تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 254 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

داره خودمونی میشه mehrab parsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اينتر نشنال لون استار lonestar

این شرکت در حال حاضر NavistarInternational نام دارد و کامیونهایش را با نام تجاری International روانه بازار میکند. این شرکت در حال حاضر در ایالات متحده، کانادا، مکزیک، برزیل و 60 کشور جهان نمایندگی دارد. تاریخ تاسیس این شرکت بر میگردد به سال 1847 میلادی برميگردد. اينتر نشنال در ايران نيز حضور داشته و محصولات با كيفيتي را در ايران عرضه داشته ولي چند سالي است كه خبري از اين كمپاني دوست داشتني در كشور نيست.امروزه اين كمپاني كاميون هاي سبك وسنگين و خوروهاي نظامي ارتش را روانه بازار هاي جهاني مي كند انواع مدل هاي (-PAYSTAR-PROSTAR -WORKSTAR سري 9000- CITYSTAR-LONESTARو…..)زيباترين كشنده اين كمپاني لون استار مي باشد.

خیلی سخت میشه برترین کشنده حال حاضر دنیا را انتخاب نمود، کشنده ای که از هر نظر در سطح اول قرار داشته باشد. اما قصد داریم به سراغ کشنده ای برویم که لیاقت عنوان برترین کشنده دنیا را دارد. این سوپر کشنده محصولی است که نسخه ویژه ای از ان توسط اينترنشنال و شركت هارلي ديويدسون در سال 2009 روانه بازار شد. دوستان علاقمند هم با هارلی داویدسون و هم با اینترناش آشنایی کاملی دارند و نیازی به بازگویی گذشته های این دو برند بزرگ نیست. در نمای ظاهری آن چیزی جز شکوه و عظمت چیز دیگری نمی توان یافت و بهتر اینکه هر علاقمندی خود ساعتها نظاره گر این شکوه و زیبایی باشد.
    داخل كابين

طراحی آن در کنار اصالت فوق العاده كاميون هاي امريكايي از آیرودینامیک بالايي برخوردار بوده. اینترناش برای این کشنده خود از موتورهای ساخت کامینز كه قدرت 600 اسبي را براي راننده به وجود مياورد . برای انتقال این نیرو چهار گزینه جعبه دنده نیز در نظر گرفته شده که شامل مدل های دستی 10، 13، 15 و 18 سرعته، جعبه دنده UltrShift و جعبه دنده 10 سرعته تمام خودکار AutoShift و 18 -10 سرعته نیمه خودکار شرکت ایتون می باشند. . حجم مخازن سوخت آلومینیومی لون استار 1200 لیتر و رینگ های 22.5 آن از لاستیک های معروفی چون گودیر، کنتیننتال، هانکوک، میشلن و بریجستون به انتخاب مشتری ،جلو پنچره كرومي عظيم ان در كنار سپري از همين جنس ظاهري اسپرت دارد .42 اپشن (32 مورد براي كابين و 19 مورد براي بدنه ) در نظر گرفته شده است.

زیبایی این کشنده به حدی است که به هیچ عنوان راضی به بارکشی از آن نخواهید بود و عشق یعنی یه دور کوچولو با لون استار و بودن در کابین این سوپر کشنده، نشستن روی کاناپه، قهوه تلخ، موزیک سنتی ایرانی، نظاره ی بارش باران. .... لون استار به معنی تک ستاره می باشد.

2. 6 کاربر از mehrab parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض اینجا ایران است قتلگاه رانندگان

امروز بابام از بند عباس اومد متاسفانه پسر دوستش که داخلی(از سرخس تا بندرعباس)میرفته طی یک سانحه تصادف با ایسوزو جان رو به جان افرین تسلیم کرد!
    ایسوزو در سبقت با قسمت شاگرد اسکانیا برخورد کرده و منحرف میشن از جاده میره بیرون گارد های کنار جاده باک ماشین رو از وسط به طور کامل قطع میکنه ماشین اتیش میگیره اولش اتیش کم بوده تونستن زن طرف که پاش شکسته بوده رو بیارن بیرون اما یهو ماشین منفجر میشه و در حالی که داشته با پتو اتیش دورو برش رو خاموش میکرده دیدنش که میفته روی فرمون و .......!!
    ریختن اشک ها اون رو بر نمیگردونه اما اون دوتا بچه کوچیکش چه گناهی کردن؟
    دلم برای همه پدرایی که راننده هستن میسوزه اخه شغل از این بدتر نبود که رفتن راننده شدن؟

4. 5 کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

امروز بابام از بند عباس اومد متاسفانه پسر دوستش که داخلی(از سرخس تا بندرعباس)میرفته طی یک سانحه تصادف با ایسوزو جان رو به جان افرین تسلیم کرد!
    ایسوزو در سبقت با قسمت شاگرد اسکانیا برخورد کرده و منحرف میشن از جاده میره بیرون گارد های کنار جاده باک ماشین رو از وسط به طور کامل قطع میکنه ماشین اتیش میگیره اولش اتیش کم بوده تونستن زن طرف که پاش شکسته بوده رو بیارن بیرون اما یهو ماشین منفجر میشه و در حالی که داشته با پتو اتیش دورو برش رو خاموش میکرده دیدنش که میفته روی فرمون و .......!!
    دلم برای همه پدرایی که راننده هستن میسوزه اخه شغل از این بدتر نبود که رفتن راننده شدن؟

بله تورج جان راننده ها واقعا یه قشر خیلی زحمت کش هستن که بیشترشون تو بدترین وضع دارن کار میکنن

امیدوارم برای پدر هرکدوم از بچه ها که این شغل پر خطر رو داره سالم برن و بیان

بابام تعرف میکرد یکی از دوستاش خیلی خیلی زحمت کش بود بیکاریش به روز نمیکشید بعد از کلی کار با یه

ماشین قدیمی تونسته بود یه آکسور بخره بنده خدا بعد از یه ما کار با ماشین جدید پشت فرمون سکته کرد و....

6. 5 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله تورج جان راننده ها واقعا یه قشر خیلی زحمت کش هستن که بیشترشون تو بدترین وضع دارن کار میکنن

امیدوارم برای پدر هرکدوم از بچه ها که این شغل پر خطر رو داره سالم برن و بیان

بابام تعرف میکرد یکی از دوستاش خیلی خیلی زحمت کش بود بیکاریش به روز نمیکشید بعد از کلی کار با یه

ماشین قدیمی تونسته بود یه آکسور بخره بنده خدا بعد از یه ما کار با ماشین جدید پشت فرمون سکته کرد و....
    شیرین جان وقتی میبینم که این قشر ضعیف که واقعا هیچ ارگانی ازشون حمایت نمیکنه با این همه مشکلات دارن تو این کشور کار میکنن و با همه چیز کنار میان حس عجیبی پیدا میکنم...!
    کاش یکم دولت به فکر بود...کاش مسئولین راه کاری براشون ارائه میدادن امتیازاتی براشون میذاشتن!!!
    متاسفانه هرروز داره بدتر میشه .....!

پدرم همیشه دوست دارم و داشتم امروز که به این سن رسیدم و درک میکنم چی کارا میکنی برای این که پول حلال بیاری تو خونه اشک از چشمام جاری میشه...تو سرما تو گرما هر جایی میری برای رفاه من!!!
    دوسسسسسسسسسسسسسست دارم خدا همیشه پشت و پناهت باشه!!!

این حرف رو از زبون همه بچه هایی که پدراشون راننده ان گفتم همه خوب درک میکنین!!

8. 2 کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrab parsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ماك پيناكل MACK PINNACLE

ماک در حال حاضر چندین دهه است که در ایران فروش نداشته است و این باعث شده با وجود علاقه اکثر ایرانی ها به این نشان آشنایی چندانی با کامیونهای جدید ماک نداشته باشیم. انواع مدل هاي (سريgranite-titan-terrapro-ch-pinnacleو....) ماك از اولين شركت هايي است كه در زمينه كاميون هاي هيبريدي گام هاي بلندي برداشته است. اخرين محصول ماك در ايران تعدادی محدودي از کشنده ها ي CH بود كه در دی ماه سال 1370 وارد کشور شد ساخت سایت کانادایی ماک است.

ماک هم از آن تولید کننده های تک محصولی است و این چنین است که به اعتبار جهانی دست یافته است. ماک هم اکنون از2001میلادی جزء گروهVOLVOABاست اما محصولاتش ریشه های خود را حفظ کرده اند.یکی از زیباترین مدلهای ماک سری VISIONاست.

ماک سری جدید کشنده پیناکل pinnacle را در سال 2005 جایگزین سری Vision کرده است.pinnacle cxu

يكي از مدل هاي جديد اين شركت ماك پيناكل است كه رانندگان علاقه خاصي به اين كاميون دارند.اين كاميون در دو طرح CXUو CHU براي حمل بار اتوبانی یا بزرگراهی خودرو هاي كلاس 8
    امريكا مي باشد.

pinnacle chu

در کامیونهای ماک جدید از موتورهایی با نام MP ( Mack Power) استفاده میشود و که برای کاربری های مورد نظر از کلاسهای MP7 و MP8 ­و نهایتاً موتورهای قدرتمند MP10 استفاده میکنند. در پيناكل از موتورهاي سري mp7-mp8 استفاده مي شود.

مجموعه متنوعی از گیربکسهای ساخت Allison, Eaton و گیربکسهای اختصاصی ماک با نام Maxitorque و m drive استفاده میکنند و بر اساس نیاز خریدار میتوان گزینه های متعددی را انتخاب کرد. در سطح رفاهی هم ماک با کابین های بزرگ، خشن و دماغ دار خود تمام نیازهای یک راننده را برطرف میکند در كابين بزرگ ماك تمامي امكانات يك راننده فراهم شده است.

بهرحال امیدوارم روزی نه چندان دور باز شاهد ورود این بولداگها در ایران باشیم و همه فکر نکنند دنیا فقط FHاست وبس. هم اکنون مدلهایRوFوهمین طور نمونه های قدیمی Lبا اینکه سالهاست مورد استفاده قرار گرفته اند و از رده خارج هستند اما دوستداران کامیون در ایران همچنان به موتورها استارت میزنند و جاده ها چشم انتظار دیدارشان...

10. 3 کاربر از mehrab parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تورج واقعا ناراحت شدم
    من بابام خدا رو شکر سلامت کارش رو تموم کرد و بازنشسته شده ولی داداشم که کمی از پدر برام نداره هنوز کار میکنه
    من در واقعا با داداشم یه دوست خوبیم ولی همیشه نگرانشم چون الان یه برادار زاده 3 ساله دارم که به طور زیادی وابسطه پدرش هست و نمیتونم حتی تصور این رو بکنم روزی داداشم نباشه .(من یکی از بردارام رو که اونم راننده بود در اثر بیماری از دست دادم)
    هر بار زنگ میزنیم به هم کلی همدیگه رو دعا میکنم .واقعا الان که این تاپیک رو خوندم دلم براش تنگ شد .
    خدا همه راننده ها رو حفظ کنه که واسه یه لقمه نون دارن با هر کس و ناکسی سر کله میزنن و با این همه خطر دارن کارشون رو خوب انجام میدن تا ما همه چیز داشته باشیم.

12. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

واقعا خدا حفظشون کنه مخصوصا اون رانندگانی که زن و بچه هم دارن
    -------------------------
    امیکو ساخت کجاست ؟
    قیمت قطعاتش چه جوریه ؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آمیکو ساخت شرکت آمیکو تو منطقه آزاد ارس هستش
    موتورش اشتایر هست میگن که خیلی شبیه موتورهای کامینز هستن میگن .
    کمپرسی هاش الان زیاد هست و قطعاتش و زیاد هست تقریبا

15. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدا رحمتش کنه همه متاثر شدیم.
    خدا همه راننده ها و مسافرها رو تو این جاده های ناامن و غیر استاندارد حفظ کنه.

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تورج واقعا ناراحت شدم
    من بابام خدا رو شکر سلامت کارش رو تموم کرد و بازنشسته شده ولی داداشم که کمی از پدر برام نداره هنوز کار میکنه
    من در واقعا با داداشم یه دوست خوبیم ولی همیشه نگرانشم چون الان یه برادار زاده 3 ساله دارم که به طور زیادی وابسطه پدرش هست و نمیتونم حتی تصور این رو بکنم روزی داداشم نباشه .(من یکی از بردارام رو که اونم راننده بود در اثر بیماری از دست دادم)
    هر بار زنگ میزنیم به هم کلی همدیگه رو دعا میکنم .واقعا الان که این تاپیک رو خوندم دلم براش تنگ شد .
    خدا همه راننده ها رو حفظ کنه که واسه یه لقمه نون دارن با هر کس و ناکسی سر کله میزنن و با این همه خطر دارن کارشون رو خوب انجام میدن تا ما همه چیز داشته باشیم.
    رامین جان گاهی من و تو خوب همدیگه رو درک میکنیم!!
    از صمیم قلب برای همه پدرای راننده ارزوی سلامتی دارم!
    امید وارم روزی برسه که بدون هیچ استرسی از خونه برن بیرون و بدونیم که سالم و سلامت بر میگردن!!
    دست همه پدرای مهربون و با مسئولیت که برای فرزندان و خانواده تلاش میکنن رو میبوسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •