100 درصد تاييد ميشه !!!
اكثر مواقع حتي وقتي كه سرعت خيلي خوبه تو سرچ گوگل ميمونه![]()
100 درصد تاييد ميشه !!!
اكثر مواقع حتي وقتي كه سرعت خيلي خوبه تو سرچ گوگل ميمونه![]()
نيمدونم چرا بعد از هر بار قطعي و اختلال وضعيت انقدر خوب ميشه، الان ساعت 23:30 است، خواستم جي ميل رو باز كنم ظرف 5 ثانيه همه چيز كامل لود شد
اين بهترين پينگي هست كه تا حالا با adsl مخابرات از اسپيدتست گرفتم
لطفا بقيه دوستان هم لطف كنن تست بگيرن و در تاپيك قرار بدن مخصوصا دوستان مكس نتي
![]()
Last edited by urumchi; 30-07-2011 at 22:50.
خوب ظبیعی هست! وقتی یم مدت اینترنت قطع باشه، ترافیک شبکه کم میشه، و وقتی که درست شد،کسی نیست که از پهنای باند استفاد ه کنه و همش مال شماست!
منظور من از قطعي و اختلال همون باز نشدن گوگل،تاپيكهاي p30world و بعضي از سايتها در چند روز پيش بود، حالا از چند روز پيش تا امروز کسی نیست که از پهنای باند استفاده کنه و همه ش مال منه؟ ببخشيد ولي حرفتون در اين مورد اصلا منطقي و صحيح نيست.
Last edited by urumchi; 31-07-2011 at 12:56.
منظور من اینه که مثلا 3 4 ساعت اینترنت قطع هست یا خیلی افت سرعت داره که هیچ کس نمیتونه استفاده کنه، در چنین شرایطی وقتی یهو مشکل برطرف بشه و به حال عادی برگرده کسایی که در حال استفاده هستند میتونن از حداکثر پهنای باندی که بهشون داده شده رو استفاده کنن تا زمانی که دوباره ترافیک شبکه بالا بره!
در مورد باز نشدن فروم هایی مثل P30world و persiantools در شب، فکر کنم به خود سرور سایت ها بستگی داره! چون من تو شهر های دیگه هم اینو دیدم! درضمن بعضی وقت ها خود سرور سایت ارور هم میده!
شاید شبها سرور سایت ها درگیر کار های دیگه ای میشند، مثلا بک آپ گیری یا کاری که سرور رو خیلی درگیر میکنه!
شایدم برای اینکه هزینه سرور هارو کم کنن، شبها آپلود و دانلود میکنن! شایدم VPS و VPN شبانه میفروشن
! اینجا ایرانه، هیچ کاری نشد نداره
!
در مورد گوگل و یاهو هم یکی دو بار برای من پیش اومده که باز نشده، ولی با "چیز میز شکن" باز شده! فکر کنم تعریف جدید داره شکل میگیره به اسم"فیلترینگ نا محسوس"!!!!!
(البته نه فقط در ساعات شب)
Last edited by amir200812; 31-07-2011 at 13:13.
دمت گرم! دقيقا اين همون چيزي كه من هي ميخوام بگم ولي نميدونستم چه اسمي بزارم روش
چند شبه وي پي ان از كار افتاده و مدام ارور 691 ميده. اول فكر كردم يا يوزرنيم پسورد اشتباهه يا اعتبارم تموم شده ولي وقتي چك كردم ديدم نه هيچكدوم از اينا نيست. رفتم داخل سايتي از وي پي ان خريدم ديدم زده ارور 691 اگه از 2مورد بالا كه گفتم نباشه بعلت بسته شدن پورت هستش يعني مخابرات چند شبه كه پورتهاي وي پي ان رو ميبنده ولي روزها باز هستن
ضمن اينكه شبها بعضي سايتها كه ميرم يهو وسط وبگردي صفحه پيوندها ظاهر ميشه و ديگه نميتونم ادامه وبگردي بدم ، خودم كه احساس ميكنم شبها تحت نظرم و همه فعاليتهام زير نظر مخابراته دقيقا انگار كه دارن مانيتورينگ ميكنن. چند شبه كه شبها ساعت 2 سيستم رو خاموش ميكنم و اصلا دانلود هم نميكنم
پس این حس مشترکه؟ضمن اينكه شبها بعضي سايتها كه ميرم يهو وسط وبگردي صفحه پيوندها ظاهر ميشه و ديگه نميتونم ادامه وبگردي بدم ، خودم كه احساس ميكنم شبها تحت نظرم و همه فعاليتهام زير نظر مخابراته دقيقا انگار كه دارن مانيتورينگ ميكنن. چند شبه كه شبها ساعت 2 سيستم رو خاموش ميكنم و اصلا دانلود هم نميكنم![]()
چون منم یک اوقاتی شده سایت هایی که رفتم بعدش زود فی۳لتر شدند. انگار که منتظرند ببینید من به چه سایتی میرم!
سرعت 512 از آنا دارم اما الان در حد دايال آپ شده !!!!!
همه دوستان مشكل دارند يا اينكه فقط مشكل انا اينترنته !!؟
بالاخره تونستم بعد از حدود 7 ساعت، ساعت 2:15 شب كانكت بشم
خيلي مشتاقم بدونم اينبار چه بهانه اي واسه اين قطعي ميارن! لابد اينبار هم ميخوان بگن اون پيرزنه بود كابل نوري رو با بيل قطع كرده بود، حالا نوه ش رفته براي گراميداشت ياد مادربزرگش با كلنگ زده رو فيبر بين ايران و ارمنستان! يا يه بچه كوسه پدرسوخته از مامانش قهر كرده رفته هر چي كابل كف دريا بوده گاز زده!
هر چند بطور غير رسمي علت قطعي و كاهش شديد سرعت رو افت پهناي باند شرکت ارتباطات زيرساخت اعلام كردن
![]()
Last edited by urumchi; 01-08-2011 at 03:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)