فعلا که لایزر سر وایمکس با سازمان تنظیم مقررارت بحث و جدل داره و معلوم نیست بتونه بتزم وایمکس ارائه بده یا نهلایزر توی شهرستانها نمیخواد وایمکس ارائه کنه؟نمایندگی نمیگیره؟
فعلا که لایزر سر وایمکس با سازمان تنظیم مقررارت بحث و جدل داره و معلوم نیست بتونه بتزم وایمکس ارائه بده یا نهلایزر توی شهرستانها نمیخواد وایمکس ارائه کنه؟نمایندگی نمیگیره؟
فعلا که باجشونو ندادن سرویس هاشونو تو تهران هم قطع کردن چه برسه به شهرستان ها
مزخرف ترین شرکت همین لایزره .... پشتیبانی افتضاح...
سلام دوستان
من یکی از قدیمی ترین کاربران لایزر بودم !!! ( برای اثبات هم می تونید به این صفحه ها مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قبل تر )
اینجا از تمام دوستان و کسانی که هنوز انتخاب نکردند و یا موفق به ارسال مدارکشون به لایزر نشدند ،
اکیدا توصیه می کنم به هیچ وجه این کار رو نکنن !
به هیچ وجه !!!
من خودم هفته پیش بالاخره پس از کلی کش مکش خطم رو از رانژه این شرکت در آوردم تا از یه شرکت دیگه
استفاده کنم .
دیگه این رو گفتم تا بعدا کسی نگه چرا اصلاع رسانی نکردید . ( تمام این قطع شدن ها و ... کاملا راسته ! و حداکثر جواب پشتیبانی هم اینه : مرکز مخابراتی شما مشکل داره !!! )
من منطقه مخابراتی ولیعصر ( شریعتی ) هستم .
من بالای یکساله مشترک لایزر هستم ... شرکت خوبیه ، قطعی هم خیلی کم ( هفته ای یک بار اونم شاید ) و به مدت محدوده ولی این شرکت 2 تا مشکل داره که همیشه هم گفتم :
- تو قیلتر کردن همیشه پیشقدم هستن ... نمی دونم به کجا وصلن ؟ یا گیرشون کجاست؟
- قیمتشون کمی بالاست .
اینم سرعتم ( 384 / 512 من دارم )
در مجموع من راضی هستم
در ضمن من اجیر شده لایزر هم نیستم![]()
Last edited by Mig33; 06-08-2011 at 21:08.
این اسپید تست مال 8/6/2011 هست.برو داداش.تست النتو بزار.باشه؟![]()
به نظر تو 8/6/2011 امروز نیست !!؟
خیلی شاسی ها !!!
من لایزر داشتم . 3 سال بود که مشترک این شرکت بودم و اوایل خوب بود ولی این اواخر سرعت وحشتناک افت داشت ، قطعی وصلی فراوون و از همه بدتر پشتیبانی ضعیف و خواب آلود .
آقا انگار موج قطعی های لایزر به ما هم رسید...صلوات.
من خودم MIG33 رو یادمه . اتفاقا اون موقع هم فعال بود ( مطمئنم کاربره نه اجیر شده لایزر )
فقط اومدم اینو بگم چون انگاری سوء تفاهم ایجاد شده بود .
بازم می گم
NO LASER
NO LASER
NO LASER
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)