سلام
مودم Asus am602 آيا جايي با گارانتي ميدن؟؟؟
اگر كسي جاي مطمئني ميشناسه بگه . چون من ميخوام برم بخرم ولي ميگن ممكنه تو پاچه بكنن
راستي قيمتش چه حدود هست؟
سلام
مودم Asus am602 آيا جايي با گارانتي ميدن؟؟؟
اگر كسي جاي مطمئني ميشناسه بگه . چون من ميخوام برم بخرم ولي ميگن ممكنه تو پاچه بكنن
راستي قيمتش چه حدود هست؟
قیمتش 48 تا 53 هست !
من که خریدم و تا الآن هم به مشکلی نخوردم ! بهت هم آدرس و تلفن میدم ! زنگ بزن قیمتو بپرس و هر سوالی داری بپرس ولی تضمین خاصی نمیکنم جز این که خودم گرفتم و مشکلی وجود نداره !
تهران - میدان ولیعصر - خ ولیعصر (به سمت میدان راه آهن - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه دوم - پلاک 122 فروشگاه طهران دیتا
تلفن : 66497855 - 66402508 - 8898484
منم میدونم ip مودمت یه چیز دیگه هست ولی بزای اینکه وارد صفحه کانفیگت بشی باید یک Ip تو رنج
ip مودمت رو شبکت ست کنی
نخیر مودم نیست باید یک مودم adsl بهش وصل کنید
و یک چیز خیلی جالبی که داره 2 نا فرکانس داره واسه وایرلس 2.4GHz & 5 GHz
2.4 که همه وایرلس روترا دارن ولی 5GHZ برای کارای قویتره
وقتي به اينترنت وصل نبودم و آي پي هم در properties وارد نكرده بودم،در internet explorer كه 192.168.1.1 رو زدم يه صفحه اومد كه يوزرش آدمين بود و پسوورد مي خواست(اطراف صفحه انگار عكس بوده ولي نمي تونست بازشون كنه و به جاش علامت ضربدر مي اومد) و وقتي من پسوورد رو هم ادمين زدم ديگه صفحه اي باز نمي شد!!!
يه بار هم آي پي 192.168.1.2 رو در properties زدم و اينبار هم گفت كه يه network ي داره از اين آي پي استفاده مي كنه!و وقتي تو internet explorer عدد 192.168.1.1 رو زدم هيچي نشد ديگه!
![]()
اقا با یه مرورگر دیگه تست کن ببین بازم مشکل داری یا نه؟؟؟
یه بار منم 192.168.1.1 رو زدم و وارد نشد. بعد از جستجو فهمیدم offline بوده. شما هم به این موضوع توجه داشته باش. امیدوارم مشکلت حل بشه. اگه ازین نباشه دیگه نمیدونم. شرمنده.![]()
مرورگر ديگه ندارم متاسفانه!
اگه لينك دانلود داريد بزاريد ممنون ميشم
Mozilla Firefox 3.0.3
حجم: 7.1 مگابایت
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببین من همین مشکل رو تقریبا داشتم با مودمم...ینی با اینکه چراغ ppp روشن میشد ولی نمیتونستم کانکت بشم...
زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی ور رفتن تونستم درستش کنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)