جواد جان برای درخواست فونت تایپیک مجزایی هست.می تونی به اونجا بروی و درخواست بدی اما این هم برای شما پسورد هم اسم منه.سلام
من فونت B_Roya رو ميخوام. كسي داره؟
متشكرم
موفق باشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواد جان برای درخواست فونت تایپیک مجزایی هست.می تونی به اونجا بروی و درخواست بدی اما این هم برای شما پسورد هم اسم منه.سلام
من فونت B_Roya رو ميخوام. كسي داره؟
متشكرم
موفق باشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من در word 2007 , word 2003 وقتی فارسی مینویسم اعداد رو انگلیسی تایپ میکنه و وقتی زبان رو انگلیسی میکنم اعداد رو فارسی تایپ میکنه نمیدونم مشکل از کجا هست .چون یک متن دارم که فارسی هست و بعد از کلمات باید عدد بنویسم وقتی عدد رو میزنم میاد قبل از کلمه فارسی قرار میگیره چون انگلیسی تایپ مکنه
سلام
فارسي تايپ شدن اعداد بسيار توضيح داده شده
شما براي حصول اطمينان از اينكه متن نوشته شده ات Right to left هست يا نه يه بار كل متن رو انتخاب كن (CTRL+A) و كنترل و شيفت راست رو بزن تا مطمئن بشي (البته اگه پاراگراف كاملا انگليسي توش نداري)
بعد برو داخل Tools و گزينه option رو بزن و از زبانه Complex script گزينه context رو از باكس Numeral انتخاب كن
سلام,
خیلی ممنونم
البته هنوز هیچ فونت نستعلیق کاملی که سازگاری کامل با محیط های ویرایش متن و یونیکد داشته باشه وجود نداره!
به هر حال خیلی متشکر از لطفتون...
جواد جان آدرس ايميلت رو برام بفرست تا برات ميل كنمعلي جان و آقاي شاهدي عزيزجواد جان برای درخواست فونت تایپیک مجزایی هست.می تونی به اونجا بروی و درخواست بدی اما این هم برای شما پسورد هم اسم منه.
موفق باشید.
خيلي لطف كرديد. هر چي صبر كردم ديدم كسي برام نمي فرسته گشتم خودم سري كامل رو پيدا كردم. كسي خواست، لينك بدم.
سلام دوستان عزیز :
اگه ما در انتهای متنمون تو word یه refrenceگذاشته باشیم (به این صورت که مطلبی در داخل متنمون شماره خورده باشه ودرانتهامنبع اون مطلب با ذکر شماره معرفی شده باشه) وبعد ناگهان بخواهیم چند صفحه درمیان مطالبمان اضافه کنیم چه کنیم که شماره ها به صورت خودکار مرتب شوند؟(توجه داشته باشید که refrence به صورت footnote نیست که به صورت خودکار تنطیم شود!
سلام
دوستان من می خوام توی ورد پایین صفحه شماره صفحه به این فرمت بنویسم ,
(مثلا صفحه 4از16) راه حل را کسی بگه خیلی ممنون می شم .
سلام
من یه روش می گم ولی روش استانداری نیست .
البته من دراوردی هستش . ولی کارتا راه می اندازه .
از همون منوی insert گزینه page number را بزن تا و از پنجره باز شده گزینه option را باز کن و تیک start را بزن و عدد 1 را هم جلوی اون وارد کن و ok کن .
حالا روی عدد در صفحه دوبار کلیک کن تا کارد اون باز بشه طوری که بشه داخل کادر چیزی نوشت سپس کافیه بنویسی 1 از 16 . از این به بعد توی همه صفحات شماره اول شماره صفحه مربوطه می شه و شماره بعدی هم کل صفحات .
سلام ...
تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
سلام
به نظر ميرسه كه راه حلي به غير از تنظيم دستي شمارهها نباشه
شما بايد از ابتدا از حالت شمارهزني اتوماتيك استفاده ميكردي تا مشكلي نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)