فکر نکنم بیاد t omnia
سلام به همه؛
بیشتر مطالب ارائه شده در اینجا مفید و قابل استفاده است. از دست اندر کاران تهیه و ارائه آنها تشکر میکنم. لطفاً اگر برنامه های مفید مانند منشی تلفنی، ضبط صدا و ... برای این گوشی سراغ دارید، راهنمایی کنید. ضمناً از دوربین دوم این گوشی چطور میشه استفاده کرد؟
میشه یا نه؟
درود بر دوستان گرام
ما می خواهیم این گوشی را بگیریم.فقط چند تا مسئله هست.یکی پیامک فارسی که آیا واقعا بدون هیچ مشکلی میتونه بگیره و بفرسته؟دیگری هیچکدوم از بازیهای جاوا رو نمیشه با هاش اجرا کرد؟بعدم صداش و باتریش نسبت به i8510 چطوره؟
دوست عزیز
این گوشی واقعا معرکس
هرچی بیشتر باهاش کار میکنم بیشتر ازش خوشم میاد
پیامک فارسی بی هیچ مشگلی میفرسته و میگیره (البته بعد از نصب آخرین فارسی سازی که در این انجمن معرفی شد)
در مورد بازی چون من خودم خیلی اهل بازی هستم خیلی باهاش ور رفتم.چندین بازی هم تا حالا نصب کردم و خوب بود
ولی جاوارو نمیدونم.![]()
بازم سلام.
یه چیز جالب و سوال برانگیز
چرا امنیاهای جدید بالای صفحشون زده 16g حتی با گارانتی ماکروتل هم هستند. از من بالاش ننوشته. اینا فرق میکنند یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از تمامی دوستان عزیزی که میتونند کمک کنند تا برنامه و بازیهای مخصوص اومنیا را برای بقیه بگذارند خواهش میکنم شروع کنند.
![]()
بازی هایه زیادی هست واسه استفاده از g sensor تو بازی.....ولی با رزولوشن این گوشی مشکل دارند....مثلا من تو قسمت بازی ها یک هلی کوپتر گذاشتم که از سنسور استفاده می کنه..........
آقا نن یه نرم افزار باسه پاکت پیسی دارم که تاچ فلو ی دایاموند رو پاکت پیسی ای که اونو نداره نصب میکنه رو تاچ هم تست شده البته نمی دونم رو گوشی یه غیر اچ تی سی هم نصب می شه یا نه
اگه می خواین بگین بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)