تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 119 از 159 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی رو اتفاقا تموم کردم . فقط بار اول که به قرض آنفولانزا نیاز داشتم رفتم پیش طرف و ازش گرفتم . دفعات بعد میزاشتم که بمیرم و خودش میرفت ماموریت ها رو میگرفت . پایانی که من دیدم اینجوری بود که تمام budy ها رو تو یه منطقه کشتم و بعد کیف رو به jakal دادم و از یه مکان دور صحنه ی انفجار رو دیدم . برای اسلحه ها هم من الماس های محیطو جمع کردم و یا با رفتن ماموریت ها پولی که بدست میاوردم صرف خریدن اسلحه میکردم . ضمنا بنده بازی رو هم اون موقع برای سایت ویدئوگیمز نقد کردم که میتونی بری بخونی .
    اگر هم خواستی save های بازی رو هم هنوز دارم که میتونم بدم بهت امتحان کنی(اگه خواستی pm بده) . ببینی safe house هارو آپگرید کردم ؟ یا چند تا ماموریت جانبی رفتم ؟

حالا دیگه من نیازی به ادامه دادن این بحث توی تاپیک با کسی که داره اینجوری و به راحتی تهمت میزنه نمیبینم . موفق باشین .
    شما 1000 تا هم الماس داشته باشي وقتي يه چيزي آنلاك نشده چطور مي خواي بخري؟ سيو هاوس ها هم زماني آپگريد ميشه كه شما مامورت هاي آبي يا همون بادي ها رو انجام بدي.

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض patch

دوستان من سایت رسمی بازی رفتم اینجا patch ی برای دانلود نبود .
    این patch که دوستان می گند غیر رسمیه ؟ یا جریان چیز دیگست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام من اول بازی هستم

یک پیغام میاد به این صورت

prees right ALT open your map and use the diamond tracker

باید چی کار کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من اول بازی هستم

یک پیغام میاد به این صورت

prees right alt open your map and use the diamond tracker

باید چی کار کنم
    خوب دكمه alt سمت چپ رو بزن تا نقشه رو بياره ديگه 360 درجه دور خودت بچرخ يواش هر جا سبز ثابت شد مستقيم برو ميرسي به الماس

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

بچه ها من یه سوال دارم

وقتی میرم به safe house یا post guard و همه کسانی که اونجا هستند رو می کشم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی مثلا safe house از حالت lock در نمیاد. میشه بگین من باید چی کار کنم؟

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من یه سوال دارم

وقتی میرم به safe house یا post guard و همه کسانی که اونجا هستند رو می کشم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی مثلا safe house از حالت lock در نمیاد. میشه بگین من باید چی کار کنم؟
    post Guard ها که unlock نمیشن . safe House ها هم حتما یکیو نکشتی ! دور و بر خونه رو خوب بگرد یکی پیدا میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من یه سوال دارم

براي تصاحب Safe House بايد 3 نفري كه دارن ازش محافظت مي كنن رو بكشي براي آنلاك كردن گاردها نيازي به كشتن نيست كافيه بري كناره زاغه مهمات در بعضي ها هم كه زاغه مهمات نيست بايد بري به سمت جعبه دارو و جلوش وايسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه ماموریت هایی که قرمز هستن رو انجام بدیم درصد اضافه نمیشه؟حتما باید بریم رو آبی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه ماموریت هایی که قرمز هستن رو انجام بدیم درصد اضافه نمیشه؟حتما باید بریم رو آبی؟
    چرا ميشه ولي آبي ها رو اصولا بايد انجام بدي اينطوري Repiutiation و لول شما افزايش پيدا مي كنه

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

من بازی رو یه ماه پیش تموم کردم. ولی با تاخیر دو ماه باورتون میشه. آخه نمی دونستم چجوری باید پیش بری
    هرچی هم سرچ کردم راهنما گیر نیوردم. تا اخرش اتفاقی توی بازی فهمیدم. چطور جلو بری.
    بازیه خوبی بود اصلا کلا خوب حس توی افریقا بودن رو بهت القا میکردو طبیعت بازی که مثل یه مستند بود که داره
    از شبکه چهار پخش میشه. من بیشتر بازی رو با شات گان رفتم هیجان داشت اوجش وقتی بود وسط مهلکه گیر میزد.
    راستی چرا رفیقاش بهش حمله کردن برای الماسها بود؟ اخر بازی هم اون انفجار کشتش یا زنده موند؟؟(نقش اول)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •