پروداکت کد رو خود برنامه فونیکس عوض می کنه. آموزشش رو کامل بخون.
پروداکت کد رو خود برنامه فونیکس عوض می کنه. آموزشش رو کامل بخون.
من می تونم پروداکت کد رو با برنامه فونیکس تغییر بدم و طبق روال عادی از طریق برنامه Nokia SoftWare Updater فارسی رو نصب کنم ؟
یا حتما باید فایل رو دانلود کرده و از طریق خود فونیکس نصب بشه؟
خود فونیکس همه کارها رو انجام میده. نیازی به nsu نیست. فریمور رو دانلود می کنه . پروداکت کد رو عوض می کنه و فریمور رو به گوشی انتقال میده. بازم می گم قبل از این کار اطلاعات کامل رو بدست بیار یه وقت خرابکاری نکنی.![]()
مهدی جان
من این کارو کنم.
در واقع دارم گوشی رو فلش می کنم ؟ ( Phonix) که آموزشش رو دادید. ( من فریم ور نسخه فارسی رو دانلود کردم )
و اینکه فلش و این کارا آسیبی به گوشی نمیزنه ؟
Last edited by Tornado2800; 14-03-2009 at 11:02.
سلام
من دو سه روزه5800 گرفتم .
اولش درس بود ولي الان وقتي به كسي زنگ ميزنم يا بم زنگ ميزنن يا موقع آلارم ساعت صفحش سياه ميشه . دكمه هاش كار ميكنه
ولي چيزي نشون نميده . اشكال از كجا س؟
توصیه می کنم فریم ور رو به روز رسانی کن.
خوب بالاخره تونستم فارسی کنم
خیلی راحت !
و اینکه یه سوال
اگه دفعات بعدی با nsu موبایل رو به روز رسانی کنم .
بعد از اتمام به روز رسانی ، زبان فارسی حذف شده ؟
و دوباره باید نصبش کنم؟؟؟
آسیب که نمیزنه هیچ خوب هم هست. با این کار نرم افزار یا اصطلاحا همون فریمور گوشیت به روز میشه و تو کارآیی گوشیت تاثیر می ذاره. الان اگه دقت کرده باشی شماره هات قشنگتر شدن و چیدمانشون بهتر شده. همچنین ظاهر ماشین حساب. یه دیکشنری به گوشیت اضافه شده. سرعت گوشی هم طبعا بهتر شده.
مبارکه.خوب بالاخره تونستم فارسی کنم
خیلی راحت !
و اینکه یه سوال
اگه دفعات بعدی با nsu موبایل رو به روز رسانی کنم .
بعد از اتمام به روز رسانی ، زبان فارسی حذف شده ؟
و دوباره باید نصبش کنم؟؟؟
خوشحالم که تونستم کمکت کنم.
دفعه بعدی باید با nsu آپدیت کنی چون پروداکت کد گوشیت به پروداکت کد فارسی تغییر کرده و nsu گوشیتو با همین پروداکت کد میشناسه و فریمور مخصوصشو دانلود می کنه.
موفق باشی.
![]()
کسی لینک دانلود ورژن 20 رو داره؟(قرمز+فارسی)
Last edited by vanish; 14-03-2009 at 23:54.
سلام
فکر کنم یک هفته شده که این زیبا رو خریدم یعنی 5800 خیلی باهاله عالیه و اون رو آپدیت کردم اما زبان فارسی پاک شده حدس می زنم قبلا راه حل را توضیح دادید اگر ممکن یکبار دیگه از ابتدا به من هم بگید در ضمن چرا هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)