تا جایی که من اطلاع دارم نه نیازی نیست ولی برای پذیرش دانشگاه باید مدرک بگیری !
=======
تا جایی که من اطلاع دارم نه نیازی نیست ولی برای پذیرش دانشگاه باید مدرک بگیری !
=======
Last edited by 3ッドマクス; 03-04-2009 at 01:18.
چه مدرکی..؟ولی برای پذیرش دانشگاه باید مدرک بگیری !
(منظور من اینه که یک مدرک بین المللی خاص مثل تافل رو باید بگیرم یا اینکه این رو اون طرف پذیرنده تعیین میکنه..؟)
Last edited by amir2011; 03-04-2009 at 12:06.
متاسفانه اينطور نيست خود آكسفورد بسته به نياز هر چند سال يك بار ويرايش جديد رو منتشر مي كنه ولي متاسفانه تو ايران ناشراي زبان هر سال روي جلد يه ويرايش جديد رو مي زنند بهترين منبع سايت خود ناشره.
ضرورتي نداره اول اين دوره و بعد اون يكي رو شروع كني.هر دو تاشون شما رو در بهترين حالت تا سطح متوسط پيش مي برند.بهتره يه دوره رو شروع كني و در كنارش مطالب كمكي مثل داستانهاي كوتاه رو استفاده كني.با تمام اينها چون من با فلسفه self-study تو زبان آموزي ميونه خوبي ندارم پيشنهاد مي كنم يه سر بري آموزشگاه و طبق روش اونجا كارتو ادامه بدي.
با توجه به کشوری که قصد مهاجرت دارید شما باید یکی از مدارک معتبر را داشته باشید...
من دقیقا نمیدونم، ولی تحت شرایط خاص هست که شما نیازی به مدرک نداری(مثل مهاجرت با خانواده، داشتن دعوت نامه و ... )
در غیر اینطورت، چه برای مهاجرت و چه برای پذیرش در دانشگاه شما مدارکی را باید ارائه بدی که با توجه به کشوری که میخوای بری متفاوته!
همینطوره و به قول گیسوی عزیز از لغاتی که فراگرفتیم استفاده کنیم .ولی در کل جهت فراگیری کامل زبان و تکنیک طلایی یادگیری زبان مطالعه حجم کمی از مطالب در فاصله زمانی معین اما مداوم است. و مستلزم مدت زمانی حدوداً دوسال است.
اموزش گرامر انگلیسی از صفر تا پیشرفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای یادگیری زبان انگلیسی چند لغت لازم است؟
من در حال فراگیری زبان هستم یک مقداری حدود 10 درصد زبان رو بلد هستم اونم هم نه در حد نوشتن ! گفتم خب چطور میتونم از این سایت برای رفع مشکلاتی که در نوشتن دارم استفاده کنم به این نتیجه رسیدم بهتر هست در تاپیکی مطرح کنم ! تصمیم داشتم چنین تاپیکی ایجاد کنم به همین دلیل قوانین مبحث رو مطالعه کردم و اینطوری که متوجه شدم وجود این تاپیک مشکل داشت شاید هم نداشت من درست متوجه قوانین نشدم !
به هرحال من در همین تاپیک جمله های رو میگم که چون زبانم در نوشتار خوب نیست اصلا یعنی قواعدم خیلی ضعیف هست خیلی مشکلات دارم دوستانی که جمله ها رو مطالعه میکنند مشکلاتش رو بگند و همچنین دلیلش رو ممنون !
برای شروع از جمله های ساده شروع میکنم !
مثلا الان میخوام بگم که اسم من هست فلان و میخوام زبان انگلیسی رو یاد بگیرم !
Hi . my name is x and i want to learn the english
فکر میکنم جمله ای که گفتم مشکل داره ! نوع درستش رو یکی اگر بگه ممنون میشم و همچنین دلیلش هم بگید دیگه عالی میشه ...
Last edited by 3ッドマクス; 03-04-2009 at 23:52.
سلام...
همچین تاپیکی هم اینجاست و هم بهتون پیشنهاد میکنم تو کار گروهی a group to study English هم شرکت کنید شاید نتیجه گرفتید
---
خودتون را خیلی دست کم نگیرید..جملتون تنها یک اشکال کوچولو داره: I want to learn English...نیازی به the نبود...زبان انگلیسی یک اسم خاص هست
سوالی بود همینجا مطرح کنید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)