از همه پیشاپیش معذرت میخوام که این پست رو میزنم اما حوصله ندارم تو 118 صفحه بگردم .
این ترینری که واسه dao هست کار نمیکنه من تو tower اون غول دیوه رو نمیتونم بکشم (همون از همه غول تر بالا ی بالای tower(
open console این بازی رو هم نمیتونم فعال کنم!!!!!!
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
.gif)
کمک
شما بگو جادوگرات بزننش و خودت و بقیه بچه های شمشیری فرار کنید تا دنبالتون بیاد
برادر اگه نمیتونی از پسش بر بیای بعدا بدتر ازش میادا.gif)
ترینر ها رو که دانلود میکنی که فایل help دارن احتمالا،اونو بخونی و کاراشو انجام بدی حله
ترینر های این صفحه همگی کار میکنن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من اين بازي رو يه بار تا آخر رفتم ولي وقتي دوباره خواستم برم تو مرحله ي الف ها از اون منطقه كه ورد سرزمين گرگ نماها ميشه و اول مه وجود داره نمي تونم رد شم همه ي ماموريت ها رو هم انجام دادم ولي نمي شه. بار اول به سرزمين جادوگرا رفتم وقتي برگشتم بازشد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
منظورتون کجاست؟(یه عکس میزاری؟)الان شما با revanant ها جنگیدی؟فکر کنم باید بری با یکیشون همون اطراف بجنگی،بعدش اگه یادت باشه یه جایی هست (نزدیکی اون درخت که هم میتونی به حرفش بکنی هم بجنگی(رنگش با بقیه درختایی که باهاشون میجنگی فرق داره)) اون نزدیکیا یه چیزی شبیه به پنجره هستش،بزن روش بعدش یه revanant دیگه میاد فکرکنم،اونم بکش بعدش میشه رفت اونور.
(ببین من دقیقا نمیدونم کجایی،فکر کنم منظورت اونجایی هستش که چندین راه وجود داره و یکی از راه ها توسط یه چیزی مثل مه گرفته شده که نمیشه ازش رد شد)