نوشته شده توسط بهنام کوچولو
دوست عزيز مال خودتو با مال من كه Antivirus Personal هست مقايسه كن(اون قسمتي كه مشخص كردم)
خودت متوجه مي شي.
موفق باشي.
نوشته شده توسط بهنام کوچولو
دوست عزيز مال خودتو با مال من كه Antivirus Personal هست مقايسه كن(اون قسمتي كه مشخص كردم)
خودت متوجه مي شي.
موفق باشي.
سلام![]()
کسی میدونه قسمتی که در عکسهای زیر مشخص شده به چه دردی میخوره ؟![]()
توی عکس سوم تیک اون گزینه ها باید زده بشه یا نه ؟ ( من کل گزینه ها رو تیک زدم و بعد استارت رو زدم تا آپدیت بشه ، آخرین نسخه که همین دیروز هم دانلودش کرده بودم ده مگابایت آپدیت شد )![]()
آقا یکی کمک نمیکنه ، درایو c ام داغون داره میشهنوشته شده توسط Braveheart
دوست عزیز
برای اینه که شما ابدیت کنید به یک پوشه خاص درون هارد سرور
سپس کامپیوتر های دیگر کلاینت یوزر ها دیگه به اینترنت واسه ابدیت وصل نشن
چون ترافیک شبکه بالا میره
و مستقیم از اون پوشه که شما در عکس بالا میبینید وصل شده و ابدیت بشن
صرفا برای کم کردن ترافیک در شبکه
درود
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط Braveheart
مشکل هارد شما ربطی به کاسپرسکی ندارد برای رفع مشکل کاسپرسکی هم آن را آنیستال کن و دوباره اینستال کنی ولی باید اول فایلهای اضافی درایو C خودت را به جای دیگر منتقل کنی و یا آنها را پاک کنی تا بتوانی کاسپرسکی را مجددا نصب کنی.
آخه مشکل از اونجا شروع شد که کپسر اسکای مینوشت دسکانکتنوشته شده توسط vtn54
راستی خوب این چه ویروس کشیه که باید هر روز ، آنینستال کنیم دوباره اینستال کنیم ؛ مشکل از ورژنش هست یا مشکله دیگه ای موجوده
دوست عزیز گفتم که مشکل از کاسپرسکی نیست علت مشکل شما کمبود فضای کافی روی درایو C است کاسپرسکی هم مثل هر برنامه دیگری برای کارکرد صحیح به فضا نیاز دارد.نوشته شده توسط Braveheart
ممنون مشکلم حل شد ، حالا دنبال اینترنت سکیوریتیش هستم ، کسی ندارهنوشته شده توسط vtn54
![]()
دوست عزیز متاسفانه این امکان نیستنوشته شده توسط Braveheart
اینی که لینکشو دادم در واقع یه فایله که اجراش که می کنی یه منو مثل اتوران سی دی باز می شه که هر کدومو که خواستی نصب کنی روش کلیک می کنی.
Kaspersky Internet Security 6.0.1.411:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)