تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 196 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

چرا اواست قابلیت جمع آوری فایل های اپدیتشو نداره؟
    البته میدونم آپدیتاش توی سایتش هست
    چون احتیاجی به جمع آوری آپدیت و دردسرهای بعد از دوباره کپی کردن اونها رو نداره.
    کل آپدیت های اواست بصورت یک فایل exe در سایتش وجود داره و کافیه بعد از دانلود در سیستمی که اواست از قبل بر روش نصب بوده اجرا بشه تا آنتی ویروس آپدیت بشه. این فایل exe قابل کپی کردن به تمام سیستم هایی هست که اواست روشون نصب هست.

فقط کاربر باید دقت کنه که آپدیت ها رو بر اساس نسخه 4 یا نسخه 5 اشتباه نگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

Avast نسخه ی پنجش اومده و کلا فرق میکنه. خواستی یک امتحان بکن.
    لینک دانلودش رو هم قبلا گذاشتم.
    من avast رو نصب کردم خوبه Malwarebytes Antimalware را از کجا دانلود کنم؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من avast رو نصب کردم خوبه Malwarebytes Antimalware را از کجا دانلود کنم؟
    از اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

جدید ترین نتایج تست آنتی ویروسها از لحاظ Performance

نتایج تست آنتی ویروسها از لحاظ شناسایی و بلاک کردن مخرب ها قبل از اجرا شدنشون چیزیه که باید با عملکرد آنتی ویروس ها از لحاظ کند کردن سیستم بصورت جدا مقایسه بشه. در این تست آنتی ویروسها را از لحاظ عملکردشون بر روی سیستم و تاثیر گذاریشون بر روی قسمت های مختلف سیستم مانند آرشیو کردن فایل ها و یا سرعت بوت سیستم با هم مقایسه کردند. تست صورت گرفته از طرف سایت معتبر raymond.cc انجام گرفته و این نتیجه در اکثر سایت های امنیتی و انجمن آنتی ویروسها مورد بحث و گفتگو قرار گرفته.

بعضی از مواردی که در این تست بر روی آنتی ویروسها آزمایش شدند...

Application Launch: در حالت معمولی به خاطر اسکن اتوماتیک تمام آنتی ویروسها زمان باز شدن فایل, زمان اجرا کردنشون را کند میکنند. این بنچمارک نشون دهنده مدت زمان اجرا کردن فایل ها در هر آنتی ویروس است. زمان کمتر نشون دهنده بهتر بودن آنتی ویروس است.

Boot Time: این قسمت نشون دهنده زمان بالا اومدن ویندوز بدون آنتی ویروس و همراه با آنتی ویروس است. گاهی پیش اومده که بعضی افراد احساس میکنند که از وقتی آنتی ویروس نصب کردند زمان بالا اومدن سیستمشون کندتر شده و به مدت زمان بیشتری احتیاج داره. زمان کمتر نشون دهنده بهتر بودن آنتی ویروس است.

Idle Memory Usage: آنتی ویروس ها همیشه در سیستم فعال هستند و به همین دلیل مصرف رمشون نسبت به فعالیت هایی که در یک سیستم انجام میشه متغیره و همیشه رم مصرفی یک آنتی ویروس یکسان نیست. در این تست نشون میده که کدام آنتی ویروس از رم کمتری در سیستم استفاده میکنه.

Peak Memory Usage: بعضی آنتی ویروسها ممکنه در زمان عادی رم خیلی کمی را اشغال کنند, بخاطر اینکه بعضی از آنتی ویروسها دارای تکنولوژی آزاد کردن رم مصرفی هستند. به این صورت که وقتی با آنتی ویروس سیستم را اسکن میکنید ممکنه میزان مصرف رمش به چندصد مگابایت برسه اما بعد از اتمام اسکن آنتی ویروس رم اشغال شده توسط پروسه هاش رو دوباره آزاد میکنه تا در اختیار سیستم قرار بگیره. در این تست نشون میده که هر آنتی ویروس تا چه مقدار رم رو میتونه قبل از آزاد کردنش مصرف کنه. کمترین بهترین.

Setup Installer File Size: این بنچ مارک نشون دهنده حجم فایل ستاپ هر آنتی ویروس قبل از نصب آن است. در واقع این قسمت برای سیستم های امروزی زیاد مهم نیست. آنتی ویروس 10 مگابایت باشه یا 100 مگابایت فرقی نمیکنه چون در هر صورت 1 بار نصب میشه. برای کسانی که حجم فایل نصب هر آنتی ویروس مهمه میتونند این قسمت را نگاه کنند. کمترین بهترین.

Full Scan Benchmark1: زمان اسکن کل سیستم یا همان Full Scan توسط هر آنتی ویروس نشان داده شده. کمترین زمان نشان دهنده بهتر بودن اون آنتی ویروس در زمان Full Scan است.

Compress File: زمانی که کسی فایلی را توسط برنامه هایی مانند PowerISO, Winrar; Winzip یا غیره به حالت فشرده در میاره, آنتی ویروس میتونه در مدت زمان فشرده شده فایل تاثیر گذار باشه. کمترین زمان, بهتر بودن آنتی ویروس را نشون میده.

Extract File: زمانی میرسه که شما میخواهید فایل های فشرده شده ی خودتون را از حالت فشرده بودن خارج کنید. مثلا محتوای فایل های ISO, RAR, ZIP و یا غیره را میخواهید داخل فولدری بریزید. اگر آنتی ویروس داشته باشید مسلما وقت بیشتری را برای Extract کردن نیاز دارید. در این تست نشون میده کدام آنتی ویروس به مدت زمان کمتری نیاز داره و فایل ها را سریعتر اسکن میکنه تا اونها رو آزاد کنه و در Extract کردنشون زیاد تاثیر گذار نباشه.

Registry Key Count: هر نرم افزاری که کلید های رجیستری بیشتری را در زمان نصبش در سیستم ثبت بکنه به همان اندازه سرعت یک سیستم را میتونه کمتر کنه. شاید تا حالا تفاوت سیستم را قبل از نصب نرم افزار های Adobe را با قبل از نصب اونها احساس کرده باشید. در این تست هر آنتی ویروسی کلید های رجیستری کمتری را ثبت کنه نشون دهنده بهتر بودن اون آنتی ویروس از لحاظ کلید های رجیستری میباشد.

Load Website: زمان باز کردن سایتها در آنتی ویروسهایی که HTTP Scanner دارند همیشه بیشتر از آنتی ویروسهایی است که HTTP Scanner ندارند. Web Scanner اسم دیگه ای است که بعضی وقتها برای HTTP Scanner در آنتی ویروسها معرفی میشه. دیتابیس و موتور اسکن این قسمت با حالت Real Time Protection برای فایل ها فرق میکنه و به همین دلیل آنتی ویروسهایی که دارای HTTP Scanner هستند به مدت زمان بیشتری جهت باز کردن یک سایت و یا دیدن فیلم های آنلاین مانند Youtube احتیاج دارند. Avira Antivir Personal آنتی ویروسی هست که بطور نمونه HTTP Scanner نداره اما نسخه های دیگر این آنتی ویروس دارند.

File Download: شاید یکی از مهمترین بنچ مارکها برای همه این قسمت باشه. مدت زمان دانلود فایل ها از اینترنت همیشه میتونه توسط یک آنتی ویروس و حتی فایروال تاثیر گذار باشه. در این تست نشون میده که کدام آنتی ویروس سرعت دانلود فایل ها از اینترنت را کمتر میگیره و در نتیجه سرعت دانلود فایل هاتون بیشتر خواهد بود. کمترین عدد نشون دهنده بهتر بدون آنتی ویروس است.

جهت دیدن نتایج این تست سایت زیر را باز کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا از بالا مثل عکس زیر در قسمت Select a benchmark report نتیجه ی تستی را که میخواهید ببینید انتخاب کنید.

برای هر بنچ مارک در همین سایت توضیح داده شده که تست انجام شده چطور و بر روی چه فایلی آزمایش شده.
    موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 14-07-2010 at 15:12.

6. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بالاخره ما که نفهمیدیم کدوم سایت تست دقیقی انجام میده.
    نتایج این سایتی که معرفی کردید با AV تفاوت داره تا حدی.

من که می دونم هیچ امنیتی پایدار نیست ولی به نظر شما کدوم آنتی ویروس هم سرعت خوبی داره و هم در شناسای و از بین بردن ویروس و Malware , Trojan و غیره مناسبت تره نسبت به بقیه!!!

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

بالاخره ما که نفهمیدیم کدوم سایت تست دقیقی انجام میده.
    نتایج این سایتی که معرفی کردید با AV تفاوت داره تا حدی.

من که می دونم هیچ امنیتی پایدار نیست ولی به نظر شما کدوم آنتی ویروس هم سرعت خوبی داره و هم در شناسای و از بین بردن ویروس و Malware , Trojan و غیره مناسبت تره نسبت به بقیه!!!
    تست بالا که در مرود امنیت نبود. اما پیشنهاد میکنم اول دنبال یک آنتی ویروس از لحاظ قدرت بگردید بعد توی سیستم خودتون چک کنید و میزان در گیر کردن سیستم رو خودتون تست کنید. بعضی وقتها یک آنتی ویروس با یه سیستم زیاد سازگار نیست که بهتره شخصا تست شه.

البته این تست جدید هست هنوز av تست performance test جدید رو نذاشته.

اگه نه اعتقاد دارید که هیچ برنامه امنیتی مناسب نیست پس بهتره دنبال سرعت باشم بهتره اول چندتا گزینه سبک رو انتخاب کنی بعد دنبال این باشی که کدوم قدرت بهتری داره. توی سرعت من چیزی که شخصا تست کردم eset بود اما آویرا فیری و avast و حتی جی دیتا و نورتون هم کمتر سیستم رو درگیر می کنند.

9. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

تست بالا که در مرود امنیت نبود. اما پیشنهاد میکنم اول دنبال یک آنتی ویروس از لحاظ قدرت بگردید بعد توی سیستم خودتون چک کنید و میزان در گیر کردن سیستم رو خودتون تست کنید. بعضی وقتها یک آنتی ویروس با یه سیستم زیاد سازگار نیست که بهتره شخصا تست شه.

البته این تست جدید هست هنوز av تست performance test جدید رو نذاشته.

اگه نه اعتقاد دارید که هیچ برنامه امنیتی مناسب نیست پس بهتره دنبال سرعت باشم بهتره اول چندتا گزینه سبک رو انتخاب کنی بعد دنبال این باشی که کدوم قدرت بهتری داره. توی سرعت من چیزی که شخصا تست کردم eset بود اما آویرا فیری و avast و حتی جی دیتا و نورتون هم کمتر سیستم رو درگیر می کنند.
    من تا حالا از آنتی ویروس های زیر استفاده کردم:
    eset Nod 32 v4
    Kaspersky 2010 - 2011
    Avira personal - premium 8-9

هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره. nod از نظر سرعت خیلی خوبه ولی به امینت آویرا و کسپر نمیرسه.
    کسپر امنیتش خوبه ولی خیلی سیستم رو درگیر می کنه.
    آویرا از نظر سرعت خوبه امنیتش هم بد نیست اما اشکالی که داره Removal خوبی نداره. کامل نمی تونه ویروس ها رو پاک کنه.

حالا می خوام برم سراغ نورتون 360 ویرایش 4 شنیدم که هوش مصنوعیش خیلی خوبه. سرعتش هم خوبه.
    کسی اینجا تست کرده؟ از نظر امنیتی چطوره؟ سرعتش چی؟

روی 2 تا سیستم می خوام بریزم:
    PC:
    CPU Dual Core 2.4
    Ram 1 Gig
    H.d.d Sata

Laptop:
    Cpu Dual core 2.1
    Ram 3 Gig
    H.d.d Sata

نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

eset Nod 32 v4
    Kaspersky 2010 - 2011

هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره. nod از نظر سرعت خیلی خوبه ولی به امینت آویرا و کسپر نمیرسه.
    آویرا از نظر سرعت خوبه امنیتش هم بد نیست اما اشکالی که داره Removal خوبی نداره. کامل نمی تونه ویروس ها رو پاک کنه.

حالا می خوام برم سراغ نورتون 360 ویرایش 4 شنیدم که هوش مصنوعیش خیلی خوبه. سرعتش هم خوبه.

PC:
    CPU Dual Core 2.4
    Ram 1 Gig
    H.d.d Sata

Laptop:
    Cpu Dual core 2.1
    Ram 3 Gig
    H.d.d Sata

نظرتون چیه؟
    سلام
    نورتون خوبه ولی اونم معایب و مزایای خودش رو داره
    مثلا با استفاده از تکنولوژِ سونار شما میتونی با خیال راحت وبگردی کنی
    البته فکر کنم فقط نورتون 360 داره
    که واقعا سنگینه
    ولی قابلیت کلین کردن مناسبی نداره اون طور که مد نطرتون هست
    اویرا هم که اصلا نمیتونه گند زدایی کنه فقط حذف و قرنطینه
    ولی
    کسپر از همه لحاظ خوبه
    هم قابلیت گند زدایی عالی هم شناسایی و هم هوش مصنوعی و
    بهی وی ار بلوکر
    یعنی بلوک کردن فایل از رویه رفتار فایل
    اگر سرعت سیستم برات مهمه که نود 32 نصب کن
    ولی قابلیت تشخیص مناسبی نداره
    اگر از همه پچ ها و کرک های تویه سیستم خسته شدی اویرا نصب کن
    ولی اگر امنیت برات در درجه ی اول قرار داره و یخورده استفاده منابع بیشتر سیستم برات زیاد مهم نیست کسپر نصب کن
    البته نورتون هم بد نیست ولی اون انتظاری رو که از نورتون داری تویه نورتون 360 هست که اونم در حد کسپر از سیستمت استفاده میکنه
    پس نتیجه کلی استفاده از کسپر اگر میتونی به درستی تنظیماتش رو انجام بدی
    نه اینکه فقط نصب کنی و همه انتظاری هم ازش داشته باشی

12. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

eset Nod 32 v4
    Kaspersky 2010 - 2011

PC:
    CPU Dual Core 2.4
    Ram 1 Gig
    H.d.d Sata

Laptop:
    Cpu Dual core 2.1
    Ram 3 Gig
    H.d.d Sata

نظرتون چیه؟
    سلام.
    همه محصولات Norton از تکنولوژی SONAR بهره میبرن.
    N360 تا نسخه 3 از NAV و NIS هم سبک تر بود.احتمالا نسخه 4 هم همینطوره.
    محصولات نورتون 2010 از نظر سرعت و سبکی با آنتی ویروسهایی مثل NOD32 و Avira رقابت نزدیکی داره.
    متاسفانه فایروالش ضعیفه.
    اگر کاربر متوسط به بالا هستید توصیه میکنم از NAV یا NIS استفاده کنید.
    خوشحال میشم اگر تجربه اولیه خودتون رو از نظر سرعت و کارایی تو تاپیک مخصوص Norton بیان کنید.

14. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    همه محصولات Norton از تکنولوژی SONAR بهره میبرن.
    N360 تا نسخه 3 از NAV و NIS هم سبک تر بود.احتمالا نسخه 4 هم همینطوره.
    محصولات نورتون 2010 از نظر سرعت و سبکی با آنتی ویروسهایی مثل NOD32 و Avira رقابت نزدیکی داره.
    متاسفانه فایروالش ضعیفه.
    اگر کاربر متوسط به بالا هستید توصیه میکنم از NAV یا NIS استفاده کنید.
    خوشحال میشم اگر تجربه اولیه خودتون رو از نظر سرعت و کارایی تو تاپیک مخصوص Norton بیان کنید.
    سلام
    اقا nis
    چیه منظورتون نورتون اینترنت سکیوریتی هست یا نود اسمارت؟
    من تا حالا استفده نکردم
    راستی همین الان هم کسپر رو پاک کردم به نظرتون ویندوز عوض کرد نورتون خوبه یه تستی کنم؟ یا همون کسپر؟
    چون من معمولا تنظیمات هوش مصنوعی فایروال و.. تغیر میدم و در حد بالا میزارم
    من فقط یه باز نورتون 360 رو نصب کردم ورژن 2007
    خیلی سنگین بود
    اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •