تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 130 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    ببینید من دیپلم کامپیوتر (فنی حرفه ای) و پیش دانشگاهی انسانی دارم و از طریق کنکور ریاضی دانشجوی آی تی شدم

امسال تفریحی و بدون مطالعه تو کنکور هنر شرکت کردم. سوالها آسون بود (تقریبا) و تو زیرگروهی مربوط به رشته "تلویزیون و هنرهای دیجیتال" هست سیصد شدم. اگه درست خاطرم باشه زیرگروه یک بود

این رشته رو تو دانشکده صدا و سیما انتخاب کردم و الان اسمم برای چند برابر ظرفیت اومده که برم مصاحبه اما من حقیقتا فرد هنرمندی نیستم. فقط یه مقدار در زمینه عکاسی فعالیت داشتم، همین. حالا برای افزایش اطلاعاتم در زمینه ی هنر، کتابهای درسی که به نظر میومد با هنر ارتباط دارن رو دانلود کردم و دارم میخونم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

با این تفاسیر به نظرتون ممکنه قبول بشم؟

اصلا این رشته رو به من توصیه میکنید؟ یعنی آموزشهایی که میدن در حدی هست که فرد غیر هنرمندی مثل من رو در صورت پیگیری و تلاش خودم به یه هنرمند تبدیل کنه؟!

اگه راهنمایی و توصیه ای برای کسب نتیجه ی بهتر در گزینش و مصاحبه ی حصوری دارین ممنون میشم بگید

من شناخت خاصی روی این رشته ای که شما گفتین ندارم.

اما یه چیز کلی راجع به همه ی رشته های هنر و دانشگاه های هنر بگم. هیچ دانشگاه و رشته ای شما رو هنرمند نمی کنه.

همه چیز بستگی به خودتون داره که چقدر مطالعه ی هنری و تمرین داشته باشین ، چقدر از اساتید سوال بپرسید و راهنمایی بخواین و ...

خلاصه ش اینکه اگر علاقه ی خاصی به این رشته ندارین به نظر من وقت تلف کردنه . چون دانشگاه کار خاصی برای جذب هیچ کس نمی کنه.

اما اگر خودتون تلاش کنین بدترین دانشگاه هم که برید هنرمند میشین.

2. این کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنونم از شما

دوستان اگه موردی در رابطه با گزینش به ذهنشون میرسه ممنون میشم مطرح کنید

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بچه ها سلام
    من کارشناسی دارم
    و میخوام هنر شرکت کنم ..چون از کودکی درگیر عکاسی بودم و تحصیلات آکادمیک برام مهمه...
    البته این دفعه نمی خوام دور دانشگاه آزاد رو خط بکشم ..تلاشمو میکنم ولی چون سنم از خیلی از شماها بیشتر هست فرصت برای توقف ندارم ..
    کسی میتونه بگه با توجه به یکی شدن کنکورها...برای قبولی عکاسی دانشگاه آزاد تهران مرکز چه رتبه ای نیازه....من دانشگاهم نور بوده و نیمای محمودآباد رو همیشه می دیدم ...کسی تجربه عکاسی خوندن اونجا رو داره ؟ هیچ وقت حس خوبی نسبت به اون دانشگاه با امکانات و حشتناکش ندارم..ضمن این که بهتره تهران باشه تا فرصت برای رشد باشه...
    + منابع آزاد برای رتبه 1000 الی 2000 منطقه ضروری هست ؟؟

داره خودمونی میشه hananeh taj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگر در انتخاب رشته کنکور سراسری هم نیمه متمرکز زده باشیم و هم متمرکز ؛ متمرکز رو قبولشیم و ولی نریم ویا بریم ثبت نام کنیم ولی بعدش انصراف بدیم تاثیری در آزمون عملی نیمه متمرکز داره؟ میشه از متمرکز انصراف بدیم و فقط آزمون عملی بدیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

1

سلام.
    من سال سوم هنرستان رشته گرافیک هستم.اگه برم پیش هنر میتونم کنکور انسانی بدم؟؟؟؟؟؟
    اگه نمیشه پیش برم بهتره یا امسال کنکور کاردانی بدم و برم؟؟؟؟؟وکدوم زیرشاخه گرافیک کار عملیش کمتره؟؟؟؟؟
    Last edited by baroon49; 25-10-2013 at 18:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

14 ...؟

سلام دوستان
    من سوم ریاضی هستم و میخوام که در دانشگاه رشته ی موسیقی را بخوانم
    مخم هم که دیگه رد داده و نمیکشه که بخوام پیش رو هم بخونم.(همین الانش هم گیر کردم چه برسه به پیش!!!)
    میخواستم ببینم چه راهی هست؟
    مشاور مدرسمون گفت که شهریور 93 برم چنتا از درس های هنر رو امتحان بدم و پیش دانشگاهی رو در هنرستان هنر بخونم. ولی نمیتـــــــــــــــــــــ ـــونم
    PLZ HELP
    Last edited by Danial_Zakhar; 26-10-2013 at 15:21.

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

جمعه‌ای که گذشت (هفدهم آبان)، آزمون عملی رشته‌های گرافیک و نقّاشی (کنکور هنر 92) برگزار شد. قسمت بود من هم شرکت کردم.

یه دفترچه‌ی هشت‌‌صفحه‌ای داده بودن:
    صفحه‌ی روجلد (یک) که هیچی.
    صفحه‌ی دو احتمالاً واسه نمره‌دادن بود.
    صفحه‌ی سه شامل متن سؤال و توضیحاتش بود.
    صفحه‌ی چهار، جایی بود که باید کار نهایی رو می‌کشیدیم.
    صفحات پنج تا هشت رو هم به‌عنوان پیش‌نویس گذاشته‌بودن.

برای کسانی که می‌خوان بدونن موضوع چی بود؛ اینها رو توی برگه‌ی سؤال نوشته بودن:

«مراسم رونمایی از یک مجسّمه یا سازه را که در میدان اصلی شهر نصب شده است، طرّاحی کنید. این سازه، نماد اصلی شهر است. مسئولین برنامه‌ای شاد تدارک دیده‌اند که برای عموم مردم جذّاب باشد.

در داوری آثار، به موارد زیر توجّه می‌شود:
    – انتخاب زاویه‌ی دید ایده‌آل و متناسب با مراسم
    – رعایت اصول پرسپکتیو
    – رعایت تناسبات در ترسیم فیگورها و نشان‌دادن فیگورها با حالت، سن و وضعیّت اجتماعی مختلف

– نورپردازی صحیح و اصولی

– کاربرد درست تکنیک مدادرنگی

– استفاده از تمام فضای کاغذ»

پ.ن. من یکی که پدرم در اومد تا موضوع آزمون‌های سال‌های پیش و فرایند آزمون رو پیدا کنم؛ امیدوارم این موارد به بقیّه کمک کنه.
    Last edited by Carl; 10-11-2013 at 14:19.

9. 3 کاربر از Carl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان نمیدونه چه رتبه ای برای پذیرش مرحله اول در رشته موسیقی باید داشت ؟
    Last edited by mehr film; 12-12-2013 at 14:08.

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

سلام
    من 90 کنکور هنر دادم رشتم ریاضی بود و هیچ کتابی از هنر نخونده بودم و عمومی هام رو هم بالا نزدم (کلا درس نخون بودم) رتبم تو هنر 1000 شد.
    حالا هم دانشجوی سال 3 کامپیوترم ولی میخوام انصراف بدم و واسه 93 کنکور بدم (البته هنوز شروع به خوندن نکردم اگه هم قبول نشم واسه 94) میخواستم بدونم واسه رشته های زیر گروه 1 تو تهران تا چه رتبه ای می پذیرن؟(ساکن تهران هستم) امتحان عملی باید در چه حدی باشم؟ (خودم 3D کار میکنم طراحیم هم معمولیه ولی تا حالا کلاس
    نرفتم و حرفه ای نیستم ) اگه از بهمن حسابی طراحی کار کنم و کلاس برم به حد قابل قبول میرسم؟

با سپاس
    Last edited by wayoo; 13-12-2013 at 19:05.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها سلام
    من کارشناسی دارم
    و میخوام هنر شرکت کنم ..چون از کودکی درگیر عکاسی بودم و تحصیلات آکادمیک برام مهمه...
    البته این دفعه نمی خوام دور دانشگاه آزاد رو خط بکشم ..تلاشمو میکنم ولی چون سنم از خیلی از شماها بیشتر هست فرصت برای توقف ندارم ..
    کسی میتونه بگه با توجه به یکی شدن کنکورها...برای قبولی عکاسی دانشگاه آزاد تهران مرکز چه رتبه ای نیازه....من دانشگاهم نور بوده و نیمای محمودآباد رو همیشه می دیدم ...کسی تجربه عکاسی خوندن اونجا رو داره ؟ هیچ وقت حس خوبی نسبت به اون دانشگاه با امکانات و حشتناکش ندارم..ضمن این که بهتره تهران باشه تا فرصت برای رشد باشه...
    + منابع آزاد برای رتبه 1000 الی 2000 منطقه ضروری هست ؟؟
    این یکی شدن کنکورها - تا جایی که میدونم - فقط همین یک سال بود و آزاد دیگه قراره با سوابق تحصیلی بگیره

اگر در انتخاب رشته کنکور سراسری هم نیمه متمرکز زده باشیم و هم متمرکز ؛ متمرکز رو قبولشیم و ولی نریم ویا بریم ثبت نام کنیم ولی بعدش انصراف بدیم تاثیری در آزمون عملی نیمه متمرکز داره؟ میشه از متمرکز انصراف بدیم و فقط آزمون عملی بدیم؟
    با قبولی در نیمه متمرکز قبولی متمرکز باطل میشه و اتوماتیک منتقل میشید
    یه فرمم انتهای دفترچه نیمه متمرکز هست که گفته باید پر کنید برای همین موضوع و احتمالا بعد از اعلام نتایج تحویل بدیم

سلام.
    من سال سوم هنرستان رشته گرافیک هستم.اگه برم پیش هنر میتونم کنکور انسانی بدم؟؟؟؟؟؟
    اگه نمیشه پیش برم بهتره یا امسال کنکور کاردانی بدم و برم؟؟؟؟؟وکدوم زیرشاخه گرافیک کار عملیش کمتره؟؟؟؟؟
    فکر نمیکنم مانعی برای کنکور انسانی داشته باشید (از سنجش بپرسید) اما اگر هدفتون انسانیه بهتره پیش انسانی بخونید چون تو هنرستان دروس عمومی رو ناقص درس میدن

سلام دوستان
    من سوم ریاضی هستم و میخوام که در دانشگاه رشته ی موسیقی را بخوانم
    مخم هم که دیگه رد داده و نمیکشه که بخوام پیش رو هم بخونم.(همین الانش هم گیر کردم چه برسه به پیش!!!)
    میخواستم ببینم چه راهی هست؟
    مشاور مدرسمون گفت که شهریور 93 برم چنتا از درس های هنر رو امتحان بدم و پیش دانشگاهی رو در هنرستان هنر بخونم. ولی نمیتـــــــــــــــــــــ ـــونم
    PLZ HELP
    بدون شک برای شما بهترین کار اینه که پیش رو هنر بخونی

13. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •