متاسفانه مدلش رو نمیدونم و فقط تو TT شنیدم.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
فرشاد جان مطمئنی؟ V2 و V10 با این دوگانه سوزها مثل 405 و پارس فرق میکنه ها.
متاسفانه مدلش رو نمیدونم و فقط تو TT شنیدم.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
فرشاد جان مطمئنی؟ V2 و V10 با این دوگانه سوزها مثل 405 و پارس فرق میکنه ها.
سلام
در حقیقj این مورد رو که ایران خودرو میگه 206 پایه گاز سوز کلکی بیش نیست.
اینا میان یسری کار انجام میدن رو موتور ماشین و میگن پایه گارسوزه.
اما پایه گاز سوز واقعی به ماشینی میگن که موتورش رو بر مبنای گاز بسازن مثل Ef7 نه موتور 206 که Tu5 هست و در اصل برای ینزین ساخته شده![]()
Last edited by total_overdose; 08-12-2010 at 18:47.
نه والا فرق نداره!فرشاد جان مطمئنی؟ V2 و V10 با این دوگانه سوزها مثل 405 و پارس فرق میکنه ها.
همین طور که به یکی از دوستان هم گفتم پایه گاز کردن یک ماشین فکر کنم حتی برای اختراع کننده و سازنده اون کارخونه هم امکان پذیر نباشه و یا خیلی مشکل باشه!
ایران خودرو حتی نمیتونه کپسول گاز رو درست حسابی رو ماشین نصب کنه ! چطور میتونه این کار رو بکنه؟!
سلامی دوباره
دوستان کسی میتونه عکس از اتاق 206 Sd v8 معمولی با سفارشی بزاره
ممنون میشم
Last edited by Mehrdad092000; 17-12-2010 at 18:10.
دوستان میخواستم بدونم پژو 206 قدیم مثلا 83 با این جدیدا چه فرقی داره ؟؟؟(البته تیپ 2)
میشه قدرت و شتاب اونها رو مقایسه کنید ؟
دوستان یه سوال
وقتی ترمز دستی رو میکشیم خب طبیعتا نباید ماشین شروع به حرکت کنه
اما وقتی ماشین رو تو دنده عقب هست اگه گاز داده بشه ماشین ترمز دستی کم میاره و ماشین حرکت میکنه و به عقب پرت میشه و بعد خاموش
این اتفاق تو دنده یک نمیفته یعنی هر چقدم گاز بدی ماشین تکون نمیخوره
حالا من موندم ترمز دستی ضعیفه یا دنده عقب زور ماشین بیشتره!؟
دنده عقب که قوی هستش ولی به نظر میاد ترمز دستی شما هم یه خرده ضعیفه.
در حال نرمال باید قدرت دستی چقدر باشه؟
قدیما اکثر قطعاتشون اصل بود و کیفیتشون خیلی بهتر از نمونه های فعلی هست!دوستان میخواستم بدونم پژو 206 قدیم مثلا 83 با این جدیدا چه فرقی داره ؟؟؟(البته تیپ 2)
میشه قدرت و شتاب اونها رو مقایسه کنید ؟
تو قدرت و شتاب هم نمونه های قدیمی کمی بهتر بودن در مدل های جدید که کیفیت قطعاتش که خیلی افت کرده و تغییراتی که اران خودرو روش انجام داده قدرت و شتابش تا حدودی کمتر شده و البته مصرف سوختش هم به گفته ی کارخانه کمتر هم شده که در عمل به گونه ی دیگری شده!
کسی نیست اینم جواب بده ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)