کسی از ----H خبری نداره ؟؟؟؟
چه نوع خبری ؟کسی از ----H خبری نداره ؟؟؟؟
اگه منظورت راه اندازی هست ... فکر نکنم شده باشه
خب از Farsi SMS استفاده کن !سلام ببینم چه طوری می شه با این N96 فارسی نوشت؟ فقط این رو هم اضافه می کنم که گوشی رو نمی خوام فارسی کنم فقط می خوام فارسی بنویسم
الان با عربی می تونم نویسم ولی چ پ ژ گ نداره
می دونم سوال تکراری هست ولی چون نمی خوام گوشیم فارسی بشه این پست رو دادم بازم می گم که فقط می خوام موقع نوشتار حرفای گ چ ژ پ رو هم داشته باشه
تو بخش درخواست نرم افزار درخواست بده !
به نظر من امید داشتن به راه افتادن ----h یه امید واهی هست
یعنی فکر میکنید صداوسیما برای یه سری کاربر موبایل اینقدر اهمیت قائل میشه
از اول هم الکی خودمون رو سر کار گذاشته بودیم
نیکی پناهتان![]()
یعنی راه دیگه ای نیست به جز نرم افزار؟ من می خوام خود گوشی فارسی بنویسه (ولی نمی خوام منو ها فارسی بشن)
گوشي من n96 اينترنت adslبا مودم وايرلس هم دارم و باگوشي بهش كانكت ميشم و از اينترنت استفاده ميكنم حالا اگه برنامهyahoomessengr -skypey روش نصب كنم با طرف روبرو ميتونم تماس تصويري داشته باشم اگه ميشه نرم افزار ديگه هم ميخواد ممنون ميشم كمكم كنيد برام خيلي مهمه
با سلام
آیا DVBH این گوشی کار میکنه یا نه . به نظر شما خریدن این گوشی باصرفه تره یا n97 .
باتشکر MAFR07
دوست عزيز من توي تركيه هم امتحان كردم dvbكار نميكنه اين سرويس فقط تو چندتا كشور ارايه ميشه در مورد انتخاب بين دو گوشي از مزيتهاي n97حافظه32گيگ وكامل بودن كيبردشه با اين حال تايپ كردن با 96راحتتر از97 البته تاچ اسكرين بودنش هم هست در كل تقريبا هر دو گوشي در يه حد هستند فكر نكنم به زياد خرج كردنش بيارزه
تا ببینیم چی میشه !!!!
امروز رفتم نمایشگاه رسانه های دیجیتال ....
معاونت توسعه و فناوری صدا و سیما هم اونجا غرفه داشت....
از یه نفر پرسیدم ----H چرا روی N96 راه نمیوفته ؟
گفت سیستممون هماهنگ با نوکیا نیست...ولی وقتی بخوان به صورت رسمی بهره برداری کنن به احتمال زیاد درستش میکنن.
اونجا یک گوشی ساژم هم گذاشته بودن که داشت از طریق ----H تلویزیون پخش میکرد ...دلم گرفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)