nt چی دیگه؟
اگه قهمید ید ما رم خبر کن.![]()
nt چی دیگه؟
اگه قهمید ید ما رم خبر کن.![]()
بلخره خودم قیمتشو پیدا کردم=310
با سلام
به نظر شما تو این 3 قطعه ی رم (حداقل 3 گيگ)،مادربورد و پردازنده بهترین موارد که با كارت گرافيكradeon hd 4870 سازگاري داشته باشن و قيمت اين چهار قطعه كمتر از حدود500.000 تومان بشه چي ميتونه باشه؟
تو پردازنده ها حسابي گيج شدم! نميدونم چه پردازنده اي بگيرم كه با توجه به توان و قیمتش در حد كارت 4870 بهترين ست باشه باهاش.
Last edited by son of sun; 26-10-2009 at 20:45.
سلام
شما باید برای مین 80 تا 120 بزاری کنار البته کمتر هم هست بستگی به نیاز خودت داره من بالا درنظر گرفتم EP45-UD3L از گیگا خوبه یا P5Q از اسوس
برای رم هم حدود 60 تا 80 باید خرج کنی
برای سی پی یو هم حدود 120 تومن باید هزینه کنی مدل E7300 یا E7400 مناسبه
باقیش هم برای کارتت بزار که بستگی داره چقدر بمونه که فکر کنم باید دنبال 4870 با مموری 512 باشی
موفق باشی
Last edited by nima.soad; 26-10-2009 at 23:20.
من يه سيستم براي گيم ميخوام. اوركلاك هم نياز نيست. يه مين مناسب براي همين كار ميخوام. در مورد پردازنده نظرتون در مورد Phenom چيه؟ آخه ميگن واسه كاراي گرافيكي بهتره.
مگه اختلاف 512 با 1 گيگش چقدره؟! فكر نميكنم خيلي اختلاف قيمت داشته باشن
بهترین پردازنده برای اجرای بازی ها در حال حاضر پردازنده E8400 و E8600 از اینتل هست که دومی به دلیل کمیاب بودن قیمتش به طور کاذبی بالا رفته ولی خرید اولی کاملا برای بازی توصیه می شه. (قیمتش حدود 160-180 هست.) این پردازنده ها از فنوم ها و حتی از 4 هسته ای ها هم برای اجرای بازی ها مناسب تر هستند.
این مطلب رو هم بخون:
این جمله که فنوم برای کارایی گرافیکی بهتره یا مثلا این تفکر که کارت های گرافیکی ATI (برعکس Nvidia) برای کارهای حرفه ای ساخته شده، حرفهای کاملا از ریشه غلطیه که توی بازار بین افراد بی سواد (از نظر سواد سخت افزاری) زیاد شنیده می شه. توصیه من: کسی که این حرف رو بهت زده... به بقیه حرفهاش هم اعتماد نکن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستم بالا برای بازی خیلی مناسبه ولی اگه خواستی این سیستم بر مبنای AMD هم خوبه
Phenom 9550 AM2+ 2.2 GHz = 110000
Gigabyte MA78GM-S2HP = 100000
یا
Gigabyte MA780G-UD3H = 110000
که هردو از AM3 ساپورت میکنن و در آینده برای ارتقا مشکلی نداری
رم هم بستگی به خودت داره که چی بخوای با همون 60 تا 80 تومن
قیمت اینارو بگید لطفا و در مورد مادربورد بگین کدوم رو انتخاب کنم و یه ترتیبی براش قرار بدین...
سی پی یو Q8200 قیمت روز لطفا و ....
این مادربوردها :
از شرکت Biostar :
TP43D2-A7
TP45D2-A7
TP43E Combo
TP45E Combo
از شرکت ایسوس :
P5QL Pro
ممنون از نظراتتون.
من یک سوال دیگه هم داشتم. من چون همش بازیهای سبک استراتژیک رو بازی می کنم واسه همین خیلی به رم نیاز دارم. برنامم این بود الان که تو اوضاع گرونی رم هستیم 3 گیگ رم بخرم و فعلا با ویندوز 32 بیتی کار کنم و چند ماه بعد رمم رو افزایش بدم و ویندوز 64 بیتی روش بریزم.
آخه ویندوز 64 بیتی تا اونجا که من میدونم به رم دو برابر نیاز داره تا همون کارایی رو داشته باشه. نظر شما چیه؟
در ضمن من اصلا نمیگم ATI از رقیبش بهتره یا همینطور در مورد INTEL و AMD . من فقط سعی میکنم بهترین پردازنده نسبت به قیمتش رو پیدا کنم. اگه از PHENOM اسم بردم واسه همین بود. در مورد کارت گرافیکی هم من بدون هیچ تعصبی به این نتیجه رسیدم که الان با توجه به شرایطم این کارت بهترینه. ممکنه کارت بعدیم رو از سری کارتهای انویدیا انتخاب کنم. من تا الانم تو دوتا سیستم قبلیم یکبار ATI داشتم یکبارم انویدیا از هردو هم راضی بودم چون به اندازه کافی در موردشون تحقیق کرده بودم و فقط رو جیب خودم تعصب دارم همین!!!![]()
بازی های استراتژیک چون زیاد 3بعدی نیستن(!)، نه پردازنده خیلی خفنی برای اجرا لازم دارن نه کارت گرافیکی خیلی قوی. ولی کجا نوشته که به رم بالا نیاز دارن؟ (فکر کنم داری اشتباه می کنی. نیازی به رم بالا نیست. منظورم از بالا، بالای 3-4 گیگ هست.)
اگر 60 تومان برای 4 گیگ رم در نظر بگیریم و 100 تومان برای مادربورد، 340 تومان باقی می مونه که می شه باهاش یه پردازنده 4 هسته ای 180 تومانی (مثلا از اینتل Q8400) و یه کارت گرافیک 160 تومانی خرید.
البته می تونی بودجه پردازنده رو 20-30 تومان کم کنی (مثلا Q8200) و بذاری روی کارت گرافیک.
ضمنا اینجا تاپیک پرسش قیمت قطعات هست برای مشاوره خرید سیستم باید یه تاپیک ایجاد کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)