تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 288 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من همیچنین جسارتی نکردم دوست عزیز راستی چرا میخوای بفروشی ماشین رو؟؟؟
    نه من نمیگم شما چیزی گفتی،درکل منظورم اینه که دیگه ماشالا بزنم به تخته همه واسه خودشون اوستان،خوب سر همین قضیه گاز سوز کردنه،گفتم بفروشم پول بزارم روش یه در حد صفر بگیرم دو گانه شرکتی،که دیدم کم کم باید 1 میلیون پول بزارم رو پول این که پشیمون شدم،حالا دیگه دست به دامن دوست و آشنا غریبه همه شدیم یه جوری از طریق سهمیه چیزی گاز سوز کنیم،با همه خطراتش!
    آخه سهمیه 60 تومان تموم میشه،آزاد 600 تومان،قربون عدالت و همه اونایی که میگن همه چی برابرو برادره !

2. 3 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

نه من نمیگم شما چیزی گفتی،درکل منظورم اینه که دیگه ماشالا بزنم به تخته همه واسه خودشون اوستان،خوب سر همین قضیه گاز سوز کردنه،گفتم بفروشم پول بزارم روش یه در حد صفر بگیرم دو گانه شرکتی،که دیدم کم کم باید 1 میلیون پول بزارم رو پول این که پشیمون شدم،حالا دیگه دست به دامن دوست و آشنا غریبه همه شدیم یه جوری از طریق سهمیه چیزی گاز سوز کنیم،با همه خطراتش!
    آخه سهمیه 60 تومان تموم میشه،آزاد 600 تومان،قربون عدالت و همه اونایی که میگن همه چی برابرو برادره !
    دوست عزیز. گاهی فکر میکنم که کاشکی لا اقل بدبختی های توی این مملکت حساب کتاب داشت!!

گازسوز کردن خطراتی که میگن نداره و بیشتر اظهار نظر شخصیه. کپسول استاندارد گازی به سادگی منفجر نمیشه.

من شخصا تصادف خیلی وحشتناکی داشته ام که اگه بنا بود مشکلی پیش بیاد باید حتما پیش میومد.

وضع گاز فعلا خوبه. یبخصوص برای شما که میگی پمپ گاز محلتون خلوته و اونجاهایی هم که شلوغه ساعاتی هست که خلوت تر باشه.

اما اینگه وضع چطور بشه که کلا حساب کنی ببینی به صرفه هست یا نه هیچی مشخص نیست. یهو فردا بنزین آزاد شد و کلی کارت جلو می افته و احتمال داره یهو بندازن روی قیمت گاز و ...

مردم فشار بیارن اصلا بنزین گرون نشه و ...

اینجا شما در تاریکی حرکت میکنی و احتمال برخورد با هر چیزی است.

4. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز. گاهی فکر میکنم که کاشکی لا اقل بدبختی های توی این مملکت حساب کتاب داشت!!

گازسوز کردن خطراتی که میگن نداره و بیشتر اظهار نظر شخصیه. کپسول استاندارد گازی به سادگی منفجر نمیشه.

من شخصا تصادف خیلی وحشتناکی داشته ام که اگه بنا بود مشکلی پیش بیاد باید حتما پیش میومد.

وضع گاز فعلا خوبه. یبخصوص برای شما که میگی پمپ گاز محلتون خلوته و اونجاهایی هم که شلوغه ساعاتی هست که خلوت تر باشه.

اما اینگه وضع چطور بشه که کلا حساب کنی ببینی به صرفه هست یا نه هیچی مشخص نیست. یهو فردا بنزین آزاد شد و کلی کارت جلو می افته و احتمال داره یهو بندازن روی قیمت گاز و ...

مردم فشار بیارن اصلا بنزین گرون نشه و ...

اینجا شما در تاریکی حرکت میکنی و احتمال برخورد با هر چیزی است.
    سلام
    ممنون از راهنمایی،خوب کلآ همینجوری شده یعنی من نوعی بدون داشتن سواد یا تخصص یا حتی زمینه کاری راجع به هر چیزی نظر میدم،ولی اگه به من بگن اثبات کن میمونم.
    به هر حال به قول شما هیچ چیز معلوم نیست ولی خوب تو ایران هیچ چیزی ارزون نمیشه،اونم ماشین!
    یعنی بخری سوار بشی یکی دوبارم خدا نکرده چپ کنی قیمتش بیشتر میشه!
    من خودم موندم ولی در اولین فرصت که پول دستم بیاد گازسوز میکنم هرچی هم شد شد،یا باید .. خواست یا خرما!

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوستان سلام یه پراید83 که برده استاندارد گازسوز کرده فنی وبدنه سالم چند میارزه؟
    ممنون

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها این عکس راسته
    سایپا از کی میخواد این مدل هاچ بک رو بده بیرون

Last edited by isbn; 15-02-2010 at 22:42.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

انقدر کسی چیزی نگفت مجبور شدم خودم برم بگردم ببینم چیه
    تين نيوز: مدیر بازاریابی و فروش سایپا پیش بینی کردتا پایان سال آینده بیش از 55 هزار دستگاه خودرو سواری هاچ بک 111 (مروارید) در سایپا تولید و به فروش برسد.
    فرزاد نشان افزود: با آغاز تولید صنعتی این خودرو
    در سایپا در تلاش هستیم تا پایان سال جاری هر ماه بیش از هزار دستگاه از این مدل تولید شود.
    وی با اشاره به رونمایی تولید سواری هاچ بک 111 در نمایشگاه بین المللی شیراز در روز 22 دی ماه سال جاری، یادآور شد: در پی آغاز تولید صنعتی این خودرو در سایت کاشان، با برنامه ریزی های انجام شده در مجموع تا پایان سال جاری بیش از دو هزار دستگاه از این سواری تولید می شود.
    مدیر بازاریابی و فروش سایپا با بیان آنکه سواری 111 به عنوان خودرو سبز یکی از کم مصرف ترین خودروهای تولید داخلی است، خاطرنشان کرد: قیمت این محصول با فرمان هیدرولیک 83میلیون و 260 هزار ریال است که اگر فرمان هیدرولیک نداشته باشد قیمت آن دو میلیون و 500 هزار ریال کمتر می شود.
    به گفته وی، این خودرو هم اکنون بدون سیستم ترمز ضد قفل ABS تولید می شود اما از سال آینده این سیستم بر روی این خودرو سواری نصب خواهد شد.
    نشان با اشاره به برنامه های فروش خودرو 111 مروارید سایپا، اظهار داشت: سیاست سایپا فروش فوری این خودرو در سال جاری است اما سال آینده برای فروش آن برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است.
    مدیر بازاریابی و فروش سایپا به برنامه فروش خودرو این شرکت در ایام دهه مبارک فجر اشاره کرد و گفت: در سال جاری طرح های متنوعی را برای فروش انواع خودرو برنامه ریزی کرده ایم بطوری که در این طرح تمام محصولات سایپا بصورت تحویل فوری و پیش فروش برای خریداران عرضه می شود.

قیمت 8200 بنظرتون زیاد نیست ؟
    من کلا از پراید خوشم نمیاد ولی ظاهر این یخورده جلبم کرده بنظرم قابل تحمل هست.

مروارید به عنوان یک هاچ بک سایز کوچک ، در نگاه اول و با توجه به استاندارد های جهانی باید خودرویی سبز و کم مصرف باشد ، هر چند مصر کنونی پراید نسیم هم نسبت به دیگر خودرو های مئجود در بازار کم به نظر برسد اما آن چنان که باید توصیف گر ابعاد کوچک این خودرو با موتور کم حجم و سبک نیست .
    از همین رو مرکز تحقیقات سیاپا با افزایش ضریب درگ برای مروارید توانست این خودرو را به عنوان کم مصرف ترین خودرو در کلاس خودش در ایران و همچنین سبز ترین خودرو کشور معرفی کند . برای اطمینان از موفقیت در انجام این پروسه نیز آزمون های آلایندگی و مصرف سوخت روی سایپا 111 انجام شدند .
    مروارید همچون دیگر برادرانش از پیشرانه 1323 سی سی با توان 62.5 اسب بخار بهره می برد .
    مصرف برون شهری مروارید 5.3 لیتر در 100 کیلومتر ، شهری 9.55لیتر و ترکیبی 6.89 لیتر در 100 کیلومتر است و به سیستم کاهش آلاینده های خروجی اگزوز مجهز است .
    Last edited by isbn; 16-02-2010 at 13:40.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من میخام لاستیک 185 بندازم رو پراید
    یه مدل دیدم singa
    مال اندونزیه
    میدونید قیمتش چقدره و به نظرتون جنسش خوبه ؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من میخام لاستیک 185 بندازم رو پراید
    یه مدل دیدم singa
    مال اندونزیه
    میدونید قیمتش چقدره و به نظرتون جنسش خوبه ؟
    سلام دوستان
    اتفاقا منم میخوام همین تایرو بگیرم.
    چنجا هم رفتم ازش خیلی خوب گفتن و گفتن اندونزی اصل هم هست خیلی بهتر از این جنسای چینی و کره ای هست . در ضمن خودش رو پرایدش انداخته بود میگفت عالیه منم چنتا عکس ازش گرفتم.
    این دوتا عکس ازش و گل لاستیکه.
    این از نقش گل هاش:

اینم از کشور سازندش:
    Last edited by total_overdose; 17-02-2010 at 01:27.

11. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام دوستان
    اتفاقا منم میخوام همین تایرو بگیرم.
    چنجا هم رفتم ازش خیلی خوب گفتن و گفتن اندونزی اصل هم هست خیلی بهتر از این جنسای چینی و کره ای هست . در ضمن خودش رو پرایدش انداخته بود میگفت عالیه منم چنتا عکس ازش گرفتم.
    این دوتا عکس ازش و گل لاستیکه.
    این از نقش گل هاش:
    شما از قیمتش اطلاعی ندارین ؟
    فک نمیکنم جنسش خیلی خوب باشه
    من چون ارزونه میخام بگیرم
    مطمعناً با کره ای قابل مقایسه نیست ... قیمتشم خیلی ارزونتر باید باشه ... یه چیزی تو مایه های چینیه

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

شما از قیمتش اطلاعی ندارین ؟
    فک نمیکنم جنسش خیلی خوب باشه
    من چون ارزونه میخام بگیرم
    مطمعناً با کره ای قابل مقایسه نیست ... قیمتشم خیلی ارزونتر باید باشه ... یه چیزی تو مایه های چینیه
    والا یادم رفت بپرسم این دوستم همش میگفت بنزین بریم بزنیم آزاد(بسوزه پدره خرپولی) دیگه یادم رفت
    اینشا الله رفتم بگیرم قیمتشو میپرسم در ضمن طرف خودش لاستیک فروش بود اگه بد نبود رو ماشین خودش نمینداخت.آتیش به ماله خودش که دیگه نمیزنه.
    میگفا از بعضی کره ها خیلی بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •