سلام دوستان
همه چی اینجا گفته شد الا یه چیز. چطوری میشه از فریمور f480 و یا f480i بک آپ گرفت؟ کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
سلام دوستان
همه چی اینجا گفته شد الا یه چیز. چطوری میشه از فریمور f480 و یا f480i بک آپ گرفت؟ کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
با سلام دوستان عزیز
دوستان من چند روز پیش یکی از همکارانم گوشی f480i خریده بود میگفت زمانی که گوشی رو خریدم فروشنده گفت براتون ویندوز موبایل و برنامه میریزم 30 هزار تومن.
که براش ریخته. من نگاه کردم دیدم ویندوز موبایل نیست اما یه چیزی شبیه به تاچ ویز 3.5 هستش
فریمور گوشی مثل من بود ولی نمیدونم چطور اونو نصب کرده بودن؟
میخواستم ببینم کسی از دوستان از این قضیه چیزی میدونه؟ چطور میتونیم ما هم نصب کنیم؟![]()
احتمالا فلش بوده ... وگرنه وین موبایل که نمیتونه ساپورت کنه ... اینترفیسش هم نسخه جدیدتری داره نسبت f480 معمولی و نیازی به ریختن هم نبوده .. البته فکر کنم
سلام
من یه مشکلی دارم
وقتی سیمکارت ایرانسل تو گوشیه باطری زود خالی می شه و گوشی داغ می کنه.
ولی با همراه اول اینجوری نیست
حالا مشکل چیه؟
ممنون
دوست عزیز سیم کارت ایراتسل و کلاً خط ایرانسل یه مشکلی داره که اونم اینه که وقتی از یه محلی به محل دیگه میری چون بین آنتن های ایرانسل خطت سوییچ میشه یه پیغامی میاد رو صفحه که میگه برای خارج شدن از رومینگ گوشی خودتون رو خاموش روشن کنید.
اگه شما گگوشیتون رو خاموش روشن نکنید مرتباً این پیغام میاد روی صفحه و ال سی دی روشن میشه حتی وقتی گوشی شما تو جیبتون هست.
من حدس میزنم و فقط حدس میزنم که این اتفاق برای گوشی شما میافته و مرتباً ال سی دی روشن میشه و شارژ باطری رو خالی میکنه.
بازم میگم حدس میزنم اینطور باشه اما اساتیده فن زیاد هستن حتماً راهنماییتون میکنن![]()
اسم کامل گوشی من samsung SGH-F480 هستش
براش یه چند تا تم لازم دارم
پسوندشم .bmp هست
مگه تم با پسوند bmp هم داریم؟!!!!!!!!
دوست عزیز bmp فرمت برای عکس هست احتمالا شما منظورت رو از تم درست بیان نمیکنید
اگر عکس نظرت هست میتونی به غیر از bmp از jpeg هم برای بک گراند استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)