تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 394 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام.
    بچه ها کسی با s9 کار کرده؟ این ویدیو های یوتوب که سرعت مرور عکسا و سرعت پایین دستگاه رو نشون میده در حالت عادیه یا اینکه مثل موبایله که حافظشو پر میکنیو سرعتش میاد پایین؟
    d2+ هم مثل s9 سرعتش تو لودینگو و مرور عکسا پایینه؟
    من خیلی بدم میاد پلیرم کند باشه.
    کسی جواب مارو نمیدونه؟
    این ویدیو هایی که تو یوتیوب از s9 گذاشتن در حالت عادیه پلیره؟
    یعنی واقعا سرعتش اینقدر پایینه؟
    سرعت لود و مرور عکسها و منوها و کلا کار کردن باهاش کنده؟ یعنی همین جوریه که تو این ویدیو ها هست؟
    d2+ چطور اونم مثل s9 کنده؟ منظور پایین بودن سرعت مرور عکسها و ویدیو ها و تغییر منو و خلاصه کار کردن باهاشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله درسته سرعتش اونقدر پاینه متاسفانه تازه اگه حافظش پر بشه معلوم نیست چی میشه

3. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیدونه؟
    این ویدیو هایی که تو یوتیوب از s9 گذاشتن در حالت عادیه پلیره؟
    یعنی واقعا سرعتش اینقدر پایینه؟
    سرعت لود و مرور عکسها و منوها و کلا کار کردن باهاش کنده؟ یعنی همین جوریه که تو این ویدیو ها هست؟
    d2+ چطور اونم مثل s9 کنده؟ منظور پایین بودن سرعت مرور عکسها و ویدیو ها و تغییر منو و خلاصه کار کردن باهاشه.
    من با D2 خیلی کار کردم اونقدر ها هم سرعتش پایین نیست البته این بسته به حجم عکس داره مثلا عکسی که 320*240 باشه خیلی رونه ولی اگه یه عکس HD باشه مسلما سرعتش میاد پایین در ضمن تو D2 مهمه که از کجا عکس ها رو مرور میکنی اگه حافظه خودش باشه سرعتش خیلی پایین نیست ولی اگه از کارت مرور میکنی کاملا بستگی به سرعت کارت داره.
    درمورد S9 هم فکر نکنم سرعتش خیلی پایین باشه البته در حالت عادی اما به نظر من اونقدر محاسن دیگه داره که میشه از این مورد چشم پوشی کردی.

5. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من با D2 خیلی کار کردم اونقدر ها هم سرعتش پایین نیست البته این بسته به حجم عکس داره مثلا عکسی که 320*240 باشه خیلی رونه ولی اگه یه عکس HD باشه مسلما سرعتش میاد پایین در ضمن تو D2 مهمه که از کجا عکس ها رو مرور میکنی اگه حافظه خودش باشه سرعتش خیلی پایین نیست ولی اگه از کارت مرور میکنی کاملا بستگی به سرعت کارت داره.
    درمورد S9 هم فکر نکنم سرعتش خیلی پایین باشه البته در حالت عادی اما به نظر من اونقدر محاسن دیگه داره که میشه از این مورد چشم پوشی کردی.
    من هم کاملا موافقم.
    توجه داشته باشید که کار اصلی D2 پخش موزیک هست. در کنارش فیلم و عکس هم پخش میکنه.
    در مورد S9 هم به نظر من مهم اینه که عکس رو با کیفیت بالا نشون میده و با خود پخش فیلم مشکلی نداره. حالا یه ذره سرعت کمتر از آی پاد باشه از نظر خود من مشکلی نداره.

7. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من به نظرم به نسبت امکاناتی که داره بهمون می ده ، یه کوچولو دیلی رو دیگه نباید به روش بیاریم که
    ( داشتم یوزر منوآل رو می خوندم ، دیدم schedule برای ریکورد از اف ام هم داره ، ذوق مرگ شدم )

به نظرم ساپورت خوبی داره ، یه ذره دیلی من رو به شخصه اذیت نخواهد کرد ( اگه خدا بخواد )
    و به نظرم مقایسه اش با آیپاد خیلی درست نیست ( کپی رایت : سیمور )

محتوای مخفی: کپی رایت 
    نقل قول از سیمور نمی کنم ها ، کپی رایت اش مال سیموره ، اما فکر کنم به نظر ایشون هم مقایسه شون درست نباشه

تنکس

9. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

( داشتم یوزر منوآل رو می خوندم ، دیدم schedule برای ریکورد از اف ام هم داره ، ذوق مرگ شدم )
    خیلی باحاله. مثلا بهش میگی ساعت 6 عصر شروع کن ضبط کردن به مدت 45 دقیقه. یاد خدا بیامرز D2ی خودم افتادم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اتفاقا منم از این قابلیت زیاد استفاده می کنم چون به بعضی از برنامه های رادیو علاقه دارم و نمیخوام از دست بدمشون

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

مشکلی نداره من میخواستم بدونم d2+ سرعتش بیشتر از s9 هست با نه چون ویدیو هایی که از s9 دیدم سرعت مرورش واسه من پاینن بود.
    من از او ادمایی هستم که هنوز منو نیومده و گزینه ها ظاهر نشدن من اوکی میکنم و کلا جلوتر از دستگاه کار میکنم اگه قرار باشه s9 سرعتش اینقدر پایین باشه مطمئنم من رو کلافه خواهد کرد
    حالا میخوام بدونم سرعت d2 هم سرعتش مثل s9 ه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلی نداره من میخواستم بدونم d2+ سرعتش بیشتر از s9 هست با نه چون ویدیو هایی که از s9 دیدم سرعت مرورش واسه من پاینن بود.
    من از او ادمایی هستم که هنوز منو نیومده و گزینه ها ظاهر نشدن من اوکی میکنم و کلا جلوتر از دستگاه کار میکنم اگه قرار باشه s9 سرعتش اینقدر پایین باشه مطمئنم من رو کلافه خواهد کرد
    حالا میخوام بدونم سرعت d2 هم سرعتش مثل s9 ه؟
    من فکر می کنم کل بحث "کیفیت اینترفیس" صرفاً متمرکز روی سرعت نیست ... شک دارم از نظر سرعت اینترفیس، عده زیادی شکایت داشته باشن از کارای cowon ... که البته بازم بحث سلیقه اس و شاید شما بگی "نه - این واسه من کنده" .. بیشتر بحث پیاده سازی اینترفیس تاچ هست که شاید بشه گفت در مقایسه با P2 و آیپاد تاچ، در رتبه پایین تری قرار می گیره. این دیگه بحث سرعت نیست و یه دستگاه میتونه با وجود اینترفیس سریع، اینترفیس متوسطی داشته باشه.

ضمن اینکه یک سوال: به فرض مشخص بشه که ایندو مدل cowon سرعت هاشون پایینه (که شک دارم اینطور باشه) ، آیا گزینه دیگه ای در نظر داری؟.. منظورم اینه که الان داری مقایسه انجام میدی یا صرفاً میخوای به یه جواب "آره/نه" برسی ... بهتره که حالت اول (مقایسه) در میون باشه وگرنه به قول اون فیلمه "شاید اگه سوال درست رو نپرسی، به جواب نرسی" ..

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به قول اون فیلمه "شاید اگه سوال درست رو نپرسی، به جواب نرسی" ..
    ببخشید بابت بحث انحرافی...
    اینو من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد مال کدوم فیلم بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •