه. تو اکثر 405 ها و سمند ها این صدای ستون وجود داره.
    اگه از جلو،عقب یا سمت چرخ ها هستش مشکل از جلوبندی ه که باید بدید جلوبندی تونو یه آدم ماهر آچارکشی کنه
    اگه از زیر ماشینه احتمالا از لوله اگزوزه باید بدین براتون سفتش کنن.
    مشکل گیربکسم کاری نمی شه کرد تو اکثر 405 ها هستش.
    دیگه از ماشین طراحی 30 سال پیش چه توقعی دارید؟!!!!
    ممنونم دوست عزیز
    من تاپیک عیب یابیو پیدا نکردم وگرنه سوالو اونجا مطرح میکردم
    راستی یه سوال دیگه من از کجا بفهمم که موتور ماشینم xu7 یا نه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    من تاپیک عیب یابیو پیدا نکردم وگرنه سوالو اونجا مطرح میکردم
    راستی یه سوال دیگه من از کجا بفهمم که موتور ماشینم xu7 یا نه؟
    تاپیک عیب یابی اولین تاپیک بخش فنی و تخصصی هست.

برای تشخیص موتور XU7 و TU5 درب موتور رو بالا بزنید و ببینید موتور ماشینتون شبیه به کدام یک از عکس های زیر هست

موتور XU7

موتور TU5

Last edited by mohamad skystar; 03-11-2012 at 12:29.

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تاپیک عیب یابی اولین تاپیک بخش فنی و تخصصی هست.

برای تشخیص موتور XU7 و TU5 درب موتور رو بالا بزنید و ببینید موتور ماشینتون شبیه به کدام یک از عکس های زیر هست

موتور XU7

موتور TU5

بازم ممنون
    موتور ماشینم اولین عکسه موتورش xu7.
    حالا کدوم از این موتورا بهتره از هر لحاظ؟
    Last edited by mohamad skystar; 03-11-2012 at 12:29.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم ممنون
    موتور ماشینم اولین عکسه موتورش xu7.
    حالا کدوم از این موتورا بهتره از هر لحاظ؟
    موتور xu7 موتوری قدیمی و پر مصرف هستش. همچنین این موتور 8 سوپاپ هستش. اما موتور tu5 کم مصرف، تقریبا پر قدرت و 16 سوپاپه. صدای موتور tu5 به مراتب نسبت به xu7 کمتر هستش. شتاب موتور xu7 بیشتر هستش. قطعات xu7 ارزانتر هست و تعمیراتش آسانتر هست.
    برخی مشخصات 405 با موتور xu7 و tu5

نوع موتور XU7JP/L3 TU5
    حجم موتور (cc) 1761 1587
    حداکثر توان موتور (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه 108 اسب بخار در 5600 دور در دقيقه
    حداكثر گشتاور (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه 142 نيوتن متر در 4000 دور در دقيقه
    نسبت تراكم 9.3 10.5
    تعداد سوپاپ 8 16
    نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب با اكتان 87 و 95 بنزين بدون سرب با اكتان 87 و 95
    سيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي پاشش چند نقطه اي
    استاندارد حد آلايندگي - Euro-III
    حداکثر سرعت (km/h) 190 190
    شتاب صفرتا 100كيلومتر/ ثانیه 11 13.2
    سيستم انتقال قدرت 5 دنده دستي (BE3) 5 دنده دستي (BE3)
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر 12.8 10.1
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر 6.8 6
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی 9.1 7.5

منبع: سایت ایران خودرو

اینکه کدوم ماشین بهتره خیلی نمی شه کلی گفت. با توجه به خصوصیات بالا باید ببینید خودتون چی به نظرتون میاد. tu5 از نظر اکثر مردم مورد پسندتر بوده.
    Last edited by shadows_funeral; 03-11-2012 at 08:35.

14. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •