دقیقاً چهارش مثل بازی های کودکانه و جادویی ژاپنی بود...( البته فقط جلدش )![]()
دقیقاً چهارش مثل بازی های کودکانه و جادویی ژاپنی بود...( البته فقط جلدش )![]()
من به يك جايي رسيدم كه بايد با يك غول سنگي بجنگم
هرچي ميزنمش نميميره
ميرم جلوش و دكمه spaceرو ميزنم و ميره پشتش و يه شمير ميزنه با پاهاش و بعدش ميره بالاي كلوش و يه شمير تو صورتش ميزنه بازم خونش كم نميشه
عكس اين مرحله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 26-02-2010 at 14:20. دليل: عکس های با حجم بزرگ رو به صورت آدرس بزارین
برای شکست دادن جنگجو این امکان وجود نداره که بتونین با استفاده از شمشیر و جادو شکستش بدین. بلکه باید اون رو به لبه ها (در مرحله Tower of Ormazd, به پایه های اتاق و مرحله City of Light به داخل قفس) بکشونین و با استفاده از وجود الیکا و زدن ماوس سمت چپ اونو به عقب هل بدین.
اينجا بايد ببرمش كنار پرتگاه؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
من در اين بازي جايي رو سيو ميكنم ولي وقتي لودش ميكنم از اول همون مرحله مياره و از اونجايي كه سيو كردم نمياره
آخه يه جا خوندم كه هرجا بخواي ميتوني سيو كني
سیو ها فقط در اول بازی و قسمت های Check Point یا امتیاز شماری کــار میکنه!!!
اگه باشه, بله.
بعد بردمش كنار پرتگاه چيكارش كنم
در ضمن چند تا ستون هم هست
فكر كنم دفعه دومه كه دارم باهاش ميجنگم
اون ستون ها خراب شدنیه ولی رو جنگجو تاثیری نداره.
جنگجو رو به لبه بکشونین طوری که پشتش بهش باشه. بعد از رسیدن به لبه, اون به طور خودکار سعی میکنه که با پاش شما رو له کنه که الیکا به کمک شما میاد...
دستت درد نکنه هوس جان بقیش نوبت منهنیگا
:
بعدش الکا میاد بانور جلوی له شدنتونو میگیره!بعدشم بازی میگه که1000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000بار کلیک کنید! تا غوله بیفته تو پرتگاه باتو اون زندانه یا اون خرابه ها روش خراب شه و...........
من یه موس2800دارم واسه a4teach هست تبلیغش نباشه یه دکمه داره که بزنیش 3بار کلیک حساب میشه یعنی بازدن این دکمه انگار سه تا موس باهم کلیک روزدن بعد من اینو10000000000بار میزنم سیم ثانیه میبرم![]()
خب اگر بگیریش که به صرف تره....البته من هنوز اونجا نرسیده ام!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)