راست ميگيا بازي منتشر شده بايد بره به بخش بازيهاي كامپيوتري. من الان به حسين خان خبر ميدم. البته احتمالا اين انتقال فردا صورت بگيره چون انتشار فرداست نه امروز
راست ميگيا بازي منتشر شده بايد بره به بخش بازيهاي كامپيوتري. من الان به حسين خان خبر ميدم. البته احتمالا اين انتقال فردا صورت بگيره چون انتشار فرداست نه امروز
عزیز این لینکی که علی جان داد لینک خرید آنلاین بازی از پی سی هست !
بله مي دونم واسه همون تعجب كردم كه چطور به اين زودي بازي در دسترس ايشون هست چون لينكها صبح منتشر شدن يعني با چه سرعتي 5 گيگ رو دانلود كردن به اين زودي
Westgame هم بازی رو گذاشته برا فروش ! بابا ایرانیا خیلی کارشون درسته ! قدر نبودن کپی رایتو بدونید ...
اگه امروز باز باشه میرم میخرم ... ولیعصره ...
احتمالا فردا همه جا گير مياد بازي يكي از دوستام گيم فروشي داره زنگ زدم مژده بدم كه دانلودش كنه گفت بابا گذاشتم دانلود. احتمالا فردا ميشه گير آورد فقط يه چيز نميدونم چرا اينطوريه حجم فايل هاي رار مجموعا 4.78 گيگ هست يه DVD با اينكه حجمش 4.7 هست ولي بيتر از 4.5 گيگ نميشه روش اطلاعات زد حالا كه حجم رار شده بازي 4.78 هست تو چند تا DVD ميزنن خودش رو؟
سايت خودمون هم بازي fifa soccer 2009 رو گذاشته به فروش.(خريد پستي)
آقا کسی میدونه تو اصفهان کی زود میاره که این روزا دستمون باشه؟
مرسی
اومد واقعا؟
تو بازار کی گیر میاد؟![]()
سلام به محض اینکه پی سی ورد فیفا رو گذاشت سفارشش دادم حالا باید منتظر رسیدنش باشم در ضمن این سیستم توان خوبی برای اجرای بازی داره؟
amd athlon(tm)64 processor3500+ 2.21GHs
ram :2 G
GRAPHIC CARD NVIDIA GEFORECE 7100GS (512M)
من میگم اگه سی پی یو رو یه کم ارتقا بدم چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)