تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 1178 اولاول ... 19691091151161171181191201211221231291692196191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

ممنون از پاسخ سریعتون میشه بفرمایید که ارجحیت این مدل نسبت به دیگر مدلها چیه؟
    آیا نسبت به ایسر ها فوجیتسو ارجحیت داره؟مخصوصا که ایسر 14 اینچ هست و سبکتر؟
    راستی لیست لپ تاپهای موجود در بازار زیر 600 رو میشه برام بزارید
    با تشکر
    دستکاه اپرو هم دستگاه خوبیه که تو ایران نماینده رسمی برای گارانتی داره مشخصاتش رو هم ردم
    من توصیه میکنم از این پائین تر نرو برای قیمت چون کیفیت میاد پائین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

راستی من Sony Vaio Sz 780 N5 دیدم تو یه سایت با این که امکاناتش کمتر بود قیمتش بود 1790

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سونی سری Sz طراحی و امکانات بسیار خاص داره و نمیشه با هیچ 13.3 اینچی مقایسه کرد چون رقیب نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جناب رجیستر سلام ، امیدوارم حالت خوب باشه

میتونی 2 تا از شرکت هایی که خودشون وارد کننده و فروشنده باشن و قیمت به همکارشون از بقیه بهتر باشه - برند های dell و sony - رو معرفی کنی .

من تهران نیستم و میخوام کسی رو تو خرید لپ تاپ انتخاب کنم که از لحاظ قیمت و سالم بودن دستگاه های وارداتیش خیالم جمع باشه . و چند دست نچرخه تا به دستم برسه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

5505 فوجیتسو
    1cel-1mb
    512mb-ram
    80 gig-hard
    dvdrw
    224 share intel
    wifi
    bag
    dos

570 با گارانتی ایران

epro laptop
    EN8515Intel Dual Core T2370 1.73Ghz, 1GB DDR, 120GB DvDRW+DL
    WiFi 56K NIC 15.4" Tbrite, WEBCAM, BLUETOOTH, DOS, 6 CELL Battery
    2.9 KGs, SANTO ROSA CPU SUPPORT, UV COATING, PIANO FINISH FANTASTIC MODEL
    With 1year Iran warrantee 650,000 Toman

Acer 5220 Celeron 2Ghz 512MB 80GB DVDRW 15.4" DOS X3100 SH
    intel WiFi WEB-BT 5,700,000

با گارانتی ایران
    اساتید من بین acer و fujitsu گیر کردم
    چون هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کانفیگ مثل همن با این تفاوت که Acer اینچ 14 داره ولی اون نداره میشه راهنمایی نهایی رو بکنید
    ممنون

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

اساتید من بین acer و fujitsu گیر کردم
    چون هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کانفیگ مثل همن با این تفاوت که Acer اینچ 14 داره ولی اون نداره میشه راهنمایی نهایی رو بکنید
    ممنون
    فرقی نمی کنن ایسر ظاهرش بهتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فرقی نمی کنن ایسر ظاهرش بهتر
    پس میشه با این بودجه یعنی تا 600 تومن بهترین گزنته رو از هر لحاظ برای هر کدوم جداگانه به من معرفی کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه سایتی این شرکت های گارانتی ندارند لپ تاپاشونو معرفی کنند

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

سلام به همه ، من میخوام یه لپ تاب بخرم و ویژگی های لپ تاپ مورد نظرم هم به ترتیب اولویت اینهاست:
    1. توان پردازش و عملیات بالا، یعنی تا تقی به توقی خورد زود هنگ نکنه و سرعتش اگر نرم افزارهای سنگین و حجیمی مثل آنتی ویروس قوی یا درایور پرینتر روش نصب کردم نیاد زیر صفر.
    2. من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و با نرم افزار های حل عددی زیاد سروکار دارم این نرم افزارها حجم محاسباتی بالایی دارند و مثلا باید یه دستگاه معادلات هزار معادله هزار مجهول رو چهل هزار بار پشت سر هم حل کنند نمیدونم برای انجام یه همچین کاری لپ تاپ نیاز به رم بالا داره یا کش بالا یا پردازنده بالا لطفا راهنماییم کنید، به هر حال میخوام لپ تاپم یه همچین نرم افزاری رو با سرعت قابل قبولی ران کنه
    3. کیفیت تصویر و وضوح مانیتورش خوب باشه و اگه زاویه نگاه کردن به مانیتور تغییر کنه کیفیت تصویر به هم نخوره و مانیتورش کوچیک نباشه(15 اینچ باشه)
    4.کیفیت قطعات سخت افزاریش خوب باشه مثلا آنتن دهی وایر لسش ضعیف نباشه یا کار کردن با موس و کیبردش راحت باشه یا قابش زود خش نیفته و اگه امکانات به روز دنیا مثل بلو ری روش باشه که خیلی عالیه
    5. به لحاظ ظاهری شکیل و قشنگ باشه.
    6. قیمتش زیر دو میلیون باشه
    7. در ایران خدمات پس از فروش قابل اعتمادی داشته باشه
    ...فکر کنم بهترین لپ تاپ جهان هم همه اینها رو یکجا نداشته باشه!!! به هر حال اگر برای هر گزینه جداگانه راهنمایی کنید هم متشکر میشم راستی یه سوال آیا لپ تاپ های با صفحه نمایش لسی هم وجود دارند اگه هستند میشه چند مدلشون رو نام ببرید باز هم قبلا از راهنمایی هاتون تشکر می کنم
    راستی لطفا اگر سایتی هست که مدل ها و برند های مختلف لپ تاپ رو با توضیحات کامل معرفی کرده هم لطفا آدرسشوبرا بگذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه ، من میخوام یه لپ تاب بخرم و ویژگی های لپ تاپ مورد نظرم هم به ترتیب اولویت اینهاست:
    1. توان پردازش و عملیات بالا، یعنی تا تقی به توقی خورد زود هنگ نکنه و سرعتش اگر نرم افزارهای سنگین و حجیمی مثل آنتی ویروس قوی یا درایور پرینتر روش نصب کردم نیاد زیر صفر.
    2. من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و با نرم افزار های حل عددی زیاد سروکار دارم این نرم افزارها حجم محاسباتی بالایی دارند و مثلا باید یه دستگاه معادلات هزار معادله هزار مجهول رو چهل هزار بار پشت سر هم حل کنند نمیدونم برای انجام یه همچین کاری لپ تاپ نیاز به رم بالا داره یا کش بالا یا پردازنده بالا لطفا راهنماییم کنید، به هر حال میخوام لپ تاپم یه همچین نرم افزاری رو با سرعت قابل قبولی ران کنه
    3. کیفیت تصویر و وضوح مانیتورش خوب باشه و اگه زاویه نگاه کردن به مانیتور تغییر کنه کیفیت تصویر به هم نخوره و مانیتورش کوچیک نباشه(15 اینچ باشه)
    4.کیفیت قطعات سخت افزاریش خوب باشه مثلا آنتن دهی وایر لسش ضعیف نباشه یا کار کردن با موس و کیبردش راحت باشه یا قابش زود خش نیفته و اگه امکانات به روز دنیا مثل بلو ری روش باشه که خیلی عالیه
    5. به لحاظ ظاهری شکیل و قشنگ باشه.
    6. قیمتش زیر دو میلیون باشه
    7. در ایران خدمات پس از فروش قابل اعتمادی داشته باشه
    ...فکر کنم بهترین لپ تاپ جهان هم همه اینها رو یکجا نداشته باشه!!! به هر حال اگر برای هر گزینه جداگانه راهنمایی کنید هم متشکر میشم راستی یه سوال آیا لپ تاپ های با صفحه نمایش لسی هم وجود دارند اگه هستند میشه چند مدلشون رو نام ببرید باز هم قبلا از راهنمایی هاتون تشکر می کنم
    راستی لطفا اگر سایتی هست که مدل ها و برند های مختلف لپ تاپ رو با توضیحات کامل معرفی کرده هم لطفا آدرسشوبرا بگذارید

با اجازه اساتید

دوست عزیز DELL XPS1530 رو یه بررسی بکن به نظرم خیلی جالبه قیمتش هم حدود 14000000 ریاله
    این برند با تمامی مدلهای DELL متفاوته ، هر چیزی رو که بخواهی میتونی توش پیدا کنی ، میتونی هزینه بیشتری هم بپردازی ولی مطمئن باش که از تمام امکاناتش استفاده نخواهی کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •