تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 241 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من لازم می دونم یک مطلبی که غلط گفتم رو با عرض شرمندگی تمام اصلاح کنم
    بنا بر این آزمایش dftk یکی از Administrator های anything but ipod هست فهمیدم بلندی صدای پخش کننده های کوون کاملا با اونی که تو سایت کوون نوشته فرق میکنه و غلط هست. اون یکی از اولین و فعالترین و عضو VIP فروم cowon هم هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این پست هم که باز dftk آزمایش کرده بیان شده که صدای هدفوهای impedance بالا بهتر از هدفون های impedance پایین در همه پخش کننده های کوون هست
    کد:
    ممنون .. حدود 7-6 ماه پیش هم من اشاره ای به این قضیه داشتم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی که با دوستان داشتیم؛ اصولاً اعدادی که کمپانی ها اعلام می کنن تا موقعی که بصورت مستقل تست نشه قابل اعتماد نیست و تازه بعدش هم دستیابی به اونها شاید در 90 درصد موارد صورت نگیره .. (مثل بحث باتری که قبلاً هم گفته بودم این رو: فرضاً 40 ساعت باتری، از 50 ساعت کمتره-- اما خیلی از دوستان توجه نمی کنن که شاید در طول عمر یه پلیر، به تعداد انگشتان دست هم پیش نیاد که 40 ساعت بدون دسترسی به شارژ بخوان با پلیر کار کنن)

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من بندرعباسم و دنبال خرید اینترنتی i9 هستم . میخواستم اگر امکانش هست فرد یا سایتی که بتونم ازش i9 بخرم رو بهم معرفی کنید چون این مدل به سختی پیدا میشه .

ممنون .

راستی اگر پلیری jeteffect 3 داشته باشه و یکی jetefffect 1 داشته باشه بین کیفیت صداشون خیلی فرق وجود داره ؟

مثلا من فقط و فقط کیفیت صدا برام مهم هست و قیمت :

اول میخواستم یک u5 بگیرم ولی مثل اینکه jeteffect 1 داره ولی این i9 ظاهرا jeteffect 3 داره ! از طرفی قدرت خروجی u5 کمی بیشتره !

حالا میخواستم ببینم ارزش داره من برای i9 حدود 70 تومن اضافه بدم ؟ بین صداهاشون چقدر فرق وجود داره ؟ من تا حالا اصلا mp3 player نداشتم و همش با گوشی آهنگ گوش میکنم . حالا اگر یک mp3 player بگیرم تفاوتش با گوشی محسوسه ؟

ممنون .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام

من بندرعباسم و دنبال خرید اینترنتی i9 هستم . میخواستم اگر امکانش هست فرد یا سایتی که بتونم ازش i9 بخرم رو بهم معرفی کنید چون این مدل به سختی پیدا میشه .

ممنون .

راستی اگر پلیری jeteffect 3 داشته باشه و یکی jetefffect 1 داشته باشه بین کیفیت صداشون خیلی فرق وجود داره ؟

اول میخواستم یک u5 بگیرم ولی مثل اینکه jeteffect 1 داره ولی این i9 ظاهرا jeteffect 3 داره ! از طرفی قدرت خروجی u5 کمی بیشتره !

حالا میخواستم ببینم ارزش داره من برای i9 حدود 70 تومن اضافه بدم ؟ بین صداهاشون چقدر فرق وجود داره ؟ من تا حالا اصلا mp3 player نداشتم و همش با گوشی آهنگ گوش میکنم . حالا اگر یک mp3 player بگیرم تفاوتش با گوشی محسوسه ؟

ممنون .
    من باشم X5منسوخ شده و i7 رو به U5 ترجیح می دم
    البته این نظر شخصی من هست

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 09-02-2010 at 21:45.

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

ممنون .

ممنون .
    مطمئن باش تفاوت کیفیت با گوشی کاملا محسوسه. خصوصا اگه پلیرت کووان باشه. به نظر من صدای U5 و i9 قاعدتا نباید برای کاربر عادی تفاوتی داشته باشه. اون jeteffect هم مربوط به تنظیمات صدا هست. کیفیت صدا چندان تفاوتی نداره (هر چند از کیفیت صدای i7 که مدل قبلیش بود خیلی تعریف شده و احتمالا این هم کیفیتش بالاتر نباشه در همون حده)
    این که فقط برای کیفیت صدا این همه پول اضافه بدی به نظر من ارزش نداره. یه U5 ظرفیت 8 گیگ بگیر تموم.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

طبق لینکهایی که شما گزاشتید این 4 مدل کووان عملا هیچ تفاوتی در کیفیت صدا ندارند !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

این نتایج با تنظیمات مشابه گرفته شده یعنی همه تنظیمات مربوط به jet effect 3 یا خاموش یا صفر هست.
    این نتایج رو هم نمیشه مطلق گرفت هر چند صدای همه پخش کننده های کوون قدیمی و جدید تقرییبا یکی هست ولی تجربه نشون داده نتیجه این نمودار ها با واقعیت کمی متفاوت هست
    مثال: صدای d2 با دو نرم افزار مختلف کاملا فرق میکنه (rb,of) ولی نمودار وآزمایش های سخت افزار خیلی نزدیک به هم هست خودتون نگاه کنید:
    کد:
    پس از این چیز ها نمیشه کاملا به جواب مورد نظر رسید

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه ! حالا این کوون کلا کیفیت صداش چه جوریاست ؟ مثل این که خیلی شاخه ! ؟ آقا حالا من آخرین دستگاهی که باهاش آهنگ گوش میدادم یک nokia n86 بوده ! البته یک هدست creative ep830 هم دارم . صدای u5 تفاوتش محسوس میشه با n86 ?

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

جالبه ! حالا این کوون کلا کیفیت صداش چه جوریاست ؟ مثل این که خیلی شاخه ! ؟ آقا حالا من آخرین دستگاهی که باهاش آهنگ گوش میدادم یک nokia n86 بوده ! البته یک هدست creative ep830 هم دارم . صدای u5 تفاوتش محسوس میشه با n86 ?
    سلام
    کیفیت کوون خیلی خوبه و جزو چند مدل اول هست
    اصلا با یه گوشی قابل مقایسه نیست کیفیتش خیلی بهتره و کاملا محسوس هست

13. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

از لحاظ نرم افزاری لینک زیر فرق کوون و همه دستگاه ها رو نشون میده

BBE: همان طور که میدانید در فرمت های دیجیتالی جزئیات حذف شده هست که این برمیگردانه.
    MP: صداهای زیر رو برمیگردونه
    MACH3BASS: که صدا رو بشدت بم میکنه
    فیلتر اکولایزر: میشه پهنای فرکانس هر کدام رو تغییر داد و چند کار دیگه
    و کلی افکت دیگه.................
    اگه یک موبایل این کار ها رو میکنه بگو من هم بخرم
    از لحاظ سخت افزاری خروجی حجم صدای خیلی بیشتر چیپ صدای فوق العاده بهتر و هیس و نویز بسیار کمتر
    باطری 8 ساعت موبایل کجا 55 ساعت کوون کجا و هزار چیز دیگه .......................
    اگه یک هدفون خوب بگیری تفاوت بهتر میفهمی

کد:

15. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب حالا دوستان i7 بگیرم یا i9 یا u5 ? فقط کیفیت صدا برام مهمه . هدست همین ep830 که دارم خوبه دیگه ؟ اگه نه یک هدست خوب هم معرفی کنید ؟

راستی کسی نمیدونه از کجا میتونم فرد یا سایتی رو پیدا کنم که بتونم ازش i9 بگیرم (خیلی خوشگله)
    Last edited by mehrdad_ati; 10-02-2010 at 22:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •