تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 119 از 1042 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقای وزیر ارتباطات، اطلاعات‌تان را به‌روز کنید!
    نقد حمید ضیایی پرور بر اظهارات وزیر ارتباطات درباره آمار اینترنت در ایران

سایت آفتاب‌نیوز، حمید ضیایی پرور - دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته ‌است: «بر اساس اعلام مرکز آمار جهانی اینترنت (internet world stats)، ایران در میان ‌٢٠ کشور دارای بالاترین تعداد کاربران اینترنتی، رتبه ‌١٧ را به خود اختصاص داده است».
    این مرکز در آخرین گزارش خود، تعداد کاربران اینترنتی در ایران را ‌٢٣ میلیون نفر اعلام کرده است. وی افزوده: «بر اساس اعلام کارشناسان این مرکز، ضریب نفوذ اینترنت در ایران به ‌٩/٣٤ درصد رسیده و متوسط این شاخص در جهان ‌٩/٢١ درصد است.»
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: مرکز آمار اینترنت جهانی، ضریب نفوذ اینترنت در خاورمیانه را ‌٣/٢١ درصد اعلام کرده که بر اساس آن، سه درصد از کل کاربران اینترنتی دنیا در خاورمیانه حضور دارند».
    وی با بیان این مطلب که بر اساس جداول موجود، ‌٦/١ درصد از کل کاربران جهانی اینترنت، ایرانی هستند، ادامه داد: «ایران توانسته است، بیش از ‌٥٠ درصد از کاربران اینترنتی در خاورمیانه را به خود اختصاص دهد.»
    او با اشاره به برنامه چهارم توسعه کشور نیز گفت: «بر اساس اهداف این برنامه می‌بایست تا پایان سال ‌٨٨، ضریب نفوذ ‌٣٠ درصدی در حوزه اینترنت محقق شود.»
    سلیمانی تاکید کرد: با تلاش‌های صورت گرفته طی سه سال گذشته، این هدف برنامه چهارم، یک سال زودتر از موعد مقرر، محقق شده است.»
    در خصوص این اظهارات وزیر ارتباطات چند نکته مطرح است:
    ١- باعث خوشحالی است که بالاخره پس از چند ماه مسئولان وزارت ارتباطات متوجه وب سایت internet world stats شده و آمارهای خود را به نقل از این وب سایت اعلام می کنند. البته در عصر اینترنت باید توجه داشت که سواد دیجیتالی مخاطب بالا است و او خود می‌تواند با یک جست‌وجوی ساده به سراغ منبع اصلی رفته و آمارهای کامل را مشاهده کند.
    وقتی به سراغ این وب سایت رفت می‌بیند که اولا آمار مقایسه‌ای ایران در جدول خاورمیانه مربوط به سال 2007 است که بر آن اساس ایران دارای ضریب نفوذ ٢٧.٥ درصد و 18 میلیون نفر کاربر می‌باشد. اما وقتی وارد جزییات آمار مروبط به ایران می شویم متوجه می‌شویم که آمار مارس ٢٠٠٨ ایران نیز استخراج شده اما چون هنوز آمار سایر کشورهای خاورمیانه قدیمی است جدول تغییر نکرده است.
    2- استناد به آمار تعداد کاربران اینترنت و افتخار به رتبه جهانی تعداد کاربر یک نوع ساده‌انگاری فهم مخاطب است چرا که امروزه ٢ فاکتور اساسی‌تر در زمینه اینترنت ملاک مقایسه کشورها است یکی ضریب نفوذ اینترنت و دیگری اینترنت پرسرعت. با مراجعه به همان منبع اعلامی وزیر ارتباطات می‌توان فهمید که ایران در بین 14 کشور خاورمیانه (منهای ترکیه) از نظر ضریب نفوذ اینترنت رتبه پنجم را دارد. و با مراجعه به همان منبع می‌توان دریافت که مثلا کشور هند با ٦٠ میلیون کاربر در حالی در رتبه چهارم جهانی قرار گرفته است که ضریب نفوذ اینترنت در این کشور ٥.٢ درصد یعنی یک چهارم متوسط ضریب نفوذ جهانی است. یا مثلا چین که در رتبه اول تعداد کاربر اینترنت در جهان قرار گرفته هنوز از نظر ضریب نفوذ اینترنت در عدد ١٩ درصد متوقف شده و از این نظر حتی از متوسط جهانی نیز پایین تر است.
    به عبارت بهتر قرار گرفتن در جدول رنکینگ تعداد کاربران اینترنت تنها با توجه به شاخص تعداد جمعیت می‌تواند معنادار باشد در غیر صورت یک مغلطه ساده بیش نخواهد بود. به همین جهت است که در لیست جدول مورد استناد آقای وزیر در مورد ٢٠ کشور اول جهان نام های کشورهای پر جمعیتی همچون برزیل، هند، اندونزی، پاکستان، به چشم می‌خورد در حالی که ضریب نفوذ اینترنت در این کشورها در حد ١٠ درصد است و آنها در رتبه بندی جهانی ضریب نفوذ اینترنت جایی ندارند.
    ٣- و اما در خصوص وضعیت اینترنت پرسرعت که اتفاقا یکی از شاخص‌های رتبه‌بندی کشورها در همان منبع جهانی است وضعیت ایران به کلی متفاوت است شاید به همین دلیل آقای وزیر نخواسته‌اند از این شاخص نامی ببرند.
    بر این اساس ایران تنها ٤٦٥ هزار کاربر متصل به اینترنت پر‌سرعت دارد که معادل ٦٦ صدم درصد ضریب نفوذ خواهد شد که جایی در رنکینگ جهانی ندارد.
    ٤- اما آخرین نکته اینکه کیفیت اتصال به اینترنت نیز ملاک مهم دیگری است که در خبر اعلامی آقای وزیر به آن اشاره نشده است. امروزه در دنیا شیوه اتصال «دایل آپ» به اینترنت تقریبا منسوخ شده است همچنین محدودیت سرعت اینترنت به ١٢٨ کیلو بیت در ثانیه در هیچ جای دنیا سابقه ندارد.
    به این دو موضوع باید مسئله «نابسامانی فیلترینگ» و «کمبود محتوای فارسی» و «کیفیت استفاده از محتوای اینترنت» و دست آخر «مصرف پهنای باند کل کشور» را نیز اضافه کرد.
    شاخص‌های برنامه چهارم توسعه نیز فقط شامل تعداد کاربر و ضریب نفوذ اینترنت نمی‌شود بلکه ضریب نفوذ اینترنت پر سرعت را نیز شامل می‌شود همچنین نگاهی به اصول «سند چشم‌انداز» مبنی بر کسب رتبه اول ٢٥ کشور منطقه نشان می‌دهد که ایران با رتبه ٧ ضریب نفوذ اینترنت در منطقه، تا رسیدن به آن جایگاه فاصله زیادی دارد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اخبار را لطفا در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
    آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

هزينه راه اندازي 10 هزار تومن ولي من شنيدم كه ديگه 64 نميدن...128 اگه تهران باشي با هزينه ي مخابرات ميشه 13600 تومان
    يعني اول بايد 23600 براشون واريز كني

اطلاعت بيشتر رو از خود سايت نگاه كن
    آره ، 64 نداره ، البته برا تهران ، من هم فکر کردم ایشون تهران تشریف ندارن ...
    ولی از لحاظ قیمت فرقی نداره که
    با تشکر از راهنمایی همه شما دوستان .
    من امروز رفتم سپنتا نامه گرفتم دستی بردم مخابرات و همین امروز خطم از رانژه دراومد.
    جالب اینجاست که سپنتا بهم نشون داد که دوبار نامه زدن مخابرات ولی بازم مخابرات می گفت از اونا هیچ نامه ای نیومده. قراره فردا شاتل برام وصل کنن.
    خلاصه اگر کسی مشکل منو داره تنها راهش همینه تا کارش سریع انجام بشه...
    ممنون که اینجا گفتی ، یه چیزی هم ما یاد گرفتیم ، ولی فکر نمی کردم که بدن بهت ، خیلی عجیبه ....

مرسی
    یا حق

3. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پارس امروز قاط زده سرویس 128 هست باور کردنی نیست با 100 داره دانلود میکنه

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پارس امروز قاط زده سرویس 128 هست باور کردنی نیست با 100 داره دانلود میکنه
    شما بگو 1000 ! خب وقتي محدوده چه فايده. حتي شبا هم رايگان نيست (ديگه اكثر شركت ها شبا رايگانه). اتفاقاً بدتر هم هست چون يهو يه دانلود ميزني بعد وسطاش پشيمون ميشي و... اگه يه ساعاتي ترافيك رايگان داشت بله با اين سرعت حرف نداشت.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اتفاقا نه چون من چندتا اکانت دستمه کم مصرف ولی راستش میترسم اینو دیسکانکت کنم دیگه سرعت عادی بشه فعلا این 30 گیگ مصرف نشده داره استفاده میکنم تا بعد ببینیم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من میخوام یه سرویس اینترنت Adsl با سرعت 128 برای خونه راه اندازی کنم . به نظر شما تو اصفهان بهترین سرويس دهنده Adsl چی هست و من خودم مودم بخرم بهتره یا اونهایی که خود شرکت نصب میکنه خوبه ؟ میگند اونهایی که شرکت میاره خوب نیست. به نظر دوستان چه مودمی و با چه مارکی بخرم .اگه میشه منو راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من میخوام یه سرویس اینترنت Adsl با سرعت 128 برای خونه راه اندازی کنم . به نظر شما تو اصفهان بهترین سرويس دهنده Adsl چی هست و من خودم مودم بخرم بهتره یا اونهایی که خود شرکت نصب میکنه خوبه ؟ میگند اونهایی که شرکت میاره خوب نیست. به نظر دوستان چه مودمی و با چه مارکی بخرم .اگه میشه منو راهنمایی کنید
    سلام
    در رابطه با بهترین شرکت تو اصفهان میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید

بررسی وضعیت adsl در اصفهان
    کد:
    برای خرید مودم هم میتونید از تاپیک مقالات کمک بگیرید
    مطالب خیلی خوبی داره
    کد:

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

به نظر من سزویس محدود یهتره ما در درجه اول سرعت میخوایم نه حجم
    حالا من 100GB حجم داشته باشم وقتی دانلودم 10Kb یا 20Kb هست این 100 GB چه غلتی باهاش کنم؟؟؟
    من سرویس محدود را واقعا ترجیح میدم

10. 2 کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

به نظر من سزویس محدود یهتره ما در درجه اول سرعت میخوایم نه حجم
    حالا من 100GB حجم داشته باشم وقتی دانلودم 10Kb یا 20Kb هست این 100 GB چه غلتی باهاش کنم؟؟؟
    من سرویس محدود را واقعا ترجیح میدم
    آره دوست من ، من هم این جوری بیشتر تر جیح می دم، اما واقعا با 2 گیگ ، چی کار می شه کرد تو ماه ؟
    حداقل ماهی 5 تا بدن ، تا آدم همون استفاده عادی رو داشته باشه ، حالا دان رو بی خیال ، باشه دان نمی کنیم ، اما 2 گیگ واسه وبگردی مشتی هم کمه به نظرم ( واقعا کم میاد اغراق نمی کم )

مرسی
    یا حق

12. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

آخوند جان با نظر شما مخالف هستم. چون من در روز بین 2 تا 3 ساعت وبگردی دارم سایت های سنگین و پر عکس رو هم می بینم ولی بیشتر از روزی 30 مگ مصرف نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •