نرم افزاری که تو پست 1174 معرفی کردم دقیقا همون کارایی رو انجام میده که میخوای
نرم افزاری که تو پست 1174 معرفی کردم دقیقا همون کارایی رو انجام میده که میخوای
بچه ها من یه برنامه به غیر از اینایی که تو این تاپیک برای تبدیل به mp4 لازم دارم با مشخصاتی که در ادامه میگم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. فایل ها رو بعد از تبدیل با همون نام اصلیشون تبدیل کنه مثله jetaudio
2. قابلیت watermark image یا چیزی مشابه اون رو داشته باشه که مثلا یه عکس رو روی تصویر بزاره مثله total video converter
3. قابلیت crop یا بریدن اتوماتیک و هوشمند داشته باشه مثله Jetaudio نه مثلا برای هر کلیپ مجبور شیم یه عددی بدیم مثله سایر کانورتر ها
4. تنظیمات فایل خروجیش کامل بشه دستکاری کرد
يک نرم افزار هم ميخوام که فايل های تصويريمو تيکه کنه
ساده ترین نرم افزار Windows Movie Maker
دقیقا
البته بیشتر برنامه های تبدیل هم میتونن ببرن
یکی جوابه منم بده![]()
سلام من یه فیلم دیدم که چینی ها تبدیلشون کرده بودن و 14 فیلم بود که فشرده شده بود تو 1 دیویدی معمولی حالا میخواستم بدونم که چه طوری و از طریق چه نرم افزاری این کار شدنی و convert x2dvd را دارم کیفیت را پایین می یاره ولی اون نرم افزاری که چینی ها استفاده کرده بودند کیفیت را تبدیل کرده بود معادل vcd لطفا اگه کسی اطلاعی از اسم نرم افزار داره بهم بگه حتی اگه اسمشم بهم بگید کمک بزرگی بهم کردید با تشکر
سلام :
من از نرم افزار Photo 3D Album استفاده میکنم ولی موقع ذخیره کردن فقط از دو فرمت اسکرین سیور و SWF پشتیبانی میکنه.
دوستان میتونن نرم افزاری معرفی کنند برای تبدیل اسکرین سیور و یا SWF به فرمت ویدیوئی .
با تشکر .
سلام...بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من یه برنامه میخوام که خیلی راحت یه DVD رو به DIVX یا XVID و کلا AVI تبدیل کنه و با کیفیت خوب
من خودم هر چی سرچ میکنم یا کرک میخواد و کار نمیده یا اصلا مشخص نیست چطور میشه باهاش کانورت کرد.
به هر حال یه چیز تر و تمیز و کار راه انداز میخوام
فقط اگه سریال یا کرک داره نحوه فعال کردنشم ذکر کنید
با تشکر قبلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)