تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 241 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لینک دانلود نسخه های بوتیبل چندین آنتی ویروس مطرح ( برای مواقعیکه ویروس اجازه نصب هیچ آنتی ویروس را نمیده )

نکته : CD های نجات Avira و Bitdefender و F-Secure قابلیت آپدیت دیتابیس خود را دارند ( فقط نیازمند کانکت شدن و آپدیت آنها هستید )
    Last edited by majid20; 07-02-2009 at 16:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض یکی پیدا میشه به من کمک اساسی کنه؟مردم از بی کمکی

این مشکل منو حل کنین دنیا و اخرت ثواب برین
    پی نوشت مهم اول نوشت: همه راههایی که تو نت گفتن جستجو کردم و انجام دادم هیچ کدوم مشکلمو حل نکرده پس لطفن به هیچ جا ارجاعم ندهیدددددددد
    بنده انتی ویروس نود 32 نصب کردم و کل کامپیوترم رو اسکن کردم.مشخص شد که به ویروس اتوران مبتلا شدم(من نه کامپیوترم البته) بعد از اون هیچ کدوم از درایوهامو باز نمیکنه نه از منوی ران نه از نوار ادرس و کلیک راست و اپن و نه هیچ جای دیگه. کلی روش و راه حل هم امتحان کردم از پاک کردن دستی گرفته تا نصب مجدد وین و برنامه های پاک کردن ویروسهای اتو ران و .... و کلی کارای بی ثمر دیگه.
    به هر طریقی که میخوام درایوهام رو باز کنم صفحه دسکتاپ یه لحظه همه چیش میره فقط پیکچر صفحه میمونه بعد دویاره برمیگرده حالت قبل.اون اولا یه پیغام could not file mcse.exe هم می اورد به محض باز کردن درایو.
    خلاصه خسته شدم از بس نتونستم حل کنم این مشکلو، لطفن هر کسی راهشو میدونه کمک کنه .
    پیشاپیش مرسی از وقتی که میزارین واسه حل مشکلم.

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اول سلام
    منم یه سوال دارم :

چند وقتیه سیتمم ویروسی شده ونمیدونم چه ویروسیه و هر آنتی ویروس هم نصب میکنم مشکلش حل نمیشه!
    فایل های پنهانم Show نمیشن!
    یعنی تو منوی Tools/ Folder Option / Show hiden File فعال نمیشه!
    بعد یه مدت ویندوزمم به هم ریخت و هر دفعه بالا میاد پیغام Run a Dll as App میده که عنوانشم اینه:
    Data Execution Prevention - Microsaft Windows
    چند باری این پیغامو میبندمبعدش آیکونای دسکتاپم بالا میان اما بعد یکی 2 بار خاموش دن دیگه بالا نمیاد!

کسی میتونه کمکم کنه و بگه چطوری درستش کنم؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام لطفا كمك به ويروس بسيار عجيب . فولدر آپشن باز ميشه ولي گزينه show hidden file حذف شده. مديا پليرو خيلي نرم افزارهاي ديگه باز نميشه ويروس كش يه مدتي از كار افتاده بود بعد دوباره فعال شد مشكل Disable نشدن شبكه و نصب نشدن نرم افزار هزار ويك دردسر ديگه... اگه كسي چيزي كمكي راهي سراغ داره دريغ نكنيد.درضمن يه هفت هشت تايي svchost بازه.
    Last edited by mojtaba_tanha; 08-02-2009 at 09:21.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان میشه بگید بعد از استفاده از روش های گفته شده در پست اول ، حالا چطوری باید گزینه شوهدن فایل رو فعال کنیم؟؟
    چون وقتی فایل ها رو از هدن درمیارم باز هم همون جوریه و بازم نشون نمیده . به نظر شما با ریپیر کردن دوباره ویندوز این امر درست میشه ؟ ( بازسازی دوباره ویندوز )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

این مشکل منو حل کنین دنیا و اخرت ثواب برین
    پی نوشت مهم اول نوشت: همه راههایی که تو نت گفتن جستجو کردم و انجام دادم هیچ کدوم مشکلمو حل نکرده پس لطفن به هیچ جا ارجاعم ندهیدددددددد
    بنده انتی ویروس نود 32 نصب کردم و کل کامپیوترم رو اسکن کردم.مشخص شد که به ویروس اتوران مبتلا شدم(من نه کامپیوترم البته) بعد از اون هیچ کدوم از درایوهامو باز نمیکنه نه از منوی ران نه از نوار ادرس و کلیک راست و اپن و نه هیچ جای دیگه. کلی روش و راه حل هم امتحان کردم از پاک کردن دستی گرفته تا نصب مجدد وین و برنامه های پاک کردن ویروسهای اتو ران و .... و کلی کارای بی ثمر دیگه.
    به هر طریقی که میخوام درایوهام رو باز کنم صفحه دسکتاپ یه لحظه همه چیش میره فقط پیکچر صفحه میمونه بعد دویاره برمیگرده حالت قبل.اون اولا یه پیغام could not file mcse.exe هم می اورد به محض باز کردن درایو.
    خلاصه خسته شدم از بس نتونستم حل کنم این مشکلو، لطفن هر کسی راهشو میدونه کمک کنه .
    پیشاپیش مرسی از وقتی که میزارین واسه حل مشکلم.

1) Safe Mode
    2) run
    3) cmd
    4) c:\ cd\
    5) del autorun.* /f /a /s /q
    6) d:\ cd\
    7) del ..... and then E:\ and then F: , ...........

Good Luck
    با احترام - كاويان
    Last edited by Excel-VB; 09-02-2009 at 12:51. دليل: تكميل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خسته نباشید !!! یه ویروس خیلی چرت گرفتم !!! که ترکیبی از autorun و explore.exe و این جور حرفاست ...

امکان آپدیت آنتی ویروس ها رو ندارم ولی اکثرشون رو دارم .... اگه فایل bat برای اینا باشه خیلی خوب میشه ممنون !

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    لطفا كمك كنيد
    سيستم من كارهاي عادي رو انجام ميده و مشكلي پيدا نكرده ولي هر چقدر هم كه بري و گزينه show hidden files رو بزني انگار نه انگار و هيچ كدوم از فايل ها رو نشون نمي ده يعني دوباره مي ره روي گزينه مخفي كردن
    لطفا راهنمايي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام از زحمات شما ممنونم امیدوارم همیشه موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •