سلام به همه ی دوستان
1 سوال دارم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم
این tv tuner که بعضی از لپ تاپ های hp دارن چیه و ایا ارزش داره؟ اصلا به درد ایران میخوره و اینجا کار میده؟
مرسی![]()
سلام به همه ی دوستان
1 سوال دارم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم
این tv tuner که بعضی از لپ تاپ های hp دارن چیه و ایا ارزش داره؟ اصلا به درد ایران میخوره و اینجا کار میده؟
مرسی![]()
پستهای قبلی همین اقای q_q را داخل این تاپیک جستجو بزن و نگاه کن راجع به این قضیه بحث کرده بودیم....
به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم؟
dv5-1135 قیمت:12500000
dv5-1235 قیمت:1290000
HP&compaq 6730s با این مشخصات: cpu p9400 2.53Ghz - cache 6 -RAM 2048 DDR2 - HARD 320G -LCD 15.4 WXGA brite -
VGA ATI1500 - OS XPقیمت ندارم این رو یکی.
والا من خودم يه تاپيك زدم كه اگه كسي ميتونه توي اين مقايسه بين cpu ها كمكم كنه ولي دريغ از يه جواب!!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من يه سوال حرفه اي تر دارم ؟ ظاهرا بحث بين انتخاب 2 مدل dv5-1135 و dv5-1235 بين بچه ها بالا گرفته!!!!! ميخواستم ببينم از اونجا كه dv5-1235 چهار گيگ رم داره و 1135 3 گيگ رم داره تاثيرش توي اجراي بازيها چقدره؟!!!!! 1 گيگ رم بيشتر تاثيرش رو دقيقا كجا ميزاره؟
سلامم..ببین بخش مشاوره ی خرید مجزاست.. اووونجا تاپیک بزنی درستتره
نگاه کن جواب معلومه..
ببین اولن ملاکت همین حالا نباشه... یکسال دیگه را هم در نظر داشته باش که برنامه ها و بازیها رم بیشتری میگیرن
همین حالا هم حدود 1 گیگ بطور عادی صرف ویستا میشه
پس رم آزاد سیستم در حال عادی میشه 3 گیگ....هر چی سیستمت رم بیشتری داشته باشه ویندوز مجبور نیستش که واسه کلی از فرایندها و برنامه ها بره روووی Virtual Memory بنویسه و بخونه میاد از رم آزاد سیستم استفاده میکنه پس سرعت سیستمت میره بالاتر و هاردت هم بیخودی درگیر حافظه ی مجازی نمیشه.... شما وقتی رم 4 گیگ داری با خیال راحتتر میتونی بری اصلن Virtual Memory را حذف کنی......
یک موضوع مهم دیگه هم هستش و اووون اینه که اگه لپتاپ شما بخواد از ویژگی دوکاناله بودن رمها استفاده کنه قاعدتن یا 2*1GB رم داره و یا 2*2GB پس 3 گیگ رم یعنی رمها در حال Dual Channel کار نمیکنن.....
2 روز دیگه میرم 1235 میگرم![]()
من از دوست عزيزم avecina واقعا ممنونم چون در مورد cpu ها خيلي كمكم كرد و باعث شد نظرم در مورد dv5 1235 كمي تغير كنه!! ظاهرا cpu intel خيلي بهتر از amd است يعني از اين به بعد بايد يا به همون dv5 1135 فكر كنم يا به به sony fw290 ولي ميخواستم از اين دوست عزيز سوال كنم كه اين تفاوت cpu ها توي كارهاي عادي مثل كار با اينترنت يا تماشاي فيلم يا كارهاي گرافيكيه سبك خودشو نشون ميده(يعني ملموس هست يا تاثيري نداره)
ممنون
Last edited by RAMINET; 03-04-2009 at 21:35.
تماشای فیلم باری روی cpu پیاده نمی کنه یعنی توی اینتل و amd تفاوت زیادی نیست ... ولی سرعت fsb و رم بسیار تاثیر گذاره
پس اینجوری که 1235 بهتره چون 2 تا رم 2 گیگ داره و از حالت dual channel استفاده میکنه! avecina میشه توضیح بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)